27/6/10

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΑΘΡΟ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΑ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΛΑΘΡΟΠΑΖΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !!!!!!

Τη κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι Έλληνες στο γκέτο της περιοχής του Αγίου Νικολάου αφού το κράτος είναι ανύπαρκτο και το αρμόδιο υπουργείο έχει μεταξελιχθεί σε... προστασίας του λαθρομετανάστη.
Τους τελευταίους μήνες κάθε Παρασκευή βράδυ εκατοντάδες Ασιάτες αλλά και Αφρικανοί λαθρομετανάστες κλείνουν τους δρόμους πέριξ του ΗΣΑΠ και ιδιαίτερα τη Λεωφόρο Ιωνίας απλώνοντας σεντόνια και πουλάνε τα κλεμμένα της εβδομάδας!!!
Από γυναικείες τσάντες, κινητά μέχρι ρολόγια και ρούχα όλα τα καλά..κλεμμένα στο παράνομο παζάρι!!!
Οι κάτοικοι μη ανεχόμενοι αυτή τη κατάσταση, να μη μπορουν δηλαδή να πλησιάσουν τα σπίτια τους αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά αφού οι καταγγελίες τους στους δήθεν αρμόδιους έπεσαν στο κενό μιας και δεν είναι λαθρομετανάστες. Αν ήταν σίγουρα θα είχαν άλλη αντιμετώπιση.

Προχθες λοιπόν κατέβηκαν αποφασισμένοι στο δρόμο προκειμένου να μην επιτρέψουν να στηθεί ξανά το παράνομο παζάρι αλλά και να διαδηλώσουν ενάντια στην υποβάθμιση της περιοχής με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, τη πορνέια, τα ναρκωτικά, τα παράνομα τζαμιά και ευρύτερα την εγκληματικότητα.

Απένταντί τους το ελληνικό κράτος και τα γνωστά γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μόλις είδαν την αποφασιστικότητα των κατοίκων αλλά και την αριθμιτική υπεροχή τους διακτινίστηκαν σε χρόνο μηδέν!!!
Ακολούθησε πορεία των κατοίκων κατά μηκος του δρόμου που στήνεται το παράνομο παζάρι ενώ άπαντες συμφώνησαν ότι δεν θα ξαναφήσουν τους λαθρομετανάστες να ξαναστησουν το παζάρι με τα κλεμμένα.


από http://egersis2.blogspot.com/2010/06/blog-post_3516.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν τύχει να περάσετε από την Πατησίων μετά τις 12 το βράδυ, στο ύψος από τον Αγιο Νικόλαο μέχρι το τέρμα της Πατησίων, θα διαπιστώσετε οτι εκδίδονται εκατοντάδες αφρικανές. Ουδείς γνωρίζει ποιοί τις εκμεταλλεύονται και τι αρρώστιες κουβαλάνε. Άκουσα μάλιστα οτι πηγαίνουν και χωρίς προφυλακτικό και η ταρίφα τους μπορεί να κατέβει έως και τα ΠΕΝΤΕ! ευρώ. Τι να πω; ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΞΕΠΕΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΒΡΩΜΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ....ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΟΡΒΟΡΟ; ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο στους κατοίκους του Αγίου Νικολάου.
Αποτελούν πρότυπο για κάθε συνοικία

Μιά συνέντευξη του Σπύρου Χατζάρα στον Γιάννη Ζωγράφο με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου για την Τελετουργική Δολοφονία του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

1)  Ερώτηση:  Κύριε Χατζάρα, αγαπητέ Σπύρο, αν και είναι δύσκολο να πάρεις συνέντευξη από έναν πολύπειρο δημοσιογράφο, θα το επιχειρήσ...