13/3/14

Γιατί έχει δίκιο ο Ιβάν

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβαν Σαββίδης, μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής, υπό την ιδιότητα του προέδρου της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας είπε : «ο ΠΑΟΚ έχει οφειλές προ δεκαπενταετίας .Στην Ελλάδα υπάρχει τέτοια παράδοση. Είναι περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ και λέω ότι εγώ είμαι έτοιμος αύριο να τα καταβάλω, στείλτε αυτά τα χρήματα για τη στήριξη των παλιννοστούντων και διαγράψτε τις προσαυξήσεις του αέρα, οι οποίες προσάπτονται σε αυτό το χρέος εδώ και τόσα χρόνια, αλλά κανένας δεν με ακούει», και πρόσθεσε: «Υπάρχουν δύο λύσεις. Πρώτον, το κράτος να λάβει 12 εκατομμύρια και δεύτερον, το κράτος να μη λάβει τίποτα».

Ο υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού κ. red Panos (Παναγιωτόπουλος) μαζί με τον καθηγητή της λιτότητας (Mr Stournaris ) διέγραψαν μονοκονδυλιά ένα κεφάλαιο 235 εκ. ευρώ που χρωστούσαν το Megaron και οι ολίγοι πάμπλουτοι «φίλοι της Μουσικής». 235 εκ κεφάλαιο. Χωριά οι προσαυξήσεις.
Το Megaron δεν πλήρωσε δεκάρα .
Με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ στην τρίτη εθνική διαγράφηκαν χρέη προς την Εφορία 24 εκατ. ευρώ, και ο Τίγρης δεν θα πληρώσει δεκάρα και θα τσιμπήσει και 10 μύρια για τo AgiaΘofiã τζάνουμ!

Για το Megaron και την ΑΕΚ ο red Panos , ο καθηγητής της λιτότητας και ο φον Αντωνάκης δεν ρώτησαν την τρόικα.

Ενώ για τον ΠΑΟΚ, επειδή η ποντιάρα ο Ιβάν θέλει να τους δώσει και 11-12 μύρια ενώ το νέο γήπεδο θα το φτιάξει μόνος του, η τρόικα διαφωνεί.
Για αυτό έχει δίκιο ο Ιβαν.

YΓ. Άσε που η Τούμπα χωράει 28.000 και το Megaron μόνο 1961.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΓΥΗΣΙΣ !

kαμίνη
Διαβάζει λάθος κείμενο + το παίρνει χαμπάρι μετά την πρώτη σελίδα!


http://www.makeleio.gr/?p=70189#more-70189

Ανώνυμος είπε...

CHERCHEZ LE MALAK



ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ

ΒΟΙΩΤΙΑΣ ... ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝ' ΑΥΤΟΣ


http://www.dailymotion.com/video/x1gpy1i_enikos-gr-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7_news?


http://www.thermopilai.org/content/ayto-einai-epipedo-toy-koinovoylioy-simera-gia-opoio-koptontai-oi-ethnopateres-ela-fonaxte

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...