27/12/13

Πως το τρίβουν το πιπέρι του διαβόλου οι καλογέροι

Το Χόλυγουντ, οι τηλε-πράκτορες του Homeland, η Μοσσάντ, η Cia και οι παπαγάλοι του «ανησυχούν» και αφού το ζήτησε το κλιμάκιο έπεσε «Κόκκινος» συναγερμός σε Αθήνα και Λευκωσία για επίθεση της Χεζμπολάχ κατά «ισραηλινών στόχων».
Διότι οι «κακοί» τρομοκράτες είναι μόνο οι σιίτες που μάχονται κατά του «καλού» σουνίτικου ισλάμ των Βαχαμπιστών/σαλαφιστών της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, που είναι «σύμμαχοί» μας.
Δια τον λόγο αυτό , οι «άλλοι» , η αλ Κάιντα, οι τρομοκράτες του «καλού» σουνίτικου Ισλάμ δεν επιτίθενται κατά «ισραηλινών στόχων», διότι ο πρίγκιψ Μπαντάρ και οι υπηρεσίες του συνεργάζονται με την Μοσσάντ.
   Εδώ ήρθαμε δηλαδή, πάμε να φύγουμε.
Σύμφωνα με  την ΤΚ 9 «έκθεση» των «βρετανικών και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών» , που την «έμαθε» μια κωλοφυλλάδα της διεφθαρμένης δυναστείας του Κουβέιτ,  η σιιτική και επομένως φιλοιρανική οργάνωση «Χεζμπολάχ» του Λιβάνου, έχει «πρόγραμμα στοχοποίησης» ισραηλινών στόχων σε όλον τον κόσμο, και ειδικότερα στο Αζερμπαϊτζάν , την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Ιορδανία , την Κύπρο και την Τουρκία . Μάλιστα η Ελλάδα και η Κύπρος ζωγραφίζονται ως «οι καλύτεροι σύμμαχοι του Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο», διότι,….. ο καλός και πιστός σουνίτης Ταγίπ είναι, «εχθρός» του Ισραήλ.
 Η «έκθεση» υπενθυμίζει μάλιστα ότι η Ελλάδα παραχωρεί τον εναέριο χώρο της στο Ισραήλ για να πραγματοποιεί ασκήσεις, οι οποίες αποτελούν πρόβα επίθεσης στο Ιράν, που είναι η χώρα προστάτης των σιιτών και βασικός «αιμοδότης» της Χεζμπολάχ.
Η έκθεση των μυστικών υπηρεσιών του Μπαντάρ, τονίζει ότι στελέχη της «Χεζμπολάχ» χρησιμοποιούν διαβατήρια πολιτών ευρωπαϊκών χωρών , καθώς και του Καναδά και της Αυστραλίας «για να μπορούν να εισχωρήσουν με ευκολία, χωρίς έλεγχο».
Για όλα φταίει η Τεχεράνη επομένως .
Για τις τους «λευκούς διαβόλους» του Μπαντάρ και του αλ Θάνι και τις χιλιάδες λαθραίους «απεσταλμένους» τους στην Ευρώπη και την Ελλάδα, πάνε πάσο και οι αμερικανικές και οι βρετανικές υπηρεσίες και οι ημέτεροι χαιβάν-χαφιέ , και τα παιδιά του …Homeland .

Παραλλήλως ο μέγας εισαγγελέας της διεθνούς τρομοκρατίας Τζον Κέρι , πήρε χθες τηλέφωνο τον Αιγύπτιο ομόλογό του και κατήγγειλε χθες, την απόφαση του Καΐρου να χαρακτηρίσει τους συνεργάτες της Cia “Αδελφούς Μουσουλμάνους” ως τρομοκρατική οργάνωση.
Για τις τρομοκρατικές επιθέσεις των σαλαφιστών “Αδελφών Μουσουλμάνων” φταίνε κάποιοι κακοί «τζιχαντιστές», που λένε στο Λάγκλεϊ της Βιρτζίνια και στου Σκάαααιιιιι!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κυρ φωτης συναντηθηκε με κατι τριτοκοσμικους πακιστανους γονεις λεει καποιου αλλοδαπου που δολοφονηθηκε στην αθηνα .

ο καημος τους ειναι μην σφαχτει κανας αλλοδαπος οχι να φυγουν οι εισβολεις.

το βαθυ κρατος φοβαται ...αγαπες ελληνων μεταξυ τους και ελληνων με αλλοδαπους αυτο εφερε τους εποικους στη χωρα και τωρα ζητα να σκυψουν το κεφαλι οι ελληνες στους ξενους που τους ατιμαζουν μεσα στο σπιτι τους.

ωραια κομματα εχει η ελλας κοπτονται για τον ελληνα,ευγε.

ποιος πληρωσε τα ναυλα και εφερε αυτους εδω για να στηθει ενα ανευ προηγουμενου σηριαλ για εσωτερικη κομματικη καπηλεια;

αυτοι οι γονεις εχουν ερθει εδω με εξοδα ποιων και για τι για να κανουν ανθελληνικη φιεστα ξενολαγνειας τα κομματα ενος αντεθνικου συνταγματικου τοξου;

σε ποιον δινουν εξετασεις οι πολιτικοι αραγε σε ποια δυτικα η και αλλα κεντρα αποφασεων για την ελλαδα και την νοτια ευρωπη;

ποτε συναντηθηκε ο ξενολαγνος πολιτικος κοσμος με τους ελληνες που μαρτυρησαν απο τους εποικους 23 χρονια τωρα?

οι ξενοι τους απασχολουν οχι οι ελληνες κυριοι.ποτε δεν πηγαν να δουν κανενα συγγενη δολοφονημενων χιλιαδων ελληνων.

ειναι ελληνικα κομματα αυτα;

περιμενουν ποτε θα σκοτωσει κανας ελληνας κανα ξενο για να τον κανουν σημαια της προπαγανδας.

τα ιδια με κανενα αναρχικο.
αμα σκοτωθει κανας τετοιος τους κανουν σημαια.

οι ανθελληνες συμβολα οι ελληνες νεκροι στα σκατα ...


αθλιοι πoλιτικοι ποιοι ειναι οι εντολεις και τι θελετε απο τους ελληνες λοιπον;

Ανώνυμος είπε...

Νεα πολιτικη παρεμβαση μητροπολιτη κατα ...οπως συνηθιζεται ενος και μοναδικου κομματος !

τον τελευταιο καιρο φαινεται-υπαρχει υποψια οτι υποκινουμενη απο κεντρα αποφασεων και κομματα με τελικους εκφραστες μητροπολιτες θρησκευτικη πολιτικολογια η μαλλον κομματικολογια,οια εκδηλωνεται με πολιτικες παρεμβασεις στα πολιτικα πραγματα που εχουν ως μονον στοχο ενα και μονο κομμα αλλα στην πραγματικοτητα την στηριξη του καθεστωτως της μπαγκοσμιου δημοκρατικιας διακυβερνησεως των μεταεθνων αμνων!

οι θρησκευτικες αυτες παρεμβασεις στην πολιτικη,οι μεχρι τωρα εξορκιζομενες απο το βαθυ κρατος που οπως και τα ξενα κεντρα απεχθανονται και αυτα το...ιραν στην πολιτικη ζωη τρομαρα τους, εκδηλωνονται με την ελπιδα οτι θα βοηθησουν να χειραγωγησουν τον λαο οι κομματικες φιλιες τους.

ετσι εχομε αλλους απο αυτους τους μητροπολιτες που εχουν κανει πολιτικη παρεμβαση κατα του πατριωτικου ρευματος με προσχημα ενα κομμα εκφραστη κατα καποιον τροπο, που ειναι συντονισμενοι με την νδ και αλλοι που λειτουργουν με το πασοκ η ακομη και το παντα κυβερνον βαθυ κρατος των σημιτικων εκσυγχρονιστων που διαχεεται παντου και ιδως στην δημαρ η αλλα μορφωματα ειμαστε δυο ειμαστε 28 και λοιπα με ...εμψυχωτες κεφαλαιοκρατες απατριδες.

μαλλον στην κατηγορια εκσυγχρονιστες που ναι μεν δεν θελουν παπαδες πολιτικους αλλα με ...συστημικες εξαιρεσεις και εις εκ των παρεμβαινοντων στα πολιτικα μητροπολιτης που το τσιμπηκε μυγα χριστουγεννιατικα.

ειναι πραγματι αποκαλυπτικο του ηθους και του φαρισαισμου των εκσυγχρονιστων-εθνομηδενιστων-αποδομητων -ευρωπαιστων-δυτικολαγνων ευρωσουφιστων, το οτι δεν δισταζουν, το λιγοτερο αν οχι να υποκινουν, να αποδεχονται διχως τα γνωστα δυτικολαγνα πολιτισμικα γαυγισματα την πολιτικη παρεμβαση μητροπολιτων τους κατα ενος κομματος αλλα στην πραγματικοτητα κατα εθνικης ιδιοπροσωπειας και του αντιδιαπολιτισμικου αγωνα για ελευθερια να καμψουν το οχι στο σχεδιο ανναν για την μητροπολιτικη ελλαδα του εποικισμου

και ειναι οι ιδιοι πολιτικοι παρακεντροι που εμεζαν μενος κατα του μακαριστου χριστοδουλου οχι οπως αποδεικνυεται γιατι ηθελαν την εκκλησια εκτος πολιτικης ταχατες αλλα γιατι την ηθελαν τσιρακι τους και προσκυνημενη στον εθνομηδενισμο τους,στην δουλεψη των ανθελληνικων οικονομιστικων υπερεθνικων κατασκευων των εντολεων τους εξεταστων τους.

ας δουμε ομως τι ελεγε ο αειμνηστος καθηγητης σαρρης για εναν εκ των εκσυγχρονιστων μητροπολιτων που ουδεις καθεστωτικος σκυλος δεξιος η αριστερος ενοχλειται που κανει πολιτικη παρεμβαση μιας και υποστηριζει τα δικα τους θεωρηματα και τα υλακτισματα τους εξηντληθησαν κατα του μακαριστου πατριωτη ....

δειτε απο το 8.50'' εδω

http://www.youtube.com/watch?v=ROO2r7ml768

και ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ απο την συνεχεια

http://www.youtube.com/watch?v=cvGo8OZEmGI

το συμπερασμα ολο και για τα τωρινα με τις ιερες κομματικες ... παρεμβασεις ειναι στο 4.18 του δευτερου βιντεο !

Ανώνυμος είπε...

90.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΛΕΡΩΣΕ(;) Ο ΑΒΖΑΛ !

ΕΙΔΕΣ Ο...ΑΒΖΑΛ;

αν αληθευει αυτο που διαβαζουμε εδω

Επιχείρηση σωτηρίας για 94 πρόσφυγες

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63939630


τοτε μονον ενας απο αυτους τους απενταρους και φουκαραδες προσφυγες πλερωσε λεει 90000 δολαρια για να εισβαλλει στην δυση δηλαδη τελικως στο... ελλαντα!

ναι εκει που η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ανεργια εχει τσακισει την μιση ευρωπαικη νεολαια εκει επελεξε... ο πανεξυπνος προσφυξ να βρει εργασια!

ουδε στη νοτιο αφρικη ουδε μαλαισια ουδε ιαπωνια ουδε στη κινα του 10 τα εκατον αναπτυξη ουδε καταρ,μαλλον γιατι ουτε αυτες οι χωρες τον προεπελεξαν ουδε τον ευχαριστησαν προκαταβολικως δια την προτιμηση...

ΑΠΟΡΙΕΣ

1. ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ...ΠΡΟΣΦΥΞ ;

2. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΝΕΤΑ ΕΚΕΙ Η ΕΣΤΩ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΚΥΛΟΠΝΙΓΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ;

3.ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΕΠΙ 23 ΕΤΗ(γιατι αραγε οχι πιο πριν επι ψυχρου πολεμου λ.χ τοτε υπηρχαν συνορα και εθνη στην ευρωπη και εσωτερικα και εξωτερικα;),ΚΛΗΣΗ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΡΕΣΤΟΡΑΝ-ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ(ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΦΟΡΩΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΜΕ ΤΙΣ...ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ...ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ),

ΤΟ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΡΕΙ (Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΦΟΡΩΝ)ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΕΣ ΜΕ DO IT YOURSELF ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !

ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΙΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ .ΜΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΛΩΝ ΣΕ ΟΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ.

και γιατι να μην την συντονιζουν δυο απο διαφορετικη σκοπια βεβαιως, το ισλαμικο χαλιφατο στη δυση και η ευρωπαικη ενωση που θελει να αλλαξει τον πληθυσμο για να φτιαξει ενα κρατος με κατεστραμμενα συνορα-λαους στην γεωγραφια του, κλωνο των ηπα;