16/4/14

Ρουφιανορεπορτάζ και πραγματικότητα

Ο «Ουκρανικός στρατός» εγκαταλείπει τους πράκτορες του ΝΑΤΟ και του ΔΝΤ και συμπαρατάσσεται με τους αντι-αμερικανούς διαδηλωτές που αντιδρούν στην εξουσία των Ολιγαρχικών , στην δοτή κυβέρνηση των ανδρεικέλων και στην αμερικανική κατοχή της χώρας τους.
Στην πόλη του Κραματόρσκ και στο Σλαβιάνσκ εμφανίστηκαν ΤΟΜΠ του Ουκρανικού Στρατού τα οποία τα παρέδωσαν τα πληρώματα τους στις δυνάμεις αυτοάμυνας και επί των οποίων κυμάτιζε η ρωσική σημαία.
Προσοχή: Δεν πρόκειται για ρωσικά ΤΟΜΠ αλλά για Ουκρανικά που παραδόθηκαν στον λαό. Δείγμα της ανυπακοής προς τον Τουρτσούνωφ.

Θυμίζω την «ενημέρωση από το Έθνος» στις 27 Μαΐου 2013. «Monde: Πώς ο Ασαντ σκοτώνει τον λαό του».
Τότε ο συριακός στρατός που μαχόταν κατά των σαλαφιστών τρομοκρατών που υποστήριζε η Δύση, «σκότωνε το λαό».
Τώρα που το καθεστώς του Κιέβου έστειλε τον στρατό να σκοτώσει τον λαό που δεν γουστάρει δάνειο από το ΔΝΤ και αμερικανική κατοχή οι ρουφιάνοι λένε: «Στόχος των επιχειρήσεων είναι να υπερασπιστούμε τους πολίτες της Ουκρανίας», δήλωσε ο υπηρεσιακός πρόεδρος Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ», και 
 « ο Ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσένιουκ δηλώνει πως η Ρωσία «εξάγει την τρομοκρατία στην Ουκρανία».

ΥΓ. Ρουφιάνοιιιιι

Ukrainian troops switch sides in Kramatorsk, travel to Sloviansk 11:36 a.m. -- The Kyiv Post's journalists on the ground are reporting that Ukrainian troops, surrounded by civilians and pro-Russian insurgents in Kramatorsk, began flying a Russian flag after speaking with the self-proclaimed mayor of Sloviansk. After defecting, the troops traveled in armored personnel carriers to Sloviansk, which is 15 kilometers north of Kramatorsk. The Ukrainian soldiers, flying the Russian flag, arrived in Sloviansk and immediately entered the city's police station. What they are doing in the station remains unclear. -- Isaac Webb & Daryna Shevchenko

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Isaac Webb"
Μαλιστα
Οβρεος γραφει και οβρεος διαβαζει; κατα το "γατος γαμει και γατος σκουζει";

Οι μερες σας ερχονται προς το τελος εβραιοκαθαρματα


Πατρικιος