30/12/14

Ο μεγαλύτερος εχθρός του Πούτιν είναι η Κεντρική του Τράπεζα (συνέχεια)

Οι ΗΠΑ καθοδηγούν τη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα για το πώς πρέπει να στραγγαλίσει τη ρωσική οικονομία. Η διοίκηση της Ρωσικής Κεντρικής Τραπεζας βρίσκεται έξω από τη Ρωσία.

Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν είναι υποχρεωμένη να στηρίζει τη ρωσική οικονομία, και δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη στο Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (που το συνέταξαν γραμμένο στα χρόνια της αμερικανοκρατίας του Γιέλτσιν . Τις ευθύνες της Κεντρικής Τράπεζας εκτός από τον Σεργκέι Γιουργιεβιτς Γκλαζίεφ, που από τον Μάρτιο είχε προτείνει την αναστολή αποπληρωμής των δανείων που είχαν χορηγηθεί από αμερικανικές και ευρωπαϊκές τράπεζες σε ρωσικές επιχειρήσεις τράπεζες και πλήρη διακοπή των οικονομικών συναλλαγών με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, επισημαίνει και ο βουλευτής Γιεβγιένι Αλεξάντροβιτς Φιοντόροφ, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ενωμένης Ρωσίας και πρόεδρος της επιτροπής Οικονομίας και επιχειρηματικότητας της ρωσικής Δούμας .

«Όλες οι χώρες του κόσμου χωρίζονται σε δύο μεγάλες ομάδες. Η μια είναι οι ανεπτυγμένες χώρες, και η άλλη οι αναπτυσσόμενες ή καλύτερα οι υπανάπτυκτες. Στο παρελθόν, οι υπανάπτυκτες χώρες ονομαζόντουσαν αποικίες. Οι οικονομίες όλων των ανεπτυγμένων χωρών έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Χαμηλά επιτόκια Αυτό είναι το κλειδί. Όλες οι υπανάπτυκτες χώρες , δηλαδή το 90% των Κρατών στον κόσμο , έχουν πολύ υψηλά επιτόκια , είπε στην Pravda.ru o κ. Φιντόροφ και πρόσθεσε:
«Η ουσία των υψηλών επιτοκίων, και στη Ρωσία, συνδέεται με το εθνικό νόμισμα και την εθνική αγορά. Για να επιτρέψουν στην Κεντρική Τράπεζα στη Ρωσία να τυπώνει ρούβλια, έτσι ώστε να μπορούμε να πάμε στα καταστήματα για να αγοράσουμε αυτό που θέλουμε ,
η Κεντρική μας Τράπεζα θα πρέπει να αγοράζει δολάρια ΗΠΑ. Αυτός ο κανόνας είναι κοινός για όλες τις υπανάπτυκτες χώρες. Το ρωσικό Σύνταγμα λέει ότι το ρούβλι θα πρέπει να είναι μετατρέψιμο.Για το σκοπό αυτό, η Κεντρική Τράπεζα θα πρέπει να έχει αποθέματα ξένου συναλλάγματος , που σήμερα είναι 450 δις δολάρια ποσό που υπερκαλύπτει 2,5 φορές την αξία του χαρτονομίσματος που βρίσκεται σε κυκλοφορία.
  Με άλλα λόγια, το εθνικό νόμισμα της Ρωσίας δεν είναι το ρούβλι αλλά το δολάριο.
Το ρούβλι έχει ένα μικρό μερίδιο στη χώρα. Το σύνολο των επενδύσεων βασίζεται στα δολάρια και τα ευρώ. Το Σύνταγμα υποχρεώνει την Κεντρική Τράπεζα να προστατεύει την αξία του ρουβλίου, αλλά τώρα βλέπουμε ότι η Κεντρική Τράπεζα παραβιάζει το Σύνταγμα, διότι αύξησε το βασικό της επιτόκιο και υποτίμησε το ρούβλι.
Η Κεντρική Τράπεζα παραβίασε το Σύνταγμα και πολλές οδηγίες του Πούτιν, αλλά αυτό ήταν μια απολύτως λογική κίνηση. Το καταστατικό της Κεντρικής Τράπεζας δεν περιέχει ούτε μια λέξη για τη ρωσική οικονομία. Δεν είναι υποχρεωμένη να στηρίξει τη ρωσική οικονομία. Ο νόμος λέει ότι η Κεντρική Τράπεζα διέπεται από διεθνείς συμφωνίες, και η Τράπεζα υπογράφει συμφωνίες που το Υπουργείο Δικαιοσύνης αγνοεί.
Η διοίκηση της Ρωσικής Κεντρικής Τράπεζας βρίσκεται έξω από τη Ρωσία. Δεν επιτρέπεται στη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα να στηρίξει την εθνική οικονομία. Η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα έχει συγκεκριμένες ιδιομορφίες. Ο ιδρυτικός της νόμος ν λέει ακόμη ότι η τράπεζα είναι ένας κλάδος των ξένων εταιρειών στη Ρωσία. Για παράδειγμα, η Κεντρική μας Τράπεζα είναι ο θεματοφύλακας του ΔΝΤ. Ο νόμος της Κεντρικής Τράπεζας δεν έχει μια λέξη για τη ρωσική οικονομία. Ωστόσο, περιέχει λεπτομερείς οδηγίες για το πώς θα εκτελέσει τις εντολές από το εξωτερικό. Ο νόμος έγινε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990. Ο Πούτιν προσπάθησε να το τροποποιήσει στη δεκαετία του 2000, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας εργάζεται για μια ξένη χώρα, με το ρωσικό σύνταγμα. Αυτή η κατάσταση επιβάλλει κυρώσεις για τη Ρωσία. Η ρωσική Κεντρική Τράπεζα είναι υποχρεωμένη να φέρει εις πέρας τις οδηγίες από τις ΗΠΑ και οι Αμερικανοί της ανέθεσαν την αποστολή να αποδυναμώσει τη ρωσική οικονομία. Όλοι μας , οι πολίτες, η κυβέρνηση, η Κεντρική Τράπεζα, οι βουλευτές, όλοι, εργαζόμαστε με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους. Οι νόμοι μας λένε ότι δεν είμαστε Κυρίαρχοι.
Η Κεντρική Τράπεζα εργάζεται για μια ξένη χώρα. Αυτή είναι ρητή πρόβλεψη του Συντάγματος.
Αν έχεις χαμηλά επιτόκια στις αναπτυγμένες χώρες, τότε το ελεύθερα διαμορφούμενο επιτόκιο δουλεύει υπέρ σου.
Εάν έχεις υψηλά επιτόκια, όπως στις υπανάπτυκτες χώρες, τότε το ελεύθερο επιτόκιο δουλεύει εναντίον σου.
Το ελεύθερο επιτόκιο είναι καλό όταν έχεις μια ελεύθερη χώρα. Όταν μια χώρα είναι αποικία μεγάλων ξένων συμφερόντων , τότε το ελεύθερο ρυθμό, είναι εργαλείο εξαγωγής του πλούτου από τη χώρα.
Όλα τα εργοστάσια μας χτίστηκαν με εξωτερικό δανεισμό Αν θέλετε να χτίσετε κάτι, θα πρέπει να πάρετε ένα δάνειο. Για να αγοράσετε αυτοκίνητο, τρακτέρ, ψυγείο, οτιδήποτε, θα πάρετε δάνειο. Και όλα αυτά έχουν συνδέονται με τη συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλίου, την οποίο η Κεντρική Τράπεζα αρνήθηκε να στηρίξει.
Ο μηχανισμός της αύξησης των τιμών λειτουργεί μέσω του πιστωτικού συστήματος.
Η κυβέρνηση, δεν έχει σημασία πόσο καλή ή κακή μπορεί να είναι μπορεί μνα επηρεάσει την Οικονομία κατά 10% , Το άλλο 90% εξαρτάται από τις αποφάσεις και την πολιτική της Κεντρικής τράπεζας. Η κυβέρνηση είναι ένας ρυθμιστής και επηρεάζει λίγο με τον προϋπολογισμό.
Το προεξοφλητικό επιτόκιο της Κεντρικής Τράπεζας σταματά τις χρηματικές ροές που κινούν την οικονομική ζωή».

10 σχόλια:

Αμφιάραος είπε...

Βγήκε και ο Pizza-hat τώρα στα γεράματα και είπε την αλήθεια ότι ο Βλαδίμηρος έσωσε τη Ρωσία από τη διάλυση που ο ίδιος μαζί με τους εβραιοαμερικανούς και τος εβραιορώσους οργάνωσαν. Το τελευταίο το λέμε εμείς.....

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα λοιπόν είναι:
Γιατί ο πούτιν ανέχεται αυτή την κατάσταση και δεν έχει ηδη διαολοστείλει τα τσιράκια των νεοταξιτών, επανιδρύοντας μία ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;

Tamis είπε...

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (με αρχιδια....)

Φτασαμε στις εκλογες! Λογω μη εκλογης Π.Δ. Αλλαζουμε σελιδα στην Ιστορια μας. Θα δουμε εαν θα κανουμε την ανατροπη ή θα μας φαει ο ΦΟΒΟΣ (που τα συμφεροντα καλλιεργουν).
Προσοχη στην ψηφο μας! Ειναι η ΔΥΝΑΜΗ μας! Τι θα ψηφισουμε!
Μην ξεχασουμε τους ΦΟΡΟΥΣ που ΔΟΥΛΙΚΑ δεχτηκαν οι πολιτικοι μας απο την Τροϊκα! Μην ξεχασουμε τις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. Τους μισθους των 480 ευρω! Την καταργηση των δωρων των συνταξιουχων, κυριως και των αλλων επειτα! Την ΑΥΞΗΣΗ της ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης! Το δυσοιωνο μελλον των παιδιων μας! Το ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ μορφωμενων συμπατριωτων μας, που ξενητευτηκαν, αφηνοντας μας φτωχοτερους!
Οι αγορες τα ειδαν αυτα και φοβηθηκαν, λεει! Τα χρηματιστηρια, επεσαν, λεει! Οι πολιτικοι μας κανουν την παπια!
Ομως, η Μαρι Λεπεν στη Γαλλια ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ το αποτελεσμα της ΜΗ εκλογης Π.Δ. σαν ενα "ΕΥΤΥΧΗ ΑΝΕΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (βλεπε: http://www.press-gr.com/2014/12/blog-post_7775.html)! ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ με την Κυρια Λεπεν! Δεν εχουμε να προσθεσουμε τιποτα! Τα ειπε ΟΛΑ!
ΝΑΙ! Η Ελλαδα μας παλι βγαινει ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ στο Ευρωπαϊκο ΚΟΠΑΔΙ! Το Ελληνικο ΚΟΥΓΚΙ παλι ζωντανευει! Ο ΑΝΕΜΟΣ αυτος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ξεκιναει απο την ΦΥΣΙΚΗ ΠΗΓΗ του! Απο την ΜΑΝΑ του, την ΕΛΛΑΔΑ, που εγεννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εδω και χιλιετιες!
Το πως μας βλεπουν τωρα οι "επενδυτες" στα διαφορα χρηματιστηρια, μας ειναι ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ! Εμεις βαζουμε ΠΡΩΤΑ την Ελλαδα μας και ΜΕΤΑ τις "επενδυσεις" τους! Αν η Ελλαδα μας δεν παει μπροστα, τοτε ας σβησουν και αυτοι οι "επενδυτες".
ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ! ΑΥΤΗ ειναι η αγωνιστικη κραυγη μας!
Το ζητουμενο ειναι να βρεθουν ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ με ΑΡΧΙΔΙΑ! Γιατι μεχρι τωρα εχουμε ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! Γι' αυτο και φτασαμε στο τερμα του κατηφορου! Παρακατω δεν παει. Ηρθε ομως ο καιρος να σταματησουμε αυτο το ντροπιαστικο κατρακυλισμα!
Ειθε ο Θεος της Ελλαδας μας να αναστησει αυτους τους πολιτικους, που θα βαζουν το συμφερον του ΤΟΠΟΥ πανω απο το δικο τους!
Μαρι Λεπεν: Je te aime
Καλη χρονια σε ολους μας! Με Υγεια και Οραματα!
Tamis

Ανώνυμος είπε...

Ή στο παρασκήνιο δουλεύουν μαζί με τον Πούτιν. Ο Πούτιν τους δίνει τον εχθρό που χρειάζονται για να κάνουν τον σχεδιαζόμενο παγκόσμιο πόλεμο.

Και μέσα από τα συντρίμμια του πολέμου, κανείς σερνόμενος εξαθλιωμένος δεν θα μπορεί να αρνηθεί το τσιπάρισμα.

Ανώνυμος είπε...

Η κ.ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ειπε:Επικρινω δριμυτατα τουs βουλευτεs που''παρουσιαστηκαν ωs πατριωτεs''εξελεγησαν ωs πατριωτεs''και ΨΗΦΙΣΑΝ ενα προγραμμα το οποιο κανει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ και του αφαιρει καθε Εθνικη Ακεραιοτητα!!!!!!!Βρισκω αυτη την συμπεριφορα ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΕΧΘΗ και προσωπικα δεν συμβαδιζω με τετοιεs θεσειs!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!06/05/2010 ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΣΥΓΚΩΛΗΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΛΟΛΕΚ ΜΠΟΛΕΚ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΣ ΛΟΥΛΟΥΚΟΣ ΓΟΜΑΡΙ ΑΡΧΟΛΥΠΑΡΟΣ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧ..ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει η ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ και η εκλογή Π.Δ με το θέμα της ανάρτησης ?

Ο τίτλος "Ο μεγαλύτερος εχθρός του Πούτιν είναι η Κεντρική του Τράπεζα , Οι ΗΠΑ καθοδηγούν τη Ρωσική Κεντρική Τράπεζα" της ανάρτησης φαίνεται ενοχλεί κάποιους...

Ενοχλεί το: Έψαχνε, εύρισκε, συνδύαζε και δημοσίευε.

Για αυτό το γυρνάμε στο τσάμικο (Μαρι Λεπεν) και γράφουμε: Μαρι Λεπεν: Je te aime...
αντί του σωστού : ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες Je te aime...

υ.γ1.
Στη γλώσσα του Διαδικτύου η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, mailing list, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.

υ.γ2.
Μετά την Μαρι Λεπεν κάποιο σχόλιο για την Χρυσή Αυγή ? , έστω τον τΣίριζα ? please..............

Θεια μουΝικη είπε...

προς 31 δεκ, 6:21'
-----------
Το ΘΕΜΑ που και εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ειναι οι ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ εκλογες! Οχι η Ρωσια η ο Πουστιν!
Ο Tamis ΕΠΩΝΥΜΑ εγραψε ο,τι εγραψε!
ΕΣΕΝΑ τι σε ενοχλει;! ΑΝΩΝΥΜΕ, ΗΛΙΘΙΕ, ΤΣΟΝΤΑΚΙΑ;!
------------------
ΥΓ: Τα φαρμακα σου ΜΗΝ τα ξεχνας.....
Εκτος κι αν σε ΕΔΙΩΞΕ ο Ψυχιατρος σου και δεν βρισκεται αλλος Dr. να σου τα γραψει
Μουνι


Ανώνυμος είπε...

Η Βουληση του στραβωνει κουταλια η τεμπελια του πλαστογραφει εγγραφα στρατολογιαs και η μαλακια του λυγιζει κινητα και η νασυ ψω....λεs το αχτυπητο διδυμο...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

XAZOGIORGO είπε...

6:21
---

Εσυ ΠΟΙΑ εισαι
μωρη ανωνυμη;!


,

Ανώνυμος είπε...

Οταν η κ.μπεκατωρωψωλου διαφημιζε γραβατεs του ΛΑγΟΣ 30 ευρω μαντηλια 1χ1 30 ευρω!!!!!!ειχε βρει και καποτεs αλλα ηταν χρησιμοποιημενεs....μετα αναγκαστηκε να κανει 3 offshore για τα κοριτσια του ΛΑγΟΣ τον νου τουs στην που...τσα η Ζωηρου η Κοκκινου η Νανσυ η τσαμπιερη η βαλαρη η αναγνωστου καλα λενε τηs γυναικαs το μυαλο ΛΟΥΣΑ ΠΟΥ...ΤΣΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ.....ΤΟΝ ΓΑΜ....ΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥ...ΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΤΟΝ ΧΩΝΤΡΟ!!!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...