27/7/14

Με δεξιά και αριστερά η Εξαπάτηση είναι Αμφίπλευρη

του Σπύρου Χατζάρα

Σαράντα χρόνια φούρναρης! Ήμουν νιός και γέρασα, ακούγοντας τα ίδια και τα ίδια επικοινωνιακά συνθήματα, προς κάθε «Παντελή» και κάθε «Παντελάκη».
«Το πραξικόπημα της ελληνικής και κυπριακής Ακροδεξιάς για την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την εισβολή του τουρκικού στρατού στην Μεγαλόνησο». Για μια ακόμα χρονιά, οι πράκτορες ξένων συμφερόντων πολιτικάντηδες, κεντροδεξιοί , φιλελεύθεροι, Κεντρώοι, δημοκρατικοί και αριστεροί, Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Σημίτηδες, Γιωργάκηδες, Τσίπραίοι, Κουτσουμπαίοι, και σία, που εδώ και 40 χρόνια συζητούσαν και συζητούσαν και συζητούν την «διαφορά» τους με τους «αδελφούς» τουρκοκυπρίους, καταγγέλλουν στον ελληνικό λαό, τους «ακροδεξιούς της ελληνικής στρατιωτικής χούντας», ως κύριους υπεύθυνους για τον διαμελισμό της Μεγαλονήσου. Μέσα στο κλίμα των ημερών άκουσα και τον Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου να λέει, ότι «δεν θα επιτρέψει να γίνει η Κύπρος τουρκική». Όπως επί 40 χρόνια λένε δεν αποδέχονται τα «τετελεσμένα».

Και όμως τόσα χρόνια θα έπρεπε να είμαστε σοφότεροι και εξυπνότεροι ,γιατί στο μεταξύ έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Η διακήρυξη του Αντρέα, (της 3ης Σεπτεμβρίου), μιλούσε για την «Τραγωδία» της Κύπρου, και όχι για την Προδοσία. Και ο «Εθνάρχης», «έκλεισε» τον φάκελο της Κύπρου, ο οποίος δεν άνοιξε πραγματικά ποτέ. Όμως πίσω από την «Τραγωδία», βρίσκεται η «Προδοσία» και πίσω από τη Χούντα βρισκόταν ο «Ιμπρεσάριος». Επομένως απορώ, που επί 40 χρόνια ένας ολόκληρος λαός δεν μπορεί να δει το δάσος. Τον Ιμπρεσάριο.
«Όταν το χέρι έδειχνε τον ήλιο ο βλάκας έβλεπε το δάχτυλο του», λέει μια παλιά σοφή κινέζικη παροιμία. Και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση μας. Τυφλωμένοι από την προπαγάνδα οι νεοέλληνες, βλέπουν την ελληνική και κυπριακή Ακροδεξιά που δείχνει το δάχτυλο, και όχι τους αμερικανούς και τις «υπηρεσίες».

Στην Ουκρανία, το κολοβό ακροδεξιό «κοινοβούλιο» αποφάσισε τη διάλυση του Κομμουνιστικού Κόμματος. «Η απόφαση αυτή, λήφθηκε ταυτόχρονα με την απόφαση επιστράτευσης, μέσα σ΄ ένα κλίμα εθνικιστικής υστερίας», ανακοίνωσε η ΚΚΕ ΕΠΕ, προσθέτοντας ότι «αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως τα αντιλαϊκά μέτρα βαδίζουν χέρι–χέρι με τον εθνικισμό και τον αντικομουνισμό».
Να, που η χούντα των Ιουδαίων , ο δισεκατομμυριούχος βασιλιάς της σοκολάτας Ποροσένκο, ο Γιάσενιουκ, ο Αβάκοφ, ο Τουρτσίνοφ, που ακολουθούν τυφλά τις εντολές του «κλιμακίου» έγιναν «εθνικιστές», με τη βούλα του υποπρακτορείου. Εμάς όμως, θα πρέπει να μας θυμίζουν , κάποιους άλλους «εθνικιστές», που σύχναζαν στου «Προμηθέα» και που ακολουθούν τυφλά τις εντολές του Γκας και του Πήτερ.
Ακριβώς την ίδια δουλειά με το υποπρακτορείο του Περισσού, κάνει και το «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», με έδρα το Λονδίνο, που ανακοίνωσε, εν μέσω της σφαγής στη Γάζα, ότι «τρία κοριτσάκια και τρία αγόρια της οικογένειας Μοσλέμ στο χωριό Ουαχσίγε στο βόρειο τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της τελεί υπό τον έλεγχο των ανταρτών», σκοτώθηκαν μετά από βομβαρδισμό της συριακής αεροπορίας.
Οι βόμβες των ισραηλινών στη Γάζα δεν σκοτώνουν παιδιά, αλλά οι βόμβες του Άσσαντ, «που βομβαρδίζει τον λαό του». Ο όπου γης και πατρίς Ποροσένκο έγινε «ουκρανός εθνικιστής», επειδή έτσι θέλει το σενάριο από τα «Κεντρικά». Το ίδιο σενάριο που λέει ότι ο Άσσαντ «βομβαρδίζει τον λαό του», ενώ οι «έξυπνες» βόμβες του Ποροσένκο και του Νετανιάχου σημαδεύουν με πολύ «προσοχή», τους «τρομοκράτες».
Η εκπρόσωπος του Στέητ Ντιπάρτμεντ αποκαλεί άλλωστε τις επιθέσεις της νεοναζιστικής Χούντας του Κιέβου κατά του άμαχου πληθυσμού, ως «ισορροπημένες και συντονισμένες». Ο Ιμπρεσάριος αποφάσισε οι ιδεολογικοί και πολιτικοί απόγονοι του ναζισμού στην Ουκρανία, να θέσουν εκτός νόμου το ΚΚ Ουκρανίας, ενώ εδώ σε εμάς το σενάριο προβλέπει τον «διωγμό» και την ποινικοποίηση της δράσης των «νεοναζιστών».
Η εξαπάτηση είναι αμφίπλευρή.
Ο ίδιος Ιμπρεσάριος, οργάνωσε και την κλασική επιχείρηση παραπληροφόρησης και αποπληροφόρησης για την κατάρριψη του Μπόινγκ 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, στην οποία συμμετείχαν πρόθυμα πολλά ελληνικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης που έκαναν μπαράζ προπαγάνδας υπέρ των νεοναζιστών του Κιέβου.
(Τα ίδια ελληνικά ΜΜΑ διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τη "νεοναζιστική" Χρυσή Αυγή). Από τέτοιες επιχειρήσεις έχουμε μπουχτίσει πια. Από την περίφημη βόμβα που έβαλαν στην αγορά, (Μερκάλε), του Σεράγιεβο το 1995, που έγινε «σερβική οβίδα» και που οδήγησε στην ειρηνευτική επέμβαση του ΝΑΤΟ, και την κούκλα που έγινε το δήθεν μωρό, στη «σφαγή του άμαχου πληθυσμού» στο Ράτσακ του Κοσσυφοπεδίου , ως τις διαβεβαιώσεις των δυτικών υπηρεσιών για το « χημικό οπλοστάσιο του Ιράκ» το 2003, το οποίο απλά δεν υπήρχε , και που χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για την εισβολή και την χρησιμοποίηση χημικών από ισλαμιστές πράκτορες των ΗΠΑ, της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας, σε προάστιο της Δαμασκού πέρσι, για να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για μια «ανθρωπιστική επέμβαση» στη Συρία. Στη συνέχεια όμως έγινε γνωστό ότι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ για τα χημικά ήταν ένα ψέμα.
Αμέσως μετά την κατάρριψη του Μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών και την δολοφονία 298 ανθρώπων οι ανθρωπιστές πολιτικοί των ΗΠΑ και της ΕΕ και τα μέσα ενημέρωσης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αποσπάσουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη.
Ο Ομπάμα έδωσε το σύνθημα έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία είπε (πριν από κάθε έρευνα) ότι υπεύθυνοι ήσαν οι ρωσόφιλοι αντάρτες.
Η δυτική προπαγάνδα δια των μέσων ενημέρωσης έλεγε ότι σίγουρα από πίσω είναι η Ρωσία, και ο Πούτιν. Την επομένη κιόλας ημέρα το είπε στο Συμβούλιο Ασφαλείας
η αμερικανίδα πρέσβειρα Σαμάνθα Πάουερ.
Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από ρωσικά πυραυλικά συστήματα, που όπως υποστηρίζουν ελέγχουν οι «αυτονομιστές», οι οποίοι όμως δεν τα έχουν και βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ουκρανικής κυβέρνησης.
Κανείς τους όμως δεν γράφει, ότι η ουκρανική κυβέρνηση θα έχει μεγάλα πολιτικά οφέλη, ρίχνοντας το φταίξιμο στη Ρωσία και ότι ο Γιάσενιουκ εξέφρασε ήδη την ικανοποίησή του, επειδή κατηγορήθηκε διεθνώς η Ρωσία. Και όμως ενώ μιλούσαν για «εντοπισμό από δορυφόρο της εκτόξευσης από τις θέσεις των ρωσόφιλων αντάρτων», οι αμερικανοί παραδέχθηκαν ότι δεν έχουν κανένα στοιχείο για την εμπλοκή της Ρωσίας, δεν έδωσαν στην δημοσιότητα τίποτα, ούτε μία δορυφορική λήψη, και δεν απάντησαν για τα ουκρανικά Su-25 που πετούσαν στο ίδιο ύψος και σε ελάχιστη απόσταση από το μαλαισιανό αεροπλάνο .
« Δεν είμαστε σίγουροι 100% ούτε και για την εθνικότητα των υπευθύνων για την εκτόξευση του πυραύλου», παραδέχθηκαν οι ανώνυμοι αμερικανοί αξιωματούχοι.
Η «συριακή σύγκρουση» από την επέμβαση των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 170.000 ανθρώπων, ενώ περισσότεροι από εννέα εκατομμύρια Σύροι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες και οι πρόσφυγες από τον νέο ευρωπαϊκό πόλεμο στην Ουκρανία, που προκάλεσαν οι ΗΠΑ και η ΕΕ έχουν ήδη ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.
Η κρίση στην Ουκρανία ξεκίνησε με τη χρηματοδότηση των Ηνωμένων Πολιτειών για την «αλλαγή του καθεστώτος», και η ΕΕ και η ΗΠΑ υποστήριξαν το πραξικόπημα τρόπο, που είχε τη στήριξη των ουκρανών Ολιγαρχικών και διεθνών επιχειρηματικών συμφερόντων. Αλλά είπαμε: Πότε Κούδας πότε Βούδας.
Όπου Ουκρανία και Συρία βάλτε Κύπρος και Αιγαίο. Είναι γνωστός ο Ένοχος και είναι γνωστή η αιτία. Πότε ακροδεξιοί νεοναζιστές, και πότε προοδευτικοί δημοκρατικοί ανθρωπιστές οι ιμπρεσάριοι. Και από εδώ και από εκεί.

ΥΓ1. Για την «τραγωδία της Κύπρου» μπορεί να φταίνε οι «ακροδεξιοί», που «ήθελαν να ανατρέψουν τη δημοκρατία». Όμως για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Κύπρο φταίνε οι αμερικανοί και το ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...