25/12/13

Ιδού η Ουσία της καθεστωτικής απάτης και της διαφθοράς

Το «Νοσοκομείο» είχε κάνει διαγωνισμό για δράση «ενημέρωσης του Κοινού», που τον κέρδισε μια διαφημιστική εταιρεία. Λαμογιο-υπόθεση δηλαδή.
Το αντικείμενο της ενημέρωσης δεν είναι ακόμα απολύτως σαφές.
Το διαφημιστικό πρόγραμμα είχε το τίτλο, «Αποτύπωση, πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας, δράσεις για την άσκηση και την υγιεινή διατροφή», και θα κόστιζε 190.000 ευρώ. Λεφτά υπάρχουν δηλαδή. Για τα δικά μας παιδιά , τους διαφημιστάς μας. Που έχουν όμως πρόσβαση απευθείας στο Μαξίμου. Οπότε ο πρόεδρος της «άγνωστης διαφημιστικής» ενημέρωσε τον von Mouroutis.
Ο ατυχής Χάρης δεν είναι ο μόνος διεφθαρμένος. Όλοι τους είναι.
Στις καταγεγραμμένες συνομιλίες σεσημασμένος πούστης ακούγεται να λέει , «αυτοί θα πάρουν 190.000 ευρώ, εγώ να μην πάρω τίποτα; Χαζός είμαι...». «Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για εμάς δεν έχει;».
Τα 190 χιλιάρικα ήταν όμως μίζα για τη δοιαφημιστική. Ετσι γίνονται οι δουλειές και οι ...δημοσκοπήσεις.

ΥΓ1. Θα μάθουμε τελικά ποια είναι η εταιρία και ποιος τακτοποίησε τον σεσημασμένο πούστη στο Νοσοκομείο; ΥΓ2. Γιατί ορισμένες σουπιές δημοσιογράφοι έριχναν μελάνι και έγραφαν για εταιρεία σεκιούριτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σφοδρές μάχες στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ για το Τσασόβ Γιαρ. Η Πόλη θα απελευθερωθεί στο εγγύς Μέλλον

  Οι Ρώσοι πολεμικοί ανταποκριτές μεταδίδουν ότι «διεξάγονται μάχες σπίτι με σπίτι και δρόμο με δρόμο  στη νότια πλευρά, του Chasοv Yar»  κα...