28/7/14

Άντε πάλι με το ανύπαρκτο «Ολοκαύτωμα» της Τριπολιτσάς

arxaia-ellinika.blogspot.gr . Είτε Ηλίθιοι είτε αγράμματοι!
Μπορεί κα τα δύο.

Μου το έστειλαν. Κάποιοι υποτίθεται «έλληνες» στο arxaia-ellinika.blogspot.gr γράφουν: «Στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης εξολόθρευσε 5.000 Εβραίους! Μα απλά, διότι ήτανε Εβραίοι!!!».
Υπηρετούν, είτε από βλακεία και αγραμματοσύνη, είτε επαγγελματικά, την εβραική προπαγάνδα και τα ψέματα που διαδίδει.
 
Όπως έχω γράψει , πρώτον στην «Τριπολιτσά» δεν υπήρχαν 5000 Εβραίοι για να σφαγούν , και οι 500 που ευρίσκοντο εντός κατά την πολιορκία είχαν αναχωρήσει δωροδοκόντας και τους αλβανούς της φρουράς και τους έλληνες πολιορκητές.

Για όσους ενδιαφέρονται: http://deltio11.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1637.html  22/03/2013 Τα χοντρά εβραϊκά ψέματα του κ. Μπερνάρ Πιερόν και άλλων πρακτόρων Λένε: «Οι Εβραϊκές Κοινότητες της Θήβας, της Ναυπάκτου και της Πάτρας εξαλείφθηκαν παντελώς από τους επαναστατημένους Έλληνες».
Και  http://deltio11.blogspot.gr/2013/03/25.html  22/03/2013   Ο Κολοκοτρώνης δεν «εξολόθρευσε» ποτέ 5.000 Εβραίους !
Με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου.... ....Εβραϊκή προπαγάνδα με αντι-εβραϊκό προσωπείο.

Και φυσικά στο βιβλίο μου η επανάσταση των Φιλογενών.

ΥΓ. Ξυπνείστε οι Έλληνες. Η προπαγάνδα και ο διάολος έχουν πολλά ποδάρια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για 5000 στη Τρίπολη λένε? Γιατί όχι? Εδώ έπεισαν για 6 000 000 στους φούρνους..!
Δημήτρης ΜΟΝΑΚΟ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΑΠΛΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ.

Μιά συνέντευξη του Σπύρου Χατζάρα στον Γιάννη Ζωγράφο με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου για την Τελετουργική Δολοφονία του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

1)  Ερώτηση:  Κύριε Χατζάρα, αγαπητέ Σπύρο, αν και είναι δύσκολο να πάρεις συνέντευξη από έναν πολύπειρο δημοσιογράφο, θα το επιχειρήσ...