14/12/13

Κίνδυνος Θάνατος

Διαβάζω διάφορους «αναλυτές» και «σχολιαστές» και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το πλέον επικίνδυνο πράγμα είναι, ένας ηλίθιος που νομίζει ότι είναι ορθολογιστής.

Σπ.Χ 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ROO2r7ml768

Ανώνυμος είπε...

Πορνονησος


Αστυνομικός υποδυόταν τον ανάπηρο για να τον «φροντίζουν» νοσοκόμες

Προφυλακιστέος κρίθηκε από το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας 45χρονος αστυνομικός ο οποίος είχε στήσει «υπερπαραγωγή» με δικό του σενάριο και σκηνοθεσία ώστε να κάνει σεξ με νεαρές νοσοκόμες.

Ο αστυνομικός εντόπιζε νοσοκόμες που εργάζονταν σε οίκους ευγηρίας ή βρεφονηπιακούς σταθμούς και στη συνέχεια τηλεφωνούσε ζητώντας υπηρεσίας για τον αδελφό του που είχε κινητικά προβλήματα. Αδελφό, όμως, δεν είχε. Έτσι καθοδηγούσε τις νοσοκομες μεσω τηλεφώνου ώστε να συναντήσουν τον «ανάπηρο αδελφό» σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όμως, βρισκόταν ο ίδιος και ανέμενε με πυτζάμες υποδυόμενος τον ανάπηρο. Στη συνέχεια ζητούσε από τις νοσοκόμες να τον βοηθήσουν να κάνει μπάνιο και να τον χαϊδέψουν στα γεννητικά όργανα.

Σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις το «έργο» εξελίχθηκε καλά για τον αστυνομικό αλλά προχθές μια 22χρονη νοσοκόμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Από τις έρευνες που έγιναν εντοπίστηκε ο αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Τώρα αναζητούνται και άλλες νοσοκόμες οι οποίες είχαν την ίδια εμπειρία με τον αστυνομικό, ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Αυτό, όμως, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό αυξημένης «λίμπιντο» στην Κυπριακή αστυνομία καθώς λίγες μέρες νωρίτερα αποκαλύφθηκε ότι άλλος αστυνομικός «βούτηξε» από τα μαλλιά γυναίκα συνάδελφο του και προσπάθησε να την φιλήσει την ώρα που έκαναν νυχτερινή παρακολούθηση σε έρημική περιοχή.

Λίγους μήνες πριν, δε, άντρας και γυναίκα αστυνομικοί που υπηρετούσαν στην τροχαία εγκατέλειπαν την περιπολία και πήγαιναν σε διαμέρισμα το οποίο είχαν νοικιάσει στο οποιο περνούσαν μαζί πολλές ώρες… μέχρι να σχολάσουν.

http://www.madatoforos.com/%ce%ba%cf%8d%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b4%cf%85%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ac/

Ανώνυμος είπε...

ΜAFIALAND


Πακιστανός συνελήφθη με 906 πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ


Με 906 πλαστά εισητήρια του ΟΑΣΑ συνελήφθη χθες στη Νίκαια ένας 33χρονος Πακιστανός, μέλος διεθνούς κυκλώματος πλαστογράφησης και διακίνησης εισιτηρίων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.



Αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και το Τελωνείο, διερεύνησαν υπόθεση ταχυδρόμησης δέματος από το Πακιστάν που περιείχε τα εισιτήρια, τα οποία όπως εξακριβώθηκε από ειδικό πραγματογνώμονα του Οργανισμού ήταν πλαστά.



Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι αποστολέας του δέματος ήταν άλλος αλλοδαπός ο οποίος το ταχυδρόμησε αρχικά από το Πακιστάν, μέσω Ντουμπάι, με παραλήπτη τον συλληφθέντα.



Μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε στη Νίκαια ο 33χρονος υπήκοος Πακιστάν και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι επιπλέον πλαστά εισιτήρια του Ο.Α.Σ.Α.



Όπως προέκυψε, ο συλληφθείς, που διαμένει παράνομα στη χώρα, αποτελεί μέλος διεθνούς κυκλώματος που εμπλέκεται στη πλαστογραφία και διακίνηση εισιτηρίων του ΟΑΣΑ., τα οποία διαθέτουν σε ανυποψίαστους πολίτες, σε χαμηλή τιμή, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα κέρδη.



Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%86%CE%B8%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-906-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B1%CF%83%CE%B1

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...