28/6/10

Η Μεγάλη κομπίνα με την υπαίθρια διαφήμιση

Ο τουρκαλβανός Ομέρ Βρυώνης, αναστήθηκε. Έγινε μεγαλο-«μαφιόζος» και διαφημιστής.

Το παραμύθι λέει, ότι κάποιος διαφημιστής που είχε το μονοπώλιο της υπαίθριας διαφήμισης, από τη χούντα, πούλησε την εταιρία του και τα συμβόλαια με τις πινακίδες, σε κάτι «μαλάκες» Ελβετούς.

Η πράσινη διακυβέρνηση μόπλις ανέλαβε, άρχισε την επίθεση στην υπαίθρια διαφήμιση, οι Ελβετοί θα τα παρατήσουν και θα φύγουν, ο «χουντο-πράσινος» μαφιόζος, θα πάρει πίσω και τζάμπα την αγορά και όλα θα λειτουργήσουν ξανά ομαλά.
Και το ΠΑΣΟΚ δεν θα πληρώσει αυτά που χρωστάει

Σατανικό.

YΓ. Μα δεν υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας σε αυτή την έρμη χώρα ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ...ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΙΣΜΑ.ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

ΚΑΡΥΔΗΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ:MHN ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ....)


Την περασμένη Κυριακή ο βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων Δημήτρης Καρύδης παρευρέθη στην καλοκαιρινή γιορτή του Ανοιχτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Προσφύγων, καθώς και τη λήξη του σχολικού έτους 2009-2010. Το πρωτότυπο αυτό σχολείο, που στεγάζεται στην Π. Κοκκινιά, δίνει την ευκαιρία σε συμπολίτες μας ενήλικους μετανάστες να παρακολουθούν κάθε Σάββατο και Κυριακή μαθήματα, όπου εθελοντές καθηγητές διδάσκουν δωρεάν την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό. Ο κ. Καρύδης έδωσε συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που έχουν αναλάβει αυτήν την πρωτοβουλία, αλλά και στους μετανάστες που συμμετέχουν σε τέτοιες δραστηριότητες και έρχονται με αυτόν τον τρόπο πιο κοντά στην ελληνική κοινωνία. Προέτρεψε δε όσους επιθυμούν, αλλά και πληρούν τις προϋποθέσεις, να πολιτογραφηθούν Έλληνες, αξιοποιώντας τις διατάξεις του νέου νόμου για τους μετανάστες.


http://www.paron.gr/v3/new.php?id=55635&colid=65&dt=2010-06-27%200:0:0

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...