15/4/16

Κούλης και Άξελ

Σκυταλοδρομία από Εβραίο σε Εβραίο Πριν από ένα χρόνο, όταν ο οβριός Αρλεκίνος και η τσογλανοπαρέα της «Αριστερά Λαμόγια ΕΠΕ» ,παρελάμβαναν την εξουσία από τον ημιθανή φον Αντωνάκη, οι κλακαδόροι της διαπλοκής μας έλεγαν ότι το ζήτημα ήταν αν θα μείνουν «πέντε; οκτώ; ή δώδεκα χρόνια».

Δεκατρείς μήνες μετά, το ερώτημα της διαπλοκής είναι ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα πέσει, διότι τα φράγκα του ταμείου δεν επαρκούν για το συσσίτιο όλων των αριστερών χαραμοφάηδων, και των Επενδυτών, και τα αριστερά λαμόγια όταν δεν σιτίζονται στο Πρυτανείο, γίνονται και μνησίκακοι και εκδικητικοί. Οπότε όπου φύγει –φύγει.
Για αυτό από τα Κεντρικά ετοιμάζουν και ήδη τον ομόσταυλο και ομογάλακτο Εβραίο, από τα δεξιά της Συναγωγής.

Δημοσκόπηση της Pulse, που έγινε για λογαριασμό Καναλιού βρήκε μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, με αναγωγή επί των εγκύρων. Αναλυτικά η πρόβλεψη είναι: ΝΔ 31%, ΣΥΡΙΖΑ 25%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,5%, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 5,5%, ΚΚΕ 5,5%, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 3%, ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 3%, ΠΟΤΑΜΙ 2,5%, ΑΝ.ΕΛ. 2,5%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%. 3,5% επιλέγουν άλλο κόμμα, 8,5% είναι οι αναποφάσιστοι και 2,5% δεν απαντούν.

Στην ίδια έρευνα, ο Κούλης έχει προβάδισμα 7% έναντι του Άξελ στην «καταλληλότητα», (30%-23%), ενώ στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 18 μονάδες (50%-32%). Όταν οι πελάτες ρωτήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα στην παραμονή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, σε ποσοστό 47% θέλουν πρόωρες εκλογές και σε ποσοστό 32% την παραμονή της σημερινής κυβέρνησης. Το 72% των ερωτηθέντων βαρέθηκε με την ανθρωπιά και αξιολογούν «σίγουρα» και «μάλλον αρνητικά» την πολιτική της κυβέρνησης στο «προσφυγικό».

Ο Κούλης στη θέση του Αξελ και το πόπολο να μην ρωτά και πολλά.
Η «Νίκη», των φιλελέ της Συναγωγής, «δεν είναι μακριά», λένε αλλά φοβούνται τους δεξιούς «Εφιάλτες». Πρόκειται για την απόλυτη διαστροφή.
Όπως βάφτισαν τη βία και την εισβολή «ανθρωπιά», βαφτίζουν «εφιάλτη» όποιον δεν είναι με τους οβριούς και τον «Κούλη».

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με βάση το δόγμα Μιχαλολιάκου, «Όποιοι από αυτούς δεν είναι 100% με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι 100% εναντίον της», παραμένει στάσιμη στο 6,5%. Και επειδή είναι όλοι εναντίον τους μπορεί να τους «κλέβουν» κάποιες ψήφους αν και δύσκολα θα υποστηρίξει κανείς ότι όλο το 6,5% είναι 100% με τον κ. Μιχαλολιάκο. Οπότε μερικοί από το 6,5% είναι 100% εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μύλος.
Ένας ντενεκές ηθοποιός που τον έδειραν άγρια το 1968 στη Γενική, και γνωστός ρουφιάνος του συστήματος που μετά τον βασανισμό του πέρασε ζωή χαρισάμενη στη Σκανδιναβία έγινε ο καλύτερος φίλος του κ. Μιχαλολιάκου επειδή δήλωσε: «δεν αποκλείω στις επόμενες εκλογές να δούμε τη Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα και στις μεθεπόμενες πρώτο κόμμα».
Ο Μαρξ δεν τόγραψε, ο Μάρξ δεν τόπε, ούτε ο Αδόλφος, αλλά ο Περικλής ο καλύτερος φίλος του κ. Μιχαλολιάκου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μερικες παρατηρησεις:
1.η διαφορα τσιπρα -κουλη ειναι μικρη
2.υπαρχει επιθεση εναντιον της ΧΑ για να προτατευτει η ΝΔ και να μαζεψει οτι μπορει απο την ΧΑ
3.Φαινεται οτι η ΧΑ παει αρκετα καλα ..κοντα στο διψηφιο..
4.οσο η χα ειναι ψηλα ο κουλης θα ειναι εκτος και ο αλεξης εντος
5 και στο βαθος αθωωση...
6.Η κοροβεσης εξυπηρετει την κατασταση απο την μερια του συριζα και οι υπολοιποι κατηγοροι της ΧΑ απο την πλευρα της ΝΔ...εργολαβια

Ανώνυμος είπε...

Περικλής Κοροβέσης: Δεν αποκλείω να δούμε τη Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα!

Ο γνωστός αριστερός πολιτικός και συγγραφέας Περικλής Κοροβέσης είναι
ένας φανατικός ιδεολογικός αντίπαλος του Εθνικισμού και της Χρυσής Αυγής.

Παρά τις ιδεοληψίες και την συστηματική του προπαγάνδα όμως,
δεν παραλείπει να λέει μεγάλες αλήθειες, αφού παραδέχεται την τεράστια
άνοδο και απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία.

Έτσι στην τελευταία του συνέντευξη στο ***tvxs*** αναφερόμενος στο χάος που επικρατεί στην Ελλάδα με τους χιλιάδες ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες, σημειώνει:

"Αυτό που φοβάμαι περισσότερο τώρα, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ο προθάλαμος της Χρυσής Αυγής. Με την αποτυχία της πολιτικής του και με την καταστροφή που επιφέρει στην κοινωνία, όλος αυτός ο απελπισμένος κόσμος, ο οποίος ούτε γνώσεις έχει, ούτε πολιτική παιδεία έχει, και σκέφτεται τελείως αλλοπρόσαλλα, θα στραφεί στη Χρυσή Αυγή...

Επομένως, δεν αποκλείω στις επόμενες εκλογές να δούμε τη Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα και στις μεθεπόμενες πρώτο κόμμα".

Παρόλο που ο Περικλής Κοροβέσης συκοφαντεί σε άλλο σημείο της συνέντευξής του την Χρυσή Αυγή με το γνωστό τροπάριο περί "εγκληματικής οργάνωσης", εκφράζει ξεκάθαρα τον τρόμο του για την επερχόμενη τεράστια άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ένας φανατικός ιδεολογικός εχθρός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Καλομελέτα και έρχεται!

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει ολοι οι αριστεροι να...akommatistoi.blogspot.gr/2014/02/blog-post_17.html
Δαβακηs:Την πατησαμε με την εγκληματικη οργανωση!Σε αρθρο του στην καθημερινη ο βουλευτηs τηs ΝΔ!antizitro.blogspot.gr/2015/02/blog-post_190.html
πολυ κλαμα τα περιστεροχεσμενισταs-κουραδισταs καμπαλισταs-μασονισταs τηs αιθνικηs τρυπιαs κυλοταs τηs κατεριναs

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...