25/4/14

Ρουφιανορεπορτάζ

Παρά τις άναρθρες κραυγές των τηλε-ρουφιάνων , για την επιχείρηση του «Ουκρανικού Στρατού» το Σλαβιάνσκ παραμένει και σήμερα Ελεύθερο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σπυρο, κατι σημαντικο. αυτο το πασχα η αγορα και η εξοδος των αθηναιων εφαγαν τετοια "ηττα" που τα βοθροκαναλα δεν αναφερθηκαν καν και τα εμφανισαν ολα αισιοδοξα για να μην ξυπναει το επαναστατικο και αγωνιστικο αισθημα των πολιτων.

ετσι ο πολιτης-νεατερνταλ νομιζει οτι ολα βαινουν ψιλο-καλα και οτι εγω ο "μαλακας" εχω το προβλημα που μεταφραζεται σε ψυχοσωματικα προβληματα.

και αντε να ξοδεψω τα φραγκοδιφραγκα που μου απομενουν αντι για τροφη για καμια μπουρδα.

ποσο διαφορετικα και ανεβασμενος αγωνιστικα θα ηταν ο πολιτης εαν μαθαινε οτι η αγορα το πασχα που περασε ηταν το απολυτο μηδεν και η εξοδος των αθηναιων τραγικα απογοητευτικη και οτι οι περισσοτεροι σουβλισαν κοτοπουλακι αντι για αρνακι.

χωρα που επρεπε να βελαζει απο τα αρνια και το αρνι να ειχε 3 ευρω το κιλο εχει καταντησει να το πουλαει 12€ το κιλο. φτου σας ρε ξεφτιλες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ

Η εφημερις το εθνος παρουσιαζει * :

"TO ΔΕΚΑΕΤΕΣ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΡΓΗΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ...ΤΡΙΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ"



Το σχέδιον

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63997510



* διευκρινησις , με την εκδοση αυτου του σαββατου ΔΕΝ διανεμεται η ταινια "Θα σε κάνω βασίλισσα"

με τον αειμνηστον θαναση βεγγο.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...