11/7/14

Παραμένει ανοιχτή η δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ

Το Βούλευμα του Συμβούλιου Εφετών Αθηνών, για την υπόθεση του «μαγειρέματος» των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ και τον «οικονομικό εκτελεστή» κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τον οποίο είχε διορίσει με «ειδική αποστολή» η εγκληματική οργάνωση Οικογένειας Αβάπτιστου-ΠΑΣΟΚ, μετά την παραίτηση του από το ΔΝΤ στις 16.7.2010 .
Στην ΕΛΣΤΑΤ ανέλαβε καθήκοντα στις 2.8.2010.
 Με την εξέλιξη αυτή παραμένει ανοιχτή η δικογραφία από την οποία έχουν αφαιρεθεί κρίσιμες καταθέσεις και δικόγραφα και μπορεί τελικά να κάτσει στο σκαμνί η συμμορία του Μνημονίου ,διότι το Συμβουλιο Εφετών ζητάει να γίνει εκ νέου διερεύνηση για πολιτικά πρόσωπα !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ότι ο ΓΑΠ του ΠΑΣΟΚ λόγω της κατάληξης όλων των ενεργειών του και αυτές ως πρωθυπουργός αλλά και αυτές ως υπουργός εξωτερικών και παιδείας πιό παλιά,όπως και ως αρχηγός μιάς σοσιαλ διεθνούς στην οποία όλοι οι υπόλοιποι έχουν εκτελεστεί ή εκπέσει σε δύο τεινά καταλήγουμε.'Η είναι ο πιό ευφυής ή ο πιό ηλίθιος περιούσιος με τις μεγαλύτερες πλάτες...
Δημήτρης ΜΟΝΑΚΟ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ

Πρώτα η Μπιστήμη. Η πουτάνα Μπιστήμη στην υπηρεσία ενός παιδοβιαστή. Όπως είναι και στην υπηρεσία της Παγκόσμιας Υγειονομικής Δικτατορίας και της Πφάϊζερ.

Ημέρες του 1959. Η Τατάνα μπιστήμη στην υπηρεσία ενός παιδοβιαστή. Ιατρός που προσπαθούσε να γλυτώσει από την κρεμάλα τον παιδόφιλο ανώμαλο ...