7/3/14

Oι δυό Φακλάνες

Ο «ημέτερος» von Αντωνάκης που πήγε στην ιρλανδική πρωτεύουσα για τη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ είχε συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα-Δωροθέα, με την οποία συζήτησαν τις εξελίξεις στην Ευρώπη και τη χώρα μας και θα συναντηθεί και με την πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο. Παρών στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ είναι και ο Bono των U2, ο οποίος μίλησε στους συνέδρους .

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποκρατικοποίηση (sic) της ΔΕΗ

Πληροφορίες θέλουν έντονο και ουσιαστικό ενδιαφέρον για το 66% του ΑΔΜΗΕ να επιδεικνύουν ο ιταλικός Διαχειριστής του Συστήματος, Terna και η κινεζική China Estate Grid.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63973636



Ωστε αυτο ηταν λοιπον η ευρωπαικη ενωση.

Μια απατη ,μια πλεκτανη των μεγαλων δυναμεων για να αρπαξουν τους φυσικους πορους και τις δημοσιες υποδομες των μικρων χωρων της ευρωπαικης γεωγραφιας.

Και αυτο διχως πολεμικα κοστη αλλων εποχων και με το προσθετο πλεονεκτημα οτι εκτος απο οικονομικη αποικιοποιηση πετυχαινουν και πολιτισμικη μετατρεποντας αυτες σε πολυεθνοτικες δημογραφικα αποικιες

Ανώνυμος είπε...

Το ελλαδικο κρατος-δημοκρατια και οι αξιωματουχοι του
η πληρεστερη και διαχρονικοτερη γκαγκστερικη εγκληματικη οργανωση
-----------------------------------------

Ενας γκαγκστερ με την εγκληματικη οργανωση του εκβιαζει ζητωντας ανταλλαγματα συνηθως σε χρημα .τα κινητρα του ειναι οικονομικα η εστω σεξουαλικα οχι πολιτικα η ιδεολογικα .αλλιως δεν θα ηταν εγκληματικη οργανωση.

ασκει για αυτο ψυχολογικη και φυσικη βια στους εκβιαζομενους .

αλλοτε οι αξιωσεις του πηγαζουν απο οικονομικες δοσοληψιες συνηθως παρανομες ,αλλοτε πιθανον ειναι και τελειως αυθαιρετες οπως π.χ οι νονοι των νυχτερινων κεντρων που αξιωνουν μερτικο σαν παρασιτα

καποτε πωλει και προστασια η σπαει κοκκαλα η και σκοτωνει κατα παραγγελια η βαζει αλλους αν τα θυματα της εγκληματικης οργανωσης δεν ανταποκρινονται στις αυθαιρετως καθορισμενες απο αυτους δηθεν υποχρεωσεις.Σταδιακα μπορει να γινει και ευυποληπτος επιχειρηματιας !



Το ελλαδικο κρατος απο την αλλη ομως παντα αξιωνει απο τα θυματα του αυθαιρετες και παρασιτικες καταβολες ποσων που τις ονομαζει φορους.

Επικαλειται συνηθως τις αναγκες της πυραμοειδους συμμοριας αυτης η τις υπηρεσιες προστατη που προσφερει στα θυματα του.

οι κρατικοι αξιωματουχοι του ,καριεριστες της οργανωσης οπως τα στελεχη πολυεθνικων ενα πραμα, μαζι με τους αδερφους παντριλιο μετακλητους πολιτικους που πλαισιωνουν την ανωτερη δομη της εγκληματικης αυτης οργανωσης

χρησιμοποιουν τη κρατικη ψυχολογικη και σωματικη βια που αποκαλουν φορολογικους νομους τους και φυλακες τους για να οριζουν αυθαιρετα ποσα τα οποια φορτικως απαιτουν απο τα μονιμως εκβιαζομενα θυματα που παραπλανομενα συμφωνουν να υπογραφουν μεσω καλπων λευκη επιταγη αξιωσεων απο την οργανωση !

εν συνεχεια τα συλλεγουν απο τα θυματα τους εχοντας στη διαθεση τους πληθος μπραβων με κρατικες στολες και αξιωματα σε διακριτους εγκληματικους ρολους για να εκβιαζουν ο,τι ποσα επιθυμουν οι παδρονε και οι εξωχωριοι αρχιπαδρονε.


Τα ποσα που απαιτει με την βια η τελειοτερη αυτη εγκληματικη οργανωση ειναι παντα αυθαιρετα ως προς το υψος τους για αυτο μεταβλητα και αναλογως των αναγκων και χρεων που δημιουργει η μεγαλη ζωη που διαβιουν τα πολυαριθμα μελη της ανωτερης ιεραρχιας αυτης της εγκληματικης οργανωσης που καλειται ελλαδικο κρατος .

μαλιστα τα μελη μεταξυ τους παιζουν και το παιχνιδι με τις καρεκλες οπου αλλαζουν συχνα μεταξυ τους ρολους και θεσεις για παραπλανηση των θυματων τους.

Ανώνυμος είπε...

οταν η μαφιοζικη αυτη οργανωση μαζευει τα λυτρα των φορων αρχιζει να τα μοιραζει για να πληρωσει τα χρεη της στους ξενους επισης αρχιμαφιοζους δανειστες της μεγαλης ζωης της ,στα δικα της λουσα και των συγγενων-εραστων-φιλων της και στους πλουσιους υποστηρικτες της με ανταλλαγμα επικερδεις δουλειες-μπιζνες καθως και σε υποομαδες αυτης της εγκληματικης συμμοριας που αποκαλουνται διαμορφωτες κοινης (ποιο κοινη δεν γινεται) γνωμης ενω δινει και πενταροδεκαρες στους μπραβους με τις κρατικες στολες που εχει στη δουλεψη της για την συλλογη των ποσων που αποκαλει φορους!

Σε αντιθεση με αλλες μικρες εγκληματικες οργανωσεις το ελλαδικο κρατος εχει το προνομιο να εκβιαζει για ρευστο εκατομμυρια θυματα των αυθαιρετων αξιωσεων του σε φορους διχως ποτε τα μελη του που διαγουν με τις εισπραξεις και τις συναφεις μπιζνες βιο εκλυτο και πολυτελη να συλλαμβανονται οπως συχνα συμβαινει με αυτες.



εχει μαλιστα δικαιωματα ζωης και θανατου πανω στα θυματα του που συχνα αυτοκτονουν μην αντεχοντας τους εκβιασμους τις απειλες και τις φυλακισεις για μη καταβολη των αυθαιρετων αξιουμενων ποσων στην οργανωση του, ενω η δραση του ως πληρους εγκληματικης οργανωσης με πυραμοειδη ιεραρχια και ρολους διακριτους στη συλλογη των ποσων ειναι διαχρονικη και μηδεποτε καταλυομενη εχοντας μαλιστα ενα τεραστιο στρατιωτικο οπλοστασιο στη δουλεψη της εγκληματικης οργανωσης μαζι με το εκπαιδευμενο προσωπικο , πιστο σε αυτην για καθε ενδεχομενο.


Τα δε ποσα που συλλεγει το ελλαδικο κρατος απο την εγκληματικη δραση των μελων του ειναι τα μεγαλυτερα καθε αλλου τζιρου που πραγματοποιει εγκληματικη οργανωση στη χωρα αυτη.

Προς τουτο φροντιζει να συντηρει πληθωρα χαμηλων στην πυραμιδα μελων εφαρμοζοντας την βασικη αρχη της ιεραρχικης οργανωσης του συνδικατου.

Η κορυφη της πυραμιδας οριζει το ποσο τα μεσαια στελεχη εξειδικευουν τις μεθοδολογιες και αμειβονται αδρα να διατασουν με τηβεννους την αξιωση στους κατωτερους η τα συμβολαια ηθικης εξοντωσης και φυλακισεων απειθαρχων θυματων και αντιπαλων,τα μελη της βασης αναλαμβανουν τους εκβιασμους τις φυλακισεις και την φοροσυλλογη του

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/obrqrtc

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΝΟ TΩΝ U2 EINAI TΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!