26/3/14

Η Εβραίο-κρατούμενη Ουκρανία

Έσκασε μύτη και άλλος υποψήφιος πρόεδρος στην Ουκρανία. 
 Ο 61 ετών, Εβραίος επιχειρηματίας Βαντίμ Ραμπίνοβιτς, (Vadim Rabinovich),
ανακοίνωσε ότι θα κατέβη στις εκλογές του Μαΐου για να βοηθήσει την Ουκρανία να ανακάμψει οικονομικά. Ο Βαντίμ Ραμπίνοβιτς , (στενός φίλος και συνεργάτης του τραπεζίτη και τρίτου πλουσιοτέρου «Ουκρανού» Ihor (Ιγκόρ) Valeriyovych Kolomoyskyi, που διορίστηκε από το «Μαιντάν» κυβερνήτης του Ντνιπροπετρόφσκ πρώην Αικατερίνοσλαβ) είναι ένας από τους «φιλάνθρωπους» Εβραίους ολιγάρχες της Ουκρανίας και ασχολείται με τα ΜΜΕ, και έχει διπλή υπηκοότητα.
Είναι και Ουκρανός, (Εθνικιστής;) και πολίτης του Ισραήλ. Είναι συνέταιρος από το 1997 με τον πρόεδρο του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συμβουλίου Ronald S. Lauder στην Central European Media Enterprises η οποία ελέγχει τηλεοπτικούς σταθμούς σε επτά χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, και είναι ιδιοκτήτης του Τ/Ο σταθμού JN1, του Κιέβου που μεταδίδει εβραϊκές ειδήσεις ‘όλο το εικοσιτετράωρο.

Το 1980 απέκτησε ποινικό μητρώο, γιατί καταδικάστηκε σε 9 μήνες φυλακή για «κλοπή κρατικής περιουσίας». Το 1984 τον έπιασαν γιατί έκανε μαύρη αγορά και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλακή, αλλά έκαστε μόνο 7 χρόνια και το 1991 αποφυλακίστηκε , και αμέσως άρχισε να συσσωρεύσει περιουσία ως έμπορος μετάλλων .
Το 1993 έγινε εκπρόσωπος στην Ουκρανία της θυγατρικής της εβραϊκών συμφερόντων πολυεθνικής «Nordex» στην Αυστρια η οποία ασχολείται με τρόφιμα και στη συνέχεια, με τη βοήθεια του εβραίου γαμπρού του Κούτσμα Viktor Pinchuk (δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Ουκρανία σήμερα) έλαβε αποκλειστικά δικαιώματα πώλησης Ρωσικού πετρελαίου από τον Πρόεδρο Κούτσμα.

Από το 1995, σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της «Τζεντάκα» άρχισε να επενδύει εκατομμύρια σε εβραϊκούς σκοπούς. Το 1997 έγινε πρόεδρος του Πανουκρανικού Εβραϊκού Κογκρέσου , και το 1999 εξελέγη επικεφαλής της Ενωμένης Εβραϊκής Κοινότητας και ίδρυσε την Εβραϊκή Συνομοσπονδία Ουκρανίας.

Ο ίδιος, πέρσι τον Μάρτιο όταν έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο του είπε ότι, «στο Ισραήλ, λένε είμαι με τη μαφία, και στην Ουκρανία, λένε ότι είμαι πράκτορας της Μοσάντ». Για τη βόμβα κατηγόρησε τον βουλευτή από το κόμμα του Γιανουκόβιτς Αντρέι Ντερκάς, χωρίς να υπάρξει συνέχεια.

Το 2010 μαζί με τον Kolomoyskyi, προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του European Council of Jewish Communities,στο συνέδριο του Βερολίνου. Τότε είχε πεί: « Εμείς στην Ουκρανία βρήκαμε τις αντισημιτικές οργανώσεις και τους βάλαμε χειροπέδες. Ξέρω, είναι διαφορετικά στη Δυτική Ευρώπη γιατί υπάρχουν νομικά προβλήματα. Στην Ανατολή όμως , όλοι οι αντισημίτες κάθονται στη φυλακή».

(Εκτός φυσικά από τους «Νεομαζί» αντισημίτες, του Δεξιού Τομέα και του Σβόμπαντα, που πολέμησαν ως μισθοφόροι της Γκαργίλλ και της Μοσάντο στην Τσετσενία). 

  Οι εβραίοι πάντως αρνούνται ότι οι οργανωτές του Μεγάλου Λιμού της Ουκρανίας ( Γολoντομόρ 1932-1933) που προκάλεσε το θάνατο από ασιτία επτά ως δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων στη διάρκεια 500 ημερών, (20-25.000 την ημέρα), ήσαν οι εβραίοι τροτσκιστές και τα φορτώνουν όλα στην «κολεκτιβοποίηση» και στον «κακό» Στάλιν.
Ωστόσο, οι Ουκρανοί, οι αυτόπτες μάρτυρες ,έλεγαν και το άφησαν και γραπτό ότι ούτε ένας εβραίος δεν πέθανε από πείνα το 1933. Αλλά 5 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από την πείνα στο διάστημα 1921-1923 , λόγω των επιτάξεων τροφίμων που έκαναν οι Εβραίοι Κομμουνιστές.

ΥΓ1. Για αυτό τώρα ο φιλανθρωπος «Τζεντάκα» Ραμπίνοβιτς,  θέλει να βοηθήσει οικονομικά την Ουκρανία

ΥΓ2. Σύμφωνα με (πληρωμένη) δημοσκόπηση της εταιρίας Socis , το 24,9 % των ερωτηθέντων ουκρανών είναι έτοιμοι να ψηφίσουν για πρόεδροστις 25 Μαΐου, τον Ολιγάρχη, (βασιλιά της Ουκρανικής Σοκολάτας),και βουλευτή , Πέτρο Ποροσένκο, (Petro Poroshenko). Για τον αρχηγό του κόμματος UDAR, τον πυγμάχο πρωταγωνιστή του «Ευρωμαιντάν» Βιτάλι Κλιτσκό (Vitali Klitschko) θα ψήφιζε μόνο το 8,9 % , ενώ την «Ιωάννα της Λωρραίνης» και αρχηγό του κόμματος BATKIVSHCHYNA κ. Γιούλια (Τιμοσένκο) μόνο το 8,2 %. Για τον βουλευτή Serhiy Tihipko θα ψήφιζε το 7,3 % και για τον πρώην κυβερνήτη του Χάρκοβο κ. Μιχαίλο Ντομπκιν που υποστηρίζεται από τους ρωσόφωνους το 4,2 %. Ακολουθούν, ο ηγέτης του ουκρανικού Κομμουνιστικού Κόμματος Πέτρο Σιμονένκο έχει την υποστήριξη με 3,6 % , ο αρχηγός του Ριζοσπαστικού Κόμματος Oleh Lyashko με 3,5 % ,ο βουλευτής Ανατόλι Χριτσένκο με 3,2 % , ο αρχηγός του κόμματος Svoboda Oleh Tyahnybok με 1,7 % , ο αρχηγός του «Δεξιού Τομέα» Dmytro Yarosh με 0,9 % , και ο ηγέτης της Ουκρανίκης επιλογής Βίκτορ Μέντβεντσουκ (άλλοτε προσωπάρχης του Λ.Κούτσμα) ,με 0,4 % .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαν παλι την παραμυθα !


ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ !


Αρχισαν λοιπον την παραμυθα παλι με εντατικα μαθηματα πλυσης εγκεφαλου ενοψει της γνωστης τους πατροπαραδοτης υφαρπαγης των ψηφων .

οτι δεν εκαναν 1.5 χρονο οτι δεν επετυχαν 1.5 χρονο με την τωρινη βαρδια και τοσα χρονια η προηγουμενες βαρδιες ... ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ το πετυχουν η το πετυχαινουν μεσα στους επομενους μηνες!

TO ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΠΟΛΟΥ

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΒΑΝΤΖΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...



και να σου ξαφνικα λεφτα και να σου ξαναμπαινουν λεει στην ευρωπη (ΩΧ ΠΑΛΙ ΤΣΙΓΚΙΝΟ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ)

και να σου ολος ο εσμος των πιο αντιδραστικων δημοσιογραφων της μιντιακης ολιγαρχιας στα ψηφοδελτια της νδ για να δωσουν τη μαχη τα αφεντικα τους για τα κεκτημενα του καθεστωτος !

και να σου λοιπον δημοσιογραφουντες της ολιγαρχιας να κατασκευαζουν τηλεκομματιδια τσοντες της νδ πασοκ

και να σου οι ολιγαρχες να τοποθετουν τα γνωστα απεχθη προσωπα της δημοσιογραφιας τους στα ψηφοδελτια ωστε να δωσουν την μαχη της τηλεπροπαγανδας για να σωθει το παρεακι τους...

ξερουν τι κανουν αυτοι βεβαια γιατι σε αυτο εχουν εκπαιδευτει να ραντιζουν με σοφισματα τα πληθη απο τηλοψιας και να του υφαρπαζουν τοσες ψηφους ωστε να μην κινδυνεουν τα αφεντια με ανατροπες...

θα το ξαναγραψουμε.

ο λαος πρεπει να τελεισωε εκλογικα την ραχοκοκαλια του βαθεος κρατους τη ΝΔ

αν το πασοκ ειναι η σαρκα του η νδ ειναι ο σκελετος.

αν το πασοκ ειναι το δενδρο του καθεστωτος η ΝΔ ειναι οι ριζες.

αν δεν κοψει ο λαος τις ριζες μονο με το δενδρο κομμενο δεν θα γινει τιποτα.

θα ξαναφυτρωσουν δενδρα καθε ειδους διπλα σε ποταμια και αλλου..



Ανώνυμος είπε...

ΤΗΛΕΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΣΤΟ ΜΕΣΙΑΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙ!

στο μεσιανο καταρτι πρεπει να δεθει ο α λαος για να ξεπερασει τα υφαλα με τις κιρκες της εξουσιας που του ταζουν παραδεισους πρωτοφανερωτους 50 μερες πριν τις εκλογες.

μονο αυτες τρεμουν οι προνομιουχοι. οι δυτικοι δεν νοιζαονται εχουν αλλα εργαλεια για να εκμηδενιζουν οικονομιες εθνη και λαους αν δεν σκυβουν το κεφαλι στο θανατο τους εμπρος που αυτες σκηνοθετουν.

ειναι η αυτο η ο λαος και το εθνος

η θα τους ξεγελασει και θα επιζησει το τερας και ο μινωταυρος θα ξαναφαγει τους απεσταλμενους εξ αθηνων νεους

η οι νεοι θα φαν το τερας στις καλπες.

αλλα βλεπουμε π.χ οτι δεν υπαρχει μερα που να μην εμφανιζοται οι εκλεκτοι του καθεστωτος στα τηλεταμπουρλα κανοντας μονολογο πλυσης εγκεφαλου διχως αντιπαλους.

αυτο δε με τον αχρωμο πρεσβη που διεκδικει την περιφερια αττικης και την μαριετα της νδ και της πρεσβειας ειναι ενοχλητικο .

ειναι αυτο δημοκρατια;

οι εκλεκτοι του καθεστωτος καθε μερα εμφανισεις στη τιβι και οι αλλοι υποψηφιοι δυο φορες η οσες οριζει ο νομος για 30 π.χ λεπτα ;

οι δε μη ελεγχομενοι απο το καθεστως στη φυλακη φιμωμενοι;

ξερετε τι θυμιζει αυτο;

θυμιζει ενα καθεστως που μοιαζει με πυγμαχο ο οποιος φροντιζει τον αντιπαλο του στο ριγκ να τον εχει με δεμενα χερια και ματια και να του λεει υστερα ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ !!!

Αυτο ειναι το καθεστωτικο ηθος και η αξια του που μονο με δεμενους τους αντιπαλους του μπορει να διεξαγει εκλογες !


σικε τηλεδημοκρατια των νδπασοκ χονεκερ τσαουσεσκου !




soulis είπε...

Mα τι μας λένε οι εβραιοι φιλοι μας.Ο οργανωτης του holodomor ηταν το αλτερ εγκο του Σταλιν ο
διαβοητος Lazar Kagsn(ovich).
Kagan στην γλωσσα των χαζαρων σημαινει νομιζω βασιλιας.
Ο τυπος αυτος εκτος απο το holodomor εποπτευσε προσωπικα της ανατιναξης της μεγαλυτερης ορθοδοξης εκκλησιας που εχει κατασκευαστει ποτε τον κθεδρικο ναο Του Χριστου Σωτηρος στην Μοσχα συμβολο της τσαρικης Ρωσιας.
Εχει ξανακτιστει σημερα αλλα απο τσιμεντο βεβαια και οχι οπως ο αυθεντικος με τον απαραμμιλλης ομορφιας και αξιας εσωτερικο διακοσμο κλπ.Επισης ειχε πασαρει και την αδελφη του στον Σταλιν και για πολλα χρονια αυτη ηταν η πραγματικηγυναικα του και οχι η συμβατικη συζυγος του.Τελικα την παντρευτηκε και επισημα λιγο πριν τον θανατο του.
Ο Kaganovich τους εθαψε τελικα ολους και τον Λενιν και τον Σταλιν και τον Τροτσκι και τον Χρουστσεφ και τον Μπρεζνιεφ εφτασε 98 χρονων και πεθανε το 1991 λιγο πριν την καταρρευση της Σ.Ενωσης χωρις ποτε να δικασθει για τα απιστευτα εγκληματα του.
Κagan συμπτωματικα λεγεται και η εβραια λεσβια που διορισε σαν πιο προσφατο μελος του supreme court των ΗΠΑ ο Ομπαμα ανεβαζοντας ετσι σε 3 των αριθμο των εβραιων δικαστων σε αυτο.Δηλαδη σε συνολο 9 οι εβραιοι εχουν το 33.3% των μελων αν και αποτελουν μολις το 2% του πληθυσμου των ΗΠΑ.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...