28/7/14

Πρώτα η παγκόσμια Τραπεζική Τάξη

Οι διεθνείς υποχρεώσεις του κ. Σόιμπλε

«Σε ότι αφορά στις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία, τα οικονομικά συμφέροντα της Γερμανίας είναι δευτερεύουσας σημασίας» δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στην «Bild am Sonntag», (27 Ιουλίου), διότι , «η διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα», όπως τόνισε.
Εάν έβαζε πρώτα, «τη ζημιά που προκαλούν στην γερμανική οικονομία ορισμένα μέτρα», θα ήταν ένας κακός υπουργός διότι, « η απειλή όταν βλάπτεται η ειρήνη και η σταθερότητα είναι πολύ μεγαλύτερη από την απειλή που προκαλούν οι οικονομικές ζημίες».

Berlin AFP. As far as it goes to the sanctions imposed on Russia, Germany’s economic interests are of secondary importance. Wolfgang Schäuble, German Federal Minister of Finance, stated for Bild am Sonntag. “Preserving peace and stability is a main priority,” he remarked. According to him, if he or his colleague, Sigmar Gabriel, Federal Minister for Economic Affairs and Energy, considered of prime importance the harm certain measures taken against Moscow would do to Germany’s economy, then they would be bad ministers.”Harming peace and stability is a much bigger threat to the economy,” the Minister of Finance stated.

Τα είπε όλα. Το πραξικόπημα του Κιέβου για την ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου προέδρου της Ουκρανίας υπηρετούσε «την ειρήνη και τη σταθερότητα», όπως ακριβώς και η πώληση του κλεμμένου και αφορολόγητου πετρελαίου του Ιράκ και της Συρίας από την ΙΚΙΛ στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ.

Αυτό να το διαβάσουν εκατό φορές οι «αναλυτές» που μας τα έχουν πρήξει με τον κ. Σόϊμπλε που είναι «γερμανός» και υπηρετεί το «γερμανικό συμφέρον».
Δεν υπάρχουν Γερμανικά συμφέροντα, αλλά μόνο «παγκόσμια (ιουδαϊκή) διακυβέρνηση».
Όπως λένε και στο «Αμέρικα» οι τράπεζες και η Wall Street κυβερνάνε στην Αμερικανική Ολιγαρχία.

Άσε που ο πρόεδρος του μικτού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγός Μάρτιν Ντέμπσεϊ, ανησυχεί για τον «εθνικισμό», και μιλώντας σε διάσκεψη την Ασφάλεια που έγινε στο Aspen του Colorado, είπε:
«Ο φόβος μου είναι ότι ο Πούτιν μπορεί να χάσει τον έλεγχο της φωτιάς που ανάβει. με αυτούς τους εθνοτικούς θύλακες. Υπάρχει ένα αυξανόμενο κύμα εθνικισμού και ο εθνικισμός μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνος , με το ένστικτο και την παρόρμηση. Υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη ένα αυξανόμενο κύμα του εθνικισμού που έχει δημιουργηθεί κατά πολλούς τρόπους, από αυτές τις ρωσικές δραστηριότητες και θεωρώ ότι είναι αρκετά επικίνδυνο.»

Για το λόγο αυτό και εξαιτίας της συνεχιζόμενης κρίσης στην ανατολική Ουκρανία, το Πεντάγωνο...επανεξετάζει όλα τα σχέδια έκτακτης ανάγκης που παρέμεναν αχρησιμοποίητα από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Για την «ειρήνη και τη σταθερότητα», που λέει και ο σακάτης.

ΥΓ.Για την «ειρήνη και τη σταθερότητα»,υποφέρει και ο ελληνικός λαός.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όπως είναι καθηλωμένος ο Σόι-Πράσινος συγνώμη ο Σόι-μπλέ ήθελα να πώ στην αναπηρική καρέκλα έτσι είναι καθηλωμένη και η ευρωπαική ένωση των εθνών στις επιταγές των περιούσιων αρχόντων αυτού του γαλαξία....!!Ούτε με αντάρτικο STAR TREK δεν γίνεται τίποτα...
Δημήτρης ΜΟΝΑΚΟ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ

Αμφιάραος είπε...

Υπαρχει φημη για ελληνορωσικο κομμα. Ξερεις κατι;

Ανωνυμος είπε...

Σπυρο, Καλο αρθρο να το διαβαση ο Τραγγας με τα Αμερικανικα μπλουζακια που πιστευη στον εθναρχη και στην συγκπουση Γεραμιας ΗΠΑ.

Προβατα ξυπνηστε !!!

Ανωνυμος είπε...

Σπυρο, Καλο αρθρο να το διαβαση ο Γιωργος Τραγκας με τα Αμερικανικα μπλουζακια που πιστευη στον εθναρχη και στην συγκρουση Γερμαωιας ΗΠΑ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...