19/7/14

O Ιούλιος της εξάρτησης και των ξένων συμφερόντων

Ζητείται Εθνική Πατριωτική Ελίτ , μεγάλης ευθύνης και ικανοτήτων,

του Σπύρου Χατζάρα

Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε, έγραψε ο Διονύσιος Σολωμός, και σύμφωνα με ένα «ξεχασμένο» απόρρητο έγγραφο του κυβερνήτη της Κύπρου Σερ Χιου Φουτ, της 19ης Σεπτεμβρίου 1958, που δημοσιεύτηκε από το Κρατικό Αρχείο του Λονδίνου, τον Αύγουστο του 2012 , ο Μακάριος που είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τη βουλευτή των Εργατικών, Μπάρπαρα Κασλ της είχε ανακοινώσει πως «θα υποστήριζε μιαν ανεξάρτητη Κύπρο και μπορούσε να προβεί σε δημόσια δήλωση πολύ σύντομα αποκηρύσσοντας την Ένωση», και ότι « ο Καραμανλής ήταν κατενθουσιασμένος . Αν ο Μακάριος προέβαινε σε αποκήρυξη της Ενώσεως και τασσόταν υπέρ ανεξαρτησίας της Κύπρου, η ελληνική κυβέρνηση θα ανακοίνωνε αμέσως την υποστήριξή της για τη δήλωση». 
  Δηλαδή ο Αγώνας της ΕΟΚΑ, του Γρίβα, του Αυξεντίου, του Καραολή, είχε εγκαταλειφτεί «εκ των έσω», υπέρ του συμμαχικού συμφέροντος ,που οδήγησε στις συμφωνίες Ζυρίχης –Λονδίνου.
Εδώ και 40 χρόνια κάθε λογής πολιτικοί, δημοσιογράφοι, και «αναλυτές» προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν ισχύει το αυτονόητο. Ότι δηλαδή, τα Ιουλιανά του 65, η αποσταΣΙΑ Μητσοτάκη και η Ανατροπή της κυβέρνησης της Ένωσης Κέντρου, το πραξικόπημα Cia-Παπαδόπουλου, τούρκικη προβοκάτσια στην Κοφινού το 1967 και η απόσυρση, (κατά επαίσχυντο τρόπο)., της Μεραρχίας που είχε στείλει η Ελλάδα στην Κύπρο το 1964, και εν συνεχεία, το πραξικόπημα Cia- Ιωαννίδη που οδήγησε στην προδοσία της Κύπρου και τη θριαμβευτική επιστροφή του «διορθωμένου» Καραμανλή, δεν αποτελούν κρίκους μιας αλυσίδας προσχεδιασμένων ψευδογεγονότων που οδήγησαν στην εφαρμογή των σχεδίων των «επικυρίαρχων» για την Ελλάδα.
Και όμως: H αγγλοαμερικανική συνωμοσία κατά της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας που οδήγησε στη Χούντα και τη διχοτόμηση της Κύπρου ξεκίνησε τον Ιούνιο του 1964, όταν οι Γεώργιος και Ανδρέας Παπανδρέου πραγματοποίησαν την ιστορική και δραματική επίσκεψη τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά την οποία ο πρόεδρος Τζόνσον, προσπάθησε να επιβάλει διμερείς ελληνοτουρκικές συνομιλίες για το Κυπριακό με στόχο την αποδοχή του σχεδίου Άτσενσον, που οδηγούσε στην «κατοχύρωση των τουρκικών συμφερόντων».
Ο Γεώργιος Παπανδρέου, απάντησε τότε με πατριωτισμό και αξιοπρέπεια στις αμερικανικές πιέσεις λέγοντας στον Τζόνσον ότι «η Ελλάδα είναι πολύ μικρή χώρα για να διαπράξει μια τόσο μεγάλη ατιμία», και ο Τζόνσον σε απάντηση είπε αργότερα προς τον Έλληνα πρέσβη στην Ουάσιγκτον Αλέξανδρο Μάτσα, «γαμώ τη δημοκρατία σας και γαμώ το σύνταγμα σας». Η μοίρα της Κύπρου και της Ελλάδας, αλλά και των Παπανδρέου σφραγίστηκε στο ταξίδι αυτό.
Η Ουάσιγκτον και ιδιαίτερα ο Λευκός Οίκος, στο πλαίσιο του δόγματος, «γαμώ τη δημοκρατία σας και γαμώ το σύνταγμα σας», αποφάσισαν την ανατροπή του Γεωργίου Παπανδρέου που ήθελε να προστατεύσει τα ελληνικά συμφέροντα και όχι τα «συμμαχικά», και οργάνωσαν το 1965 με τους «πιστούς φίλους» και «υπαλλήλους» τους , την αποσταΣία ,που οδήγησε τελικά στην δικτατορία το 67, και στην προδοσία της Κύπρου το 74.
Το πόρισμα της Κυπριακής Βουλής για τον Φάκελο της Κύπρου, αναγνωρίζει ότι η εκδήλωση του πραξικοπήματος για την ανατροπή του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου δεν ήταν ένα στιγμιαίο γεγονός, αλλά ήταν το αποκορύφωμα της συνωμοτικής δραστηριότητας που στόχευε στην ενδοΝΑΤΟϊκή επίλυση του Κυπριακού, που άρχισε το 1965.
Στο πλαίσιο αυτής της «συμμαχικής συνωμοτικής δραστηριότητας», οι Τούρκοι Από τις 20 Ιουλίου 1974 μέχρι τις 24 Ιουλίου κατάφεραν να αποβιβάσουν στην Κύπρο 10.000 στρατιώτες. Στο διάστημα αυτό πολιτικά υπεύθυνοι στην Αθήνα ήσαν οι συνεργατες της «Kissinger and associates», Δ. Ιωαννίδης , Φ. Γκιζίκης , Γρηγόριος Μπονάνος Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων , Αντιστράτηγος Γαλατσάνος, Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιναυαρχος Πέτρος Αραπάκης αρχηγός ΓΕΝ, ,αντιπτέραρχος Αλέξανδρος Παπανικολάου αρχηγός ΓΕΑ, Αδαμάντιος Ανδρουτσόπουλος , Νικ. Κεχριμπάρης διοικητής της 28ης Τακτικής Αεροπορικής Δυνάμεως , αντιστράτηγος Ιωάννης Ντάβος διοικητής Γ΄ΣΣ. κλπ,
  Από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 14 Αυγούστου που ξεκίνησε ο ΑΤΤΙΛΑΣ 2 , με την εθνική κυβέρνηση μετέφεραν και αποβίβασαν στην Κύπρο 28.000 άνδρες και 120 άρματα.
Σε αυτό το διάστημα πολιτικά υπεύθυνοι στην Αθήνα ήσαν συνεργάτες της «Kissinger and associates», Κ.Καραμανλής, Ε.Αβέρωφ, Γ.Μαύρος , Φ. Γκιζίκης, Γρηγόριος Μπονάνος ,Πέτρος Αραπάκης, Αλέξανδρος Παπανικολάου, Ιωάννης Ντάβος.
Η Αθήνα, προτάσσοντας το συμμαχικό συμφέρον εφάρμοσε αυστηρά την εκεχειρία και δεν έστειλε ούτε μισό φαντάρο στην Κύπρο, ενώ τα ελληνικά υποβρύχια παρακολουθούσαν τις τουρκικές «παντόφλες», να μεταφέρουν στρατό και εφόδια.

Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε τον κύκλο της τον Ιούλιο του 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου και έκλεισε τον κύκλο της με τη εσχάτη προδοσία της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και του ΔΝΤ.
Ο συμμαχικός « επενδυτικός Αττίλας», μετά την Κύπρο επιτίθεται τώρα μέσω των μνημονίων και στην Ελλάδα. Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση των περιούσιων Τραπεζιτών, χτυπάει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πισώπλατα , και δολοφονικά με σκοπό την πλήρη υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας.
Ο στόχος των προγραμμάτων του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας είναι να θέσουν τις χώρες σε μια κατάσταση παράλυσης ωθώντας το «χρέος» σε υπερβολικά επίπεδα έτσι ώστε να υποχρεωθούν οι χώρες να πωλήσουν (φθηνά) τα εθνικά περιουσιακά τους στοιχεία. Δια τον λόγο αυτό και η «Μιράντα», ( της Γιάφας), γνωμάτευσε ότι είναι «σάπιο λουκάνικο η ΔΕΗ», ενώ «ο νόμος των πωλητών» δεν αναφέρει ούτε την τιμή πώλησης ούτε τον τρόπο αποπληρωμής, για τη «μικρή ΔΕΗ». Όσο-όσο και όπως-όπως.
Η κ. Λούκα Κατσέλη πριν μερικές μέρες, είπε, « η εκποίηση της ΔΕΗ γίνεται προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα». Θα μπορούσε να γίνει περισσότερο ακριβής αλλά δεν θέλησε. Έμεινε όμως στα «συγκεκριμένα συμφέροντα».
Ο τέως Κωστής ,(χωρίς ποστίς), σε άλλη εκδήλωση, παραδέχθηκε ότι η πολιτική της κυβέρνησης αποβλέπει το λογιστικό «πλεόνασμα» να κρατηθεί στο 4,5% για τα επόμενα 4-5 χρόνια και ότι αυτός είναι , «ένας από τους λόγους της υπερφορολόγησης». Υπερφορολόγηση των πολλών και των φτωχών από τους ντόπιους της «Imf and associates», για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα αποπληρωμής του υπέρογκου χρέους. Υπέρ των φίλων και συμμάχων και προστατών δηλαδή.

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση. Η παγκόσμια Χούντα που έχει αλώσει την ΠΑΤΡΙΔΑ μας ορίζει τα ελληνικά πράγματα, και προσλαμβάνει έναντι μικράς αμοιβής, Έλληνες, ελληννώνυμους, ελληνόφωνους και ελληνοποιημένους «συνεργάτες» διεθνών οργανώσεων, για να χρησιμοποιούν την εξουσία σε βάρος του ελληνικού λαού. Η εξάρτηση, από τα διεθνή συμφέροντα ήταν και είναι το κυρίαρχο πρόβλημα μας. Και η Εθνική Ανεξαρτησία, με την ανάδειξη μιας νέας Εθνικής Πατριωτικής Ελίτ , μεγάλης ευθύνης και ικανοτήτων, είναι η λύση. 

  ΥΓ1. Δεν ξεχνώ! Το Εθνικό Μνημόσυνο για τα θύματα των κομμουνιστών στον Φενεό, έγινε στις 13 Ιουλίου. Όλοι στον Μελιγαλά.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν λες δοξα τω Θεο που φωτισε τον Μακαριο και δεν ''ενωθηκαμε'' ? Σε μια δεκαετια θα ειχαμε δευτερο εμφυλιο....

Ανώνυμος είπε...

http://koursaros.net/%CE%A4%CE%BF-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%9A%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD/

http://koursaros.net/%ce%97-%ce%9a%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ad%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%b1/#.U8odzZDRpdh

Ανώνυμος είπε...

κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ένα βιντεάκι που κατέβηκε αμέσως δυστυχώς που δείχνει μια καθηγήτρια γύρω στα 40 με 4 μαθητές της. Το σκηνικό έγινε σε σχολείο της Κρήτης και επειδή μαθεύτηκε άμεσα έγινε ο κακός χαμός. Η καθηγήτρια έχει απολυθεί και γενικα παίχτηκαν σκηνικά γιατί είναι και παντρεμένη. Οι τυχεροί που το είδαν λένε ότι ολόκληρο το βίντεο είναι πάνω από μία ώρα τραβηγμένο με κρυμμένη ψηφιακή, εγώ είδα απόσπασμα περίπου 2 λεπτών σε κινητό που τράβαγε ένας από τους μαθητές όπου η καθηγήτρια είναι καθιστή ολόγυμνη και τραβάει μαλακία σε έναν ενώ πιο διπλα φαίνονται γυμνοί άλλοι 2. Δεν ακούγεται καλά τι την ρωτάει αυτός αλλά αυτή απαντάει ναζιάρικα “όχι, όχι” και γελάει συνέχεια με αυτά που της λέει αυτός και σε κάποια φάση προς το τέλος του λέει “μόνο για λίγο” και σηκώνεται απότομα. Εκεί δυστυχώς το βιντεάκι που είδα εγώ σταματάει γιατί ο τύπος το τράβαγε κρυφά από ότι κατάλαβα και το σταμάτησε μην τον δει.
Οι φήμες λένε ότι η συνέχεια είναι επική , έχε ανοικτές τις κεραίες σου γιατι πρέπει να το βρούμε ολόκληρο πρέπει να είναι καύλα απίστευτη το βίντεο!


To thema kalifthike poli kala
To video tis krifis kameras paradothike stin astinomia kai logika eksafanistike giati simfonisan oi dio plevres na min kikloforisei tipota gia na min kinigisoun ta paidia. Svistikan kai ta panta apo ta kinita ton paidion alla eixan moirastei diafora apospasmata kai arketoi eidame diafora , an eiste tixeroi kapoia stigmi mporei na kikloforisoun sto mellon einai fovera videakia kai merika poli kathara kai deixnoun to prosopo tis foul.
I sigkekrimeni kathigitria einai sto sxoleio sxedon 10 xronia kai oloi tin theoroun poli sovari kai metrimeni. Prepei na einai 42-43 tora kai pantremeni edo kai 4-5 xronia xoris paidia. Gia tin ilikia tis einai oraia ginaika alla den sou trexoun kai ta salia.
Episis to paidi kanei lathos oti apolithike , stamatise na didaskei gia ligo kairo alla tora einai kanonika sto sxolio kai einai akoma pantremeni me ton antra tis!

Episis exoun ginei polla tetoia se sxoleia tis Kritis alla afto matheftike poli epeidi vgikan ta video.


http://koursaros.net/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%8c%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%ae%cf%84/http://koursaros.net/%ce%97-%ce%9c%ce%ac%cf%81%ce%b1-%ce%b7-milf%ce%ac%cf%81%ce%b1-%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%ac/

Ανώνυμος είπε...

Απήγαγαν 15χρονη για να τη χρησιμοποιήσουν σε σεξουαλικά όργια του Βατικανού


Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις ενός καθολικού ιερέα και εξορκιστή σχετικά με την τύχη ενός 15χρονου κοριτσιού
που έπεσε θύμα απαγωγής το 1983. Ο πάτερ Gabriel Amorth, έσπασε τη σιωπή του σχεδόν 30 χρόνια μετά αποκαλύπτοντας ότι η νεαρή κοπέλα, κόρη εργαζομένου στο Βατικανό, απήχθη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε...
σεξουαλικό όργια που διοργανώθηκε από κάποιους ιερωμένους στο ιερό κρατίδιο.

Ο Amorth, ο οποίος έχει φέρει σε πέρας περισσότερους από 70.000, μίλησε στην ιταλική La Stampa, κάνοντας τις τρομερές αποκαλύψεις. Συνέχισε, μάλιστα, σύμφωνα με το Business Insider αναφέροντας ότι και άλλα κορίτσια είχαν παρόμοια τύχη. Κατόπιν δολοφονούνταν και τα σώματά τους εξαφανίζονταν μαζί με τα ίχνη των εγκλημάτων.

Την περασμένη εβδομάδα, οι αρχές άνοιξαν τάφο στο Βατικανό, στην περιοχή που θάβονται Καρδινάλιοι και Πάπες και βρήκαν εκτός από το σώμα του ανθρώπου που ήταν θαμμένος εκεί και κόκκαλα άλλων ανθρώπων που δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

http://peinasmenos-politikos.blogspot.gr/2012/08/15_4.html

Ανώνυμος είπε...

Μάνα και κόρη μεθούν και κάνουν όργια στην Κέρκυρα

http://www.chalkidiki-news.gr/2013/01/blog-post_3575.html


Πάτρα: Η καθηγήτρια που... άναψε φωτιές στις εξετάσεις με την εμφάνισή της!


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=211650&catid=6

Ανώνυμος είπε...

είναι φοβερή η σχιζοφρένεια τών πρακτόρων σαν εσένα χατζάρα

ο Παπαδόπουλος ήταν τής CIA και τον ανέτρεψε ο Ιωαννίδης τής CIA

άρα ακόμα και έτσι ο Παπαδόπουλος ήταν πατριώτης και έπρεπε να ανατραπεί

αλλά όλοι ξέρουν ότι όταν κήρυξε τον πόλεμο ο Ιωαννίδης, είπαν όχι οι Μπονάνος Γαλατσάνος Αραπάκης