27/6/10

Ποιος και πότε θα δικάσει τους πατριδοκτόνους και κοινωνιοκτόνους πολιτικάντηδες;

Ο.Σ.Ε.: «Το συνολικό χρέος του από 3,5 δις το 2004 αγγίζει σήμερα τα 10 δις ευρώ»

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Αυτή την εθνοκτόνο και κοινωνιοκτόνο δήλωση έκανε ο... μόνιμος βουλευτής και υπουργός του... κινήματος – και με την ιδιότητα του οδοντιάτρου – για την κατάσταση του αμαρτωλού «δημοσίου» οργανισμού (βλ. «Το Βήμα», της 6ης Ιουνίου, σελ. Β5, 43).
Ένα διεφθαρμένο και εθνοκτόνο συμμοριακό «πολιτικό» σύστημα φέσωσε τον «κυρίαρχο» λαό με δέκα δις ευρώ την ώρα που η ελληνική οικονομία και κοινωνία πνέουν τα λοίσθια!
Ποιος και πότε θα δικάσει τους πατριδοκτόνους και κοινωνιοκτόνους πολιτικάντηδες;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταγγελία για το μπλογκ VETO 300
Το μπλογκ VETO 300 δεν κρύβει την φιλοκυβερνητική στάση του και την υποστήριξη των απίστευτων αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης – ΔΝΤ κατά των εργαζομένων. Το συγκεκριμένο μπλογκ με αναδημοσίευση άρθρων των φιλοκυβερνητικών ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και με δικά του σχόλια δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί και να δυσφημίσει τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στα εγκληματικά μέτρα της κυβέρνησης και του ΔΝΤ. Η στάση του μπλογκ και η εχθρική του αντιμετώπιση οποιασδήποτε φωνής κατά της καταστροφής των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων είναι βαθειά αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική. Αυτό βέβαια θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης ιδεών. Σωστό.
Το πρόβλημα με το μπλογκ αυτό όμως δεν σταματά εδώ. Έχω στείλει επανειλημμένα σεμνά, σοβαρά, χωρίς καμία ύβρι σχόλια στο εν λόγω μπλογκ, που εκφράζω τη διαφωνία μου με τις επιθέσεις του μπλογκ κατά των εργαζομένων και τη δυσφήμιση του αγώνα τους. Και ενώ υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού στο μπλογκ αυτό ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ!
Καταγγέλλω το μπλογκ VETO 300 για αντιδημοκρατική, αντιδεοντολογική συμπεριφορά και μη τήρηση των στοιχειωδών κανόνων της ανταλλαγής απόψεων. Καλώ όλους του μπλογκερς να κατακλύσουν το εν λόγω μπλογκ με διαμαρτυρίες για την στάση του αυτή.