12/12/13

Η Ρωσία δε διεκδικεί τον τίτλο της υπερδύναμης

Η Ρωσία θα είναι πρωταθλήτρια στον αγώνα
 για τον σεβασμό της εθνικής ανεξαρτησίας, των λαών

  Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο ετήσιο Διάγγελμα του προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση τόνισε ότι η Ρωσία δεν διεκδικεί τον τίτλο της υπερδύναμης, δεν έχει φιλοδοξίες για παγκόσμια ή περιφερειακή ηγεμονία, και δεν επιβουλεύεται ούτε τα συμφέροντα κάποιου άλλου, ούτε επιβάλλει την προστασία της σε κανένα.

« Δεν δίνουμε μαθήματα ζωής, θα επιδιώξουμε όμως να είμαστε οι ηγέτες, στον αγώνα για την υπεράσπιση του διεθνούς δικαίου, και τον σεβασμό της εθνικής ανεξαρτησίας, της αυτοτέλειας και της αυτάρκειας των λαών». «Τα προσεχή χρόνια θα είναι χρόνια καμπής όχι μόνο για τη Ρωσία. Εισερχόμαστε σε εποχή πλανητικών αλλαγών. Η Ρωσία δεν πρέπει να χάσει τον εαυτό της σαν έθνος, πρέπει να είναι και να παραμένει Ρωσία», είπε ο Β. Πούτιν.

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Χρονια Πολλά Σπυρο.

Πρώτα η Μπιστήμη. Η πουτάνα Μπιστήμη στην υπηρεσία ενός παιδοβιαστή. Όπως είναι και στην υπηρεσία της Παγκόσμιας Υγειονομικής Δικτατορίας και της Πφάϊζερ.

Ημέρες του 1959. Η Τατάνα μπιστήμη στην υπηρεσία ενός παιδοβιαστή. Ιατρός που προσπαθούσε να γλυτώσει από την κρεμάλα τον παιδόφιλο ανώμαλο ...