14/12/13

Ο Κόσμος αλλάζει και αλλάζει γρήγορα

Στο μεϊντάνι του Κιέβου οι ειδικές δυνάμεις ξυλοκοπούν τους οπαδούς του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που του εμψυχώνει η Τάρια του Μακαρονά, αλλά η άλλοτε κραταιά Ουάσιγκτον το μόνο που μπορεί να κάνει για τους «συνεργάτες» είναι να απειλεί με κυρώσεις τον Γιανουκόβιτς, ενώ στη Μόσχα χαμογελούν.
Στη Συρία, οι ισλαμοφασίστες «αγωνιστές της δημοκρατίας», τρώνε τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη, και οι «δημοκρατίες» τους έχουν εγκαταλείψει στην τύχη τους, ενώ ο πόλεμος με το Ιράν μπήκε οριστικά στο ψυγείο, και οι αιγύπτιοι στρατηγοί έκλεισαν την «άνοιξη» στο μπαλαούρο και ζητάνε όπλα από τη Ρωσία. Όλα τα χαρτιά των αμερικανών καίγονται το ένα μετά το άλλο. 
Η έκθεση που παρέδωσαν πέρσι τον Δεκέμβριο στον Ομπάμα οι 16 υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ προέβλεπε τις ριζικές οικονομικές και πολιτικές αλλαγές που παρακολουθούμε και τόνιζε ότι οι ΗΠΑ ,με ταχύτητα άνευ προηγουμένου στη σύγχρονη ιστορία, θα απολέσουν την παγκόσμια ηγεμονία και ότι θα γίνουν μια «μεγάλη δύναμη» σαν όλες τις άλλες.
Ο Κόσμος λοιπόν αλλάζει και αλλάζει πολύ γρήγορα.
Και να που, στο πλαίσιο του «πολέμου» για τα νησιά Σενκάκου/Ντιαογού , η Κίνα στις 22 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ότι η κεντρική της τράπεζα θα στραφεί σε αγορές χρυσού και ότι θα σταματήσει δημιουργεί αποθέματα σε δολάρια τα οποία θα μειωθούν σταδιακά.
Την επόμενη το Πεκίνο κήρυξε ζώνη αεράμυνας πάνω από τα νησιά Σενκάκου/Ντιαογού και ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δημιουργήσει προσεχώς στην Σαγκάη μια ασιατική αγορά πετρελαίου στην οποία η τιμολόγηση θα γίνεται σε Γουάν!!!... Μετά το Ιράν που τιμολογεί το πετρέλαιο του σε χρυσό, έρχεται το Γουάν, και σε λίγο μπορεί η Κίνα να πάψει εμπιστεύεται τις εταιρίες αξιολόγησης και να μην να αγοράζει τα ΑΑΑ ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου.

Παρ’ όλα αυτά, η έκθεση της Κίνας στα τοξικά ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου παραμένει κολοσσιαία, και αυτό αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα που εάν δεν ασφαλιστεί και σκάσει θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην Κίνα, αλλά θα ισοπεδώσει την αμερικανική οικονομία.
Τα νέα είναι άσχημα και από τη φούσκα του αμερικανικού χρηματιστηρίου, που αφού ξεπέρασε τις 16.000 μονάδες ετοιμάζεται για μια μεγάλη διόρθωση. 
  Οπότε ο Κόσμος αλλάζει και αλλάζει πολύ γρήγορα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ATHENS WILD SAFARY

(GOLD EDITION ATHENS 15000 AK47 RIFFLES ON ROADS)

Γρονθοκόπησαν 80χρονη μέχρι θανάτου!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 80χρονη γυναίκα όταν άγνωστοι της επιτέθηκαν κμε γροθιές την ώρα που έμπαινε στην είσοδο του διαμερίσματός της στην οδό Αγίου Λουκά, στα Πατήσια.

Ανώνυμος είπε...

Αντε να πείσεις τώρα, όλους τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ "ορθολογιστές" που νομίζουν ότι αυτά είναι "γραφικότητες και συνωμοσιολογίες"...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΘΑΥΜΑ;


Ένας ακόμα «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» (28χρονος από την Αλβανία), συνελήφθη στα Μελίσσια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), για διαρρήξεις-κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο συλληφθείς, αφού παραβίαζε με αιχμηρό αντικείμενο τους ομφαλούς των κλειδαριών από τις πόρτες των οχημάτων, αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι τον τελευταίο καιρό έχει διαπράξει τέσσερις (4) διαρρήξεις-κλοπές από αυτοκίνητα στην περιοχή των Μελισσίων. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι, ένα (1) ψαλίδι, δύο (2) ζευγάρια γάντια, δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Όμως, το πιο ενδιαφέρον στην υπόθεση του Αλβανού κλέφτη, είναι άλλο. Για να δούμε πως καταλήγει η σχετική με τη σύλληψή του ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Ο 28χρονος έχει καταδικασθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος εμφάνισής του το πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα στο Τ.Α. Ομόνοιας».

Το οποίον σημαίνει: τον έπιασαν να κλέβει, τον έκλεισαν «μέσα» για μικρό χρονικό διάστημα και τον άφησαν ελεύθερο με την πρώτη ευκαιρία της «αποσυμφόρησης των φυλακών». Όμως, αντί τουλάχιστον να τον απελάσουν από τη χώρα, του επέτρεψαν να παραμείνει σ’ αυτήν, για να συνεχίσει να κλέβει! «Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…

http://ethnikismos.net/2013/12/15/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5/

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...