24/7/14

Στοιχειώδες, αγαπητέ Γουώτσον

Ο Φιντέλ ήταν και είναι ένας Κουβανός πατριώτης. Ένας επαναστάτης. Χωρίς Ανωθεν. Ήταν με την πατρίδα και τον λαό. Με τη Σοβ. Ένωση συμμάχησε για να επιβιώσει.
Δεν ήταν ποτέ μαρξιστής- λενινιστής και για αυτό νίκησε τους Αμερικάνους. Στις 13 Αυγούστου συμπληρώνει τα 88 και ο κινέζος πρόεδρος στον γυρισμό από την Βραζιλία σταμάτησε για να του …φιλήσει το χέρι. Και ο Φιντέλ του είπε το αυτονόητο.
Η Ρωσία και Κίνα θα πρέπει μαζί, να νικήσουν τον «ιμπεριαλισμό» που προσπαθεί να ξεκινήσει έναν καταστροφικό παγκόσμιο πόλεμο, και να ηγηθούν ενός Νέου Κόσμου, ώστε να διασφαλίσουν την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.
Οι «ευφυείς» πράκτορες του Ιμπεριαλισμού, θα μας λένε βέβαια ότι βλέπουμε εφιάλτες Ελλάς-Σερβία-Ορθοδοξία, αλλά η «ιστορική επίσκεψη» του Νίξον στην Κίνα το 1972, και οι συμφωνίες του Πεκίνου, άνοιξαν τον δρόμο στην παγκόσμια αμερικανοκρατία. Τώρα, ο άξονας Μόσχα -Πεκίνο θα τους θάψει.

Στοιχειώδες, αγαπητέ Γουώτσον, που θα έλεγε και ο Σερ Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ.

1 σχόλιο:

ΒΕ.Λ. είπε...

Κοίτα πράγματα, κι εγώ ο αφελής που πίστευα οτι ο Φιδέλ ήταν ευγενική χορηγία της CIA.

Ο επικεφαλής της ρωσικής FSB ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα Crocus

  Η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών (GUR) του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο "ΣίτυΧωλ του Κρόκους...