16/3/14

93% ΝΑΙ. Μαζικό το λαϊκό παρών στο Δημοψήφισμα της Κριμαίας

Δυο ώρες πριν να κλείσουν οι κάλπες 1.122.000 πολίτες είχαν ψηφίσει στο δημοψήφισμα της Κριμαίας δίνοντας την δική τους δημοκρατική απάντηση στις κραυγές του σαιεντολόγου Γιάσενιουκ και της παγκόσμιας Χούντας για παράνομο δημοψήφισμα.
Η προσέλευση στο δημοψήφισμα στην Κριμαία για δύο ώρες πριν κλείσει οι κάλπες ήταν 73,4% δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου της Κριμαίας. Στη Σεβαστούπολη η συμμετοχή ήταν 83,5%.
Σύμφωνα με τα εξιτ-πολ το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα θα φθάσει το 93%. 

Οι ΔΟΛιοι ρουφιάνοι επειδή δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα ξέχασαν τον Χίτλερ τον ναζισμό και τον Μπαντέρα και θυμήθηκαν τον Στάλιν.

«Σταλινικό» ποσοστό στο δημοψήφισμα της Κριμαίας:93% υπέρ ...έγραψαν Τα Νέα Οnline για να ενημερώσουν τα "κοτόπουλα" που τους διαβάζουν. Θυμήθηκαν μεχρι και το άγαλμα του ...Λένιν. " Κραδαίνοντας ρωσικές σημαίες, μπροστά από το άγαλμα του Λένιν, φιλορώσοι πολίτες της Κριμαίας πανηγυρίζουν στη Συμφερόπολη".

ΥΓ. Αυτό θα πει ρουφιανέξ-πρακτορέξ ψευτοενημέρωση από τους χαβάν χαφιέ!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Ντ. Αϊιζενχάουερ θα εγκαταλείψει την Ερυθρά Θάλασσα

Το πυρηνικό αεροπλανοφόρο Dwight Eisenhower, το οποίο συμμετείχε σε επιχειρήσεις εναντίον των Χούτι στην Υεμένη, εγκαταλείπει την Ερυθρά Θά...