24/7/14

Στοιχειώδες, αγαπητέ Γουώτσον

Ο Φιντέλ ήταν και είναι ένας Κουβανός πατριώτης. Ένας επαναστάτης. Χωρίς Ανωθεν. Ήταν με την πατρίδα και τον λαό. Με τη Σοβ. Ένωση συμμάχησε για να επιβιώσει.
Δεν ήταν ποτέ μαρξιστής- λενινιστής και για αυτό νίκησε τους Αμερικάνους. Στις 13 Αυγούστου συμπληρώνει τα 88 και ο κινέζος πρόεδρος στον γυρισμό από την Βραζιλία σταμάτησε για να του …φιλήσει το χέρι. Και ο Φιντέλ του είπε το αυτονόητο.
Η Ρωσία και Κίνα θα πρέπει μαζί, να νικήσουν τον «ιμπεριαλισμό» που προσπαθεί να ξεκινήσει έναν καταστροφικό παγκόσμιο πόλεμο, και να ηγηθούν ενός Νέου Κόσμου, ώστε να διασφαλίσουν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.
Οι «ευφυείς» πράκτορες του Ιμπεριαλισμού, θα μας λένε βέβαια ότι βλέπουμε εφιάλτες Ελλάς-Σερβία-Ορθοδοξία, αλλά η «ιστορική επίσκεψη» του Νίξον στην Κίνα το 1972, και οι συμφωνίες του Πεκίνου, άνοιξαν τον δρόμο στην παγκόσμια αμερικανοκρατία. Τώρα, ο άξονας Μόσχα -Πεκίνο θα τους θάψει.

Στοιχειώδες, αγαπητέ Γουώτσον, που θα έλεγε και ο Σερ Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ.

1 σχόλιο:

ΒΕ.Λ. είπε...

Κοίτα πράγματα, κι εγώ ο αφελής που πίστευα οτι ο Φιδέλ ήταν ευγενική χορηγία της CIA.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...