2/7/14

Μια εντελώς εσφαλμένη απόφαση

Η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (2399/2014) έκρινε κατά πλειοψηφία ως συνταγματικό το νομοθετικό πλαίσιο (νόμοι 3512/2006 και 4014/2011) για το σουνίτικο Τεμένος, της Σαουδικής Αραβίας και νόμιμη την υπουργική απόφαση του 2011 για την χρηματοδότηση του έργου σε βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων.
Η πλειοψηφία του ΣτΕ δέχθηκε ότι οι ρυθμίσεις του νομοθετικού πλαισίου για την κατασκευή του Τεμένους δεν παραβιάζουν τις αρχές της ισότητας και της ελευθερίας εκδηλώσεως των θρησκευτικών πεποιθήσεων, και ότι εξασφαλίζουν για τους μουσουλμάνους της Αττικής την συνταγματικά προβλεπόμενη ελευθερία εκδήλωσης των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων». Το ερώτημα είναι που τους βρήκε τους μουσουλμάνους πολίτες στην Αττική το ΣτΕ, και πώς τους αναγνωρίζει συνταγματικά δικαιώματα.
Με την εσφαλμένη απόφαση της η πλειοψηφία καταργεί τη Λωζάννη, αναγνωρίζει «Μουφτεία Αττικής», και εξισώνει ως δίκαιη τη δαπάνη 20.000 ευρώ ανά κεφάλι για τους παρανόμως νομιμοποιημένους λαθραίους και αφορολόγητους μουσουλμάνους της Αττικής με τα 5-6 ευρώ που ξοδεύονται για τις λατρευτικές ανάγκες των ορθοδόξων χριστιανών που πληρώνουν τους φόρους

Η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ είναι μια εντελώς εσφαλμένη απόφαση σκοπιμότητας που δεν πείθει ότι ελήφθη από «ευσυνείδητους» αλλά από «ασυνειδήτους» .

Η απόφαση αναφέρει ότι «εισάγεται συνολική ρύθμιση με σκοπό να παρασχεθεί η δυνατότητα στους μουσουλμάνους που ζουν στην Αττική να ασκούν τα λατρευτικά τους καθήκοντα κατά τρόπο σύμφωνο με το γενικό δημόσιο συμφέρον».
Δεν πρόκειται για συνολική ρύθμιση διότι δεν αφορά και στους σιίτες αλλά μόνο στους σουνίτες και το δημόσιο συμφέρον είναι να μην δημιουργεί βάση νομιμοποίησης του Βαχαμπισμού, των οποίων οι θρησκευτικές ανάγκες καλύπτονται από το τζαμί που λειτουργεί στο Μοσχάτο.

Εντελώς συμπτωματικά ταυτόχρονα με την απόφαση κατέφθασαν στη Ρόδο με το φορτηγό MOON BRIGHT SW σημαίας Παναμά, για να γιορτάσουν το ραμαζάνι , 140 παράτυποι τουρίστες. Ήσαν 36 σουνίτες από τη Συρία (26 άνδρες, πέντε γυναίκες και πέντε ανήλικα παιδιά), 33 Σομαλοί , (22 άνδρες και ένδεκα γυναίκες) και 67 Αφγανοί, (24 άνδρες, 15 γυναίκες και 28 ανήλικα παιδιά), μαζί με τρεις Τούρκους από το τουριστικό πρακτορείο.

Στο Πασοκ,   μόλις έμαθαν για τις νέες αφίξεις ευχήθηκαν , «καλό Ραμαζάνι, χρόνια πολλά με ειρήνη, υγεία και ευτυχία στους μη Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες που ζουν ή βρίσκονται για διακοπές αυτήν την περίοδο στη χώρα μας», και υποσχέθηκαν στην Μπόκο Χαράμ, στην αλ-Νούσρα και την ΙΚΙΛ, « ο εορτασμός του Ραμαζανιού του 2015 να λάβει χώρα στο καινούργιο τέμενος σε συνθήκες αξιοπρέπειας και ελευθερίας».

ΥΓ.  Εκτός όλων των άλλων είναι τόσο βλάκες που μιλάνε για «Ελευθερία» στους σουνίτες σαλαφιστές.

1 σχόλιο:

Κώστας Τσιαφίτσας είπε...

Κύριε Χατζάρα.
Μια χαρά τα λένε οι πράκτορες κυβερνήτες μας.
Μη διαμαρτύρεστε.
Γιατί όταν λένε,ότι οι αλλόθρησκοι,μπορούν να ασκούν τα πιστεύω τους Ελεύθερα!.
Εννοούν!, και ότι έχουν ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν.
Τώρα,το που τους βρήκαν,τόσους πολλούς!!!.
Έλληνες Μουσουλμάνους!,έχει σημασία;.
Καθόλου,γιατί?,μήπως ότι θέλουν δεν κάνουν στα πρόβατα-πλειοψηφία, των Ελλήνων πολιτών.
Η Μήπως μας ρώτησαν ποτέ.
Αφού οι Έλληνες Ηλίθιοι,στηρίζουν της όποιες πρακτικές τους!.
Εξάλλου,για αυτό το λόγο,είναι στην εξουσία,ακόμα!!!!!!!!!.
Απλά,ζούμε εχθρική κατοχή,αλλά.
Τα ζώα που ψήφισαν!!!!,νομίζουν ότι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!!!.
Μιλάμε για κατάντια,τεραστίου μεγέθους!.
Οι ολίγοι σκεπτόμενοι Έλληνες ,τι να κάνουν,αφού,είναι εμπεδωμένο,στο μυαλό των ηλιθίων,ότι η κυβέρνηση είναι νόμιμη,αλλά και σωτήρας τους.
Αλλιώς,δεν θα υπήρχαν προδότες.
Θα είχαν κρεμαστεί,ας είναι.
Όταν αντιληφθούν,ότι θα είμαστε μειοψηφία,στη χώρα μας,και υπόδουλοι.
Αυτοί,απλά τους φτάνει,που θα ζουν,Αρκεί να έχουν ένα κομμάτι ψωμί,ελιά,και ξανά,Χασάν-Κώτσο Βασιλιά.-

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Ντ. Αϊιζενχάουερ θα εγκαταλείψει την Ερυθρά Θάλασσα

Το πυρηνικό αεροπλανοφόρο Dwight Eisenhower, το οποίο συμμετείχε σε επιχειρήσεις εναντίον των Χούτι στην Υεμένη, εγκαταλείπει την Ερυθρά Θά...