22/6/10

Μετακομίσαμε, γιατί μας έκλεισαν!

Η δύναμη τελικά της λέσχης Μπίλντεμπεργκ είναι όντως μεγάλη. Προφανώς και η Google ελέγχεται από αυτήν, καθώς η απόφασή της να κλείσει το paideia-gr δεν μπορεί να οφείλεται σε κανέναν άλλον λόγο, παρά στο γεγονός πως ενοχλήσαμε το μόνιμο μέλος της λέσχης, την υπουργό Παιδείας. Και από εδώ και πέρα θα την ενοχλήσουμε περισσότερο. Αυτό είναι δέσμευση.

Από καιρό αντιμετωπίζαμε προβλήματα στην σύνδεση στον λογαριασμό μας, αλλά μόλις αναρτήθηκε η τελευταία μας ανάρτηση με τίτλο “Τι λες μωρή ρόμπα ξεκούμπωτη;” η οποία έπαιξε την ίδια μέρα στο taxalia και το press-gr, ο λογαριασμός μας απενεργοποιήθηκε χωρίς να έχουμε λάβει ποτέ καμία προειδοποίηση.
Η Google ή ο εντολέας της ζήτησαν να τους δώσουμε κάποιον τηλεφωνικό αριθμό για να μας ενεργοποιήσουν ξανά το ιστολόγιο και όταν εμείς αρνηθήκαμε άρχισαν να κλείνουν το blog αφαιρώντας αρχικά τις φωτογραφίες από τις αναρτήσεις, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα. Η Google δεν μας έδωσε καμία εξήγηση για ποιο λόγο απενεργοποιήθηκε το ιστολόγιο.

Όσοι φίλοι μας παρακολουθείτε, γνωρίζετε καλά πως από το paideiagr δεν συκοφαντήσαμε, δεν υβρίσαμε και κυρίως δεν εκβιάσαμε κανέναν. Γνώμονας των κειμένων μας υπήρξε και εξακολουθεί να είναι το κοινό καλό. Όταν βέβαια κάποιος εξυπηρετώντας τον εαυτό του ή αλλότρια συμφέροντα στρέφεται κατά του κοινού καλού είναι φυσικό να μας βρίσκει απέναντί του. Έτσι, μας βρήκαν όλοι οι υπουργοί παιδείας από την Γιαννάκου και μετά, στο βαθμό βέβαια που καθένας στράφηκε κατά του κοινού καλού και της ελληνικής παιδείας.
Η κα. Διαμαντοπούλου έχοντας ως προγραμματική θέση την επιβολή δεύτερης επίσημης γλώσσας στην Ελλάδα (αγγλικά) είναι φυσικό να πλήττει περισσότερο από κάθε άλλον από τους τέσσερις τελευταίους υπουργούς την ελληνική παιδεία και για αυτό θα εξακολουθήσουμε να στυλιτεύουμε τα πεπραγμένα της στο υπουργείο, όσο ακόμη θα είναι υπουργός. Όσες φορές και αν μας κλείσουν, εμείς Θεού θέλοντος θα ξανανοίξουμε.

Τώρα λοιπόν φιλοξενούμαστε στο http://paideiagr.wordpress.com και θα συνεχίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε να ιστολογούμε από εδώ. Διαδώστε την μετακόμιση, μπας και κανένας φίλος μας ψάχνει και δεν μας βρίσκει, καθώς χάσαμε την λίστα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας!

paideiagr.wordpress.com

1 σχόλιο:

ΑΘΕΜΙΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ" είπε...

Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΣΩ GOOGLE ΠΡΟΕΒΕΙ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ" http://diasvsmetatron.blogspot.com/ ΚΑΙ "ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΙ" http://anti-metatron.blogspot.com/


http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2010/06/23/11-30/pa-sy-a_anakoinwths_2010-06-23_11-30.htm#plohghsh_03

Ο πράσινος θρίαμβος του επτάστερου στο Βερολίνο είναι πάνω από κάθε περιγραφή. ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!!

  Δυο πράγματα. 1. Ο Δημήτρης μαζί με τον μικρό Παύλο και την Ομάδα πρέπει να πάνε το "έβδομο" στον τάφο του Μεγάλου Παύλου. 2. Οι...