30/3/14

Τι ζητάει η Μόσχα στην Ουκρανία

Λίγο πριν το ραντεβού στο Παρίσι, του Λαβρόφ με τον Κέρι, η Μόσχα διευκρίνισε δια του υφυπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοφ, ότι δεν υπάρχει κοινή βάση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας για εξεύρεση λύσης στην ουκρανική κρίση. «Έχουμε διαφορετικές απόψεις . Υπάρχει ανταλλαγή απόψεων αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια κοινή προσέγγιση» είπε ο Ριάμπκοφ, ο οποίος διευκρίνισε ότι στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος μετά την τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν-Ομπάμα, δεν αναφέρθηκε σωστά το περιεχόμενό της. "Οι ΗΠΑ είναι αυτές που σχολίασαν τις προτάσεις μας για την Ουκρανία και όχι το αντίθετο", τόνισε.

Οι ρωσικές προτάσεις για την Ουκρανία  πολύ συνοπτικά είναι:
-Επείγουσα συνταγματική μεταρρύθμιση που θα μετατρέψει την Ουκρανία σε χαλαρή Συνομοσπονδία, ,ομόσπονδων και κυρίαρχων οντοτήτων, κατά το πρότυπο Χόλμπρουκ του Ντέιτον . (Βοσνία- Ερζεγοβίνη).
- Η Ουκρανία θα παραμείνει αδέσμευτη εκτός στρατιωτικών συνασπισμών.
- Η Ρωσία θεωρεί τις προσεχείς προεδρικές εκλογές της 25ης Μαΐου παράνομες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σημερα νομιμοποιειται το τριτο μνημονιο με την αντιστοιχη δεσμη μετρων.

Μαλιστα ενω προκειται για το τριτο μνημονιο που αποτελει προυποθεση για να δοθει εκβιαστικως η επομενη σειρα δανεικων κεφαλαιων εχει περασει στα κατεπειγοντα και κρυφιως και διχως να το αντιληφθει ο γενικος πληθυσμος.

Τα μετρα του θα δημιουργησουν τις καταλληλες δομες για την σταδιακη μεταξυ αλλων μειωση μισθων και συνταξεων ,δουλοπαροικια εργασιας μοιραζομενη με εισαγωμενους εποικους,

καθως και
την υφαρπαγη και της εναπομεινασης εθνικης παραγωγης απο ξενους η και ντοπιους τυχοδιωκτες που αυτοι θα εφαρμοζουν πολιτικες νταμπινγκ και επανεισαγωγων απο χωρες τυπου βουλγαριας (βλεπε γαλα).

αν μαλιστα το βαθυ κρατος κατορθωσει τον μαιο να βγει με μικρες απωλειες εκλογικες και δεν το συντριψει το εκλογικο σωμα μεχρι καταρρευσεως (τιποτα λιγοτερο δεν θα αρκει να τους ανακοψει )

τοτε απο φθινοπωρο το καθεστως θα αποχαλινωθει ολοτελα μεθυσμενο απο την μηδενικη αντισταση που βρισκει μπροστα του.

η ευθυνη για την εκρηξη αλαζονειας του τοτε θα βαρυνει το εκλογικο σωμα που θα την υποστει στην καθημερινοτητα του...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...