19/4/16

Λαμόγιοστάν

Λεφτά με ουρά για τους γιατρούς χωρίς ζαρτιέρες
και τα παιδιά του Σόρος
Businessman and philanthropist George Soros accepts the International Rescue Committee's 2013 Freedom Award. The award is presented in the form of a photographic portrait of Albert Einstein, at whose suggestion the IRC was founded. From L. to R. Jonathan Soros, IRC president David Miliband, George Soros. Photo: IRC


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δώσει άμεσα 83 εκατ. ευρώ στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), στη Διεθνή Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού και σε έξι διεθνείς ΜΚΟ, (Danish Refugee Council, International Rescue Committee, Save the Children, OXFAM, Médecins Du Monde, Arbeiter-Samariter-Bund), που θα συνεργαστούν με ελληνικές ΜΚΟ που διαθέτουν την απαιτούμενη γνώση της κατάστασης επί τόπου για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των «προσφύγων» στην Ελλάδα.
Η βοήθεια αφορά στην παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης, τρόφιμα, καλύτερες συνθήκες υγιεινής, χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους για παιδιά και προσωρινά καταλύματα.

Τα λαμόγια της ΜΚΟ «Save the Children» θα εισπράξουν 7 εκ ευρώ για να προσφέρουν τους επόμενους 12 μήνες στην ηπειρωτική Ελλάδα και όχι στα νησιά, χώρους φιλικούς για τα παιδιά των προσφύγων, άτυπες εκπαιδευτικές δράσεις , και ψυχο-κοινωνική υποστήριξη. Θα γίνουν επίσης στοχευμένες παρεμβάσεις, σε συνεργασία με τις ελληνικές εθνικές αρχές για τους ασυνόδευτους ανήλικους.
Η δυστυχία των άλλων είναι πηγή πλουτισμού για τους «μάγκες ανθρωπιστές». Έχουν να φάνε και οι κότες τους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ.
Και στέλνει περιπολικό την κατάλληλη στιγμή.
Για να μην χαθεί η επένδυση τζάμπα τον ταΐζαμε τόσα χρόνια.


http://www.pronews.gr/portal/o/20674

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Πολυ ενδειαφερουσα αναρτηση εχε τους κατα ποδας μην τους αφηνεις λεπτο.
Εδω θα πρεπει να δωσεις το βαρος Σπυρο ...
Ποσα λεφτα αραγε εχουν ρουφηξει απ το κρατικο ταμειο οι ΜΚΟ ;
Ποσοι πολιτικοι κονομανε ως προεδροι και μελη ΜΚΟ ; απ τις χρηματοδοτησεις που δινουν ουσιαστικα στους εαυτους τους ;
Κατα ποσο ειναι συνταγματικο και νομιμο το ολο αυτο νταλαβερι ;
Ποιος ψηφιζει τους προυπολογισμους και ποσα σκανε καθε χρονο στις ΜΚΟ ;
Την στιγμη που πετσοκοβουν τους Ελληνες, που δεν εχουμε να πληρωσουμε το ρευμα και χαλβαδιαζουμε τα σουβλακια με το κυαλι !!!

Ανώνυμος είπε...

Πλ βικτωριας, νεανιδες ακαθοριστου υπηκοοτητος πλερωνονται 10 εβρο το κεφαλι για δημιουργικη απασχοληση επι της πλατειας των νηπιων λαθρο που συρρεουν.
Επι 3 τεταρτα μοιραζουν στο πλακοστρωτο μαρκαδορους και κωλοχαρτα για να ζωγραφησουν οι παιδες εποικων στο εδαφος.
Πλερωνε ελεεινε ελληνα.