8/3/14

Τους ξεφτίλισε ο Πεσκώφ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Πούτιν , Ντμίτρι Πεσκώφ, μιλώντας στο Κανάλι Rossiya 1 ξεφτίλισε τους «Ενωμένους Ευρωπαίους» λέγοντας: 
  «Η Ευρώπη καλεί τη Ρωσία να διεξάγει συνομιλίες με τη συμμορία από το Κίεβο, με το ψευδώνυμο «αρχές της Ουκρανίας», και προσφέρει τη διαμεσολάβηση των δυτικών χωρών, αλλά οι εκκλήσεις τους βγάζουν γέλιο διότι η αξιοπιστία αυτών των «εγγυητών» εξαντλήθηκε με τη συμφωνία της 21ης Φεβρουαρίου».

Τους κρέμασε κουδούνια! Και δεν περιέλαβε τον συνταγματολόγο που θα δικάσει τον...Πούτιν αφου, «τάχθηκε με σαφήνεια υπέρ της συγκρότησης διερευνητικής επιτροπής για τα γεγονότα της Κριμαίας», αλλά τον κ. Φρανκ- Βάλτερ Σταϊνμάγερ, που μαζί με τον Φαμπιούς και τον Πολωνό Ραντοσλάβ Σικόρσκι, διαπραγματεύτηκαν ως εγγυήτριες δυνάμεις την υπογραφή της συμφωνίας της 21ης Φεβρουαρίου μεταξύ της κυβέρνησης Γιανούκοβιτς και της «ουκρανικής αντιπολίτευσης».Την επομένη ο Σταϊνμάγερ δήλωσε : «Εξαρτάται πλέον από τα δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα - τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης όσο και από την πλευρά της αντιπολίτευσης, να σεβαστούν τους όρους αυτής της συμφωνίας και να αρχίσουν να χτίζουν μια σχέση εμπιστοσύνης. Προτεραιότητα αποτελεί σε πρώτο στάδιο να διεξαχθούν οι συνομιλίες για το σχηματισμό μιας προσωρινής κυβέρνησης (…) αυτό είναι το πλέον σημαντικό για να προσφέρουν στην Ουκρανία μία σταθερή κυβέρνηση που θα είναι αποδεκτή και από τις δύο πλευρές».

Και έγινε το πραξικόπημα και κυβέρνηση η αποδεκτή από τους Ολιγάρχες τους Εβραίο-ναζί και το ΝΑΤΟ. Χθες ο καραγκιόζης Φρανσουά Ολάντ υποδεχόμενος τον πρώην πυγμάχο με τη γερμανική υπηκοότητα Βιτάλι Κλίτσκο δήλωσε ότι «δεν μπορεί να διεξαχθεί δημοψήφισμα για το μέλλον της Κριμαίας εάν η απόφαση αυτή δεν ληφθεί από την ίδια την Ουκρανία» και εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση του «ψευδοκοινοβουλίου» της Κριμαίας για την προσάρτηση της περιοχής στην Ρωσία.

Ακριβώς δηλαδή όπως το «ψευδοκοινοβουλίο» του Κοσσόβου ανακήρυξε την ανεξαρτησία της περιοχής από τη Σερβία της οποίας «η εδαφική ακεραιότητα και η εθνική κυριαρχία» δεν ήταν αδιαπραγμάτευτες». Και το κοινοβούλιο της Αυτόνομης Κριμαίας είναι κανονικά εκλεγμένο σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ουκρανίας αλλά για τον καραγκιόζη είναι «ψευδοκοινοβουλίο», όπως θα πουν «ψευδοπληθυσμό» τους πολίτες που θα μετάσχουν μαζικά στο δημοψήφισμα.

Ο Ομπάμα και η Άγγελα-Δωροθεα συντονίστηκαν όσον αφορά την ουκρανική κρίση. Συμφώνησαν « για την προφανή παραβίαση του διεθνούς δικαίου από τη Ρωσία με την στρατιωτική της επέμβαση στην Ουκρανία και για την αναγκαιότητα η Ρωσία να αποσύρει τις δυνάμεις της, να επιτρέψει την ανάπτυξη διεθνών παρατηρητών και επιθεωρητών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κριμαία και να υποστηρίξει ελεύθερες και δίκαιες εκλογές τον Μάιο και να δεχθεί σύντομα τον σχηματισμό μιας ομάδας επαφής η οποία θα διεξάγει διάλογο μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας, ώστε να αποκλιμακωθεί η κατάσταση και να αποκατασταθεί η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας».

Λοιπόν δεν υπάρχει στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας. Υπάρχει εξέγερση του Πληθυσμού της Κριμαίας μετά το πραξικόπημα της συμμορίας Δεξιού Τομέα-Τιμοσένκο που οργάνωσαν οι μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ-Γερμανίας-Πολωνίας. Τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται σε όλη την Ουκρανία και όχι στην Κριμαία, και οι παρατηρητές του ΟΑΣΕ θα πρέπει να αναπτυχθούν σε όλο το έδαφος της Ουκρανίας, για να εγγυηθούν την εφαρμογή της συμφωνίας της 21 ης Φεβρουαρίου. Και «Ελεύθερες και δίκαιες εκλογές» με τους παραστρατιωτικούς SS να τρομοκρατούν τον πληθυσμό δεν γινονται.
Εκλογές βίας και νοθείας θα είναι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MHN TOΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ


εχθες ειδαμε ταυτοχρονα τον κυβερνητικο συνασπισμο της διζωνικης δικομματικης συνομοσπονδιας δια των δυο συνιστωντων κομματιδιων με το καταλοιπο εξουσιας του να λεν το ιδιο ακριβως πραμα.

ο σαμαρας να λεει απο το εξωτερικο οτι η απαντηση στην οικονομικη καταρρευση της ελλαδος εντος της ευρωπης ειναι ταχα ακομη περισσοτερη ευρωπη και δηθεν καλλιτερη !

και το πασοκ δια της αφισας του στην μαζωξη της ελιας οτι η λυση δεν ειναι η διαλυση της συνομοσπονδης ευρωπης του πολυπολιτισμου και του χρηματιστικου τζογου αλλα η περισσοτερη και καλλιτερη ευρωπη!

αυτην την ανοησια λανασαρισε προ μηνων στη γαλλια ο ολαντ στους γαλλους.

για να μην το κουραζουμε και να μην χτυπατε αλυπητα σαν χταποδι τους λαους με ηλιθια πειραματα δηθεν ευρωπαισμου:


η εοκ κατασκευαστηκε στην αρχη του ψυχρου πολεμου για τις αναγκες του δυτικου στρατοπεδου και λειτουργησε χαλαρα στα δογματα αυτου.

η ευρωπαικη ενωση δημιουργηθηκε στο μααστριχτ το 1992 λιγους μηνες μετα την καταρρευση του κομμουνιστικου μπλοκ και του πολιτικου συστηματος μεσα στην μεθη της δυσης για την πυρρειο νικη της.


η ευρωπαικη ενωση λοιπον χτιστηκε πανω στο αρχιτεκτονικο και τοπογραφικο σχεδιο της παγκοσμιοποιησης στη μεθη μιας πυρρειου νικης.


οσο υπαρχει η παγκοσμιοποιηση η ευρωπαικη ενωση θα ειναι αυτη που ειναι.

οσο οι ηπα θα οριζουν την ευρωπη δηλαδη.



η ευρωπη ειναι μια τοπολογια στη λογικη take it or leave it.

η αποδεχεσαι το τοπογραφικο η το απορριπτεις.

οσοι επικαλουνται αφηρημενα ποσοτικα (περισσοτερη) και κενολογικα ποιοτικα
(καλλιτερη) χαρακτηριστικα


ειναι ειτε αφελεις ουτοπιστες που δεν εχουν καταλαβει τι ειναι η παγκοσμιοπιηση και πως ορισε αναδρομικα την ευρωπαικη κατασκευη

ειτε το συνηθεστερο για την καστα των κυβερνητικων χρυσοκανθαρων ,απατεωνες απολογητες αυτου του νεφελωδους εκτρωματος που καλειται ευρωπαισμος και ευρωπαικες "ηπα" που καλλιεργουν αυταπατες στους λαους με φρουδες προσδοκιες μετατιθεμενες στο αδηλο μελλον για να κρυψουν το δικο τους yes στο take it or leave it !



η ευρωπαικη ενωση ειναι υπερδομη εξαρτημενη απο τα δογματα της παγκοσμιοποιησης

δεν μετασχηματιζεται η τοπολογια της ουτε απο θεωρητικες ποσοτικες ουτε απο ποιοτικες αυξομειωσεις !

και τα αδιεξοδα των δογματων που συνιστουν την παγκοσμιοποιηση δε υπερβαινονται με "περισσοτερη" ουτε "καλλιτερη" απο αυτη την δεδομενη παντα τοπολογια...