22/6/10

Παραλίγο τραγωδία στην Αστόρια

'Αγριο επεισόδιο, παραλίγο τραγωδία, στο γκέττο Αστόριας, μεταξύ Δημήτρη Δημητρίου (επικεφαλή ηττηθέντος Συνδυασμού, μόνιμου στο ΔΣ της Ομοσπονδίας) και Γεν. Γραμματέα, Πέτρου Γαλάτουλα, στο ζαχαροπλαστείο ''Λευκός Πύργος''. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Δημητρίου επιτέθηκε έντονα, φραστικά (επίσης, τον χαστούκισε και τον έσπρωξε) στον Γαλάτουλα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (emergency)...
(Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται βιαιοπραγίες μέσα και γύρω από την Ομοσπονδία Νέας Υόρκης, εδικά τα τελευταία 3-4 χρόνια)
Παρά (και) την υπερβολική ''λάσπη'' που του έριξαν παραμονές εκλογών, Δ. Δημητρίου και ο στενός συνεργάτης του απατεώνας-εκβιαστής από Ελλάδα (με βίζα που την έχει παραβιάσει και χωρίς άδεια εργασίας στις ΗΠΑ), που παρουσιάζεται στο γκέττο ως ''δημοσιογράφος'' και προκαλεί προβοκάτσιες-ένταση γιά να τσακώνονται οι ανόητοι προεδροπαράγοντες και να επωφελείται αυτός οικονομικά (έκανε κι ερωτήσεις στον... πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου στη συνέντευξη Τύπου, 20 Ιουνίου στη Ν. Υόρκη, στο ελληνικό Γραφείο Τύπου- τον ξαναμάζεψαν εκεί μετά από παρέμβαση του Π. Λειβαδά επί ΝΔ), ο Π. Γαλάτουλας ΔΕΝ ζήτησε την σύλληψη-ποινική δίωξη του Δ. Δημητρίου.
ΚΤΗΝΩΔΙΑ; Και ο Δ. Δημητρίου και ο συνεργάτης του ''δημοσιογράφος λάσπης'', ΓΝΩΡΙΖΑΝ πολύ καλά ότι ο Π. Γαλάτουλας έχει τα τελευταία χρόνια -σχετικά σοβαρό- πρόβλημα υγείας.
www.kalami.us

Δεν υπάρχουν σχόλια: