23/6/10

Εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ηρωίνης από ΛΑΘΡΟ και άλλες περιπέτειες

Σε έφοδο που έκαναν χθες το απόγευμα σε σπίτι του Ζωγράφου αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκανε και κατέσχέσαν πέντε κιλά και 207 γραμμάρια ηρωΐνης, καθώς και εξοπλισμός νόθευσης και τυποποίησης ναρκωτικών . (μια υδραυλική πρέσα, σιδερένιες μεταλλικές πλάκες, μίξερ και άλλα σύνεργα).
Στο σπίτι λειτουργούσε εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ηρωΐνης της μαφίας και το οργανωμένο κύκλωμα διακινούσε στην περιοχή της Ομόνοιας και γενικότερα στην Αθήνα , μεγάλες ποσότητες ηρωΐνης.

Στην οδό Κεφαλληνίας και Πατησίων στην Κυψέλη δύο άγνωστοι αλλοδαποί επιτέθηκαν σε νεαρή Ελληνίδα και της άρπαξαν την χρυσή αλυσίδα λαιμού, ενώ στην ίδια περιοχή στην οδό Λέσβου και Σικίνου άγνωστος αλλοδαπός άρπαξε την τσάντα 45χρονης από τη Βουλγαρία .
Σκηνές τρόμου έζησε σήμερα τα ξημερώματα ένας ηλικιωμένος άνδρας στα Εξαμίλια Κορινθίας. Τρεις άγνωστοι αλλοδαπόι, διέρρηξαν την πόρτα του σπιτιού του στις 00:15 και αφού τον ακινητοποίησαν, τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια του αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στη σύλληψη δύο Παλαιστινίων "προσφύγων" (αν είναι, γιατί όλοι Παλαιστίνιοι δηλώνουν) προχώρησε το βράδυ της Τρίτης η Αστυνομία, διότι έκλεψαν προηγουμένως την τσάντα μίας ανυποψίαστης γυναίκας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες λίγο μετά τις 22:00 στην περιοχή της Κυψέλης, στην οδό Τζουμαγιάς 23, οπότε και τους συνέλαβαν. Η γυναίκα, ανακουφισμένη, παρέλαβε την τσάντα της που περιείχε το ποσό των 80 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.
Και νέες αφήξεις. 55 παράνομους λαθρομετανάστες παρέλαβαν σήμερα άνδρες του Λιμενικού ανοιχτά του Αγαθονησίου. Οι λαθρομετανάστες επέβαιναν σε φουσκωτό σκάφος και έγιναν αντιληπτοί από το Λετονικό της FRONTEX.
Με πληροφορίες από το…. http://eglimatikotita.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2WedxY61d60&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=sxKpdxiXKgY&feature=related

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...