15/6/16

Τα αριστερά λαμόγια είναι 11% και βάλε

Η έγκυρη Alco ρώτησε και διαπίστωσε για λογαριασμό της ΓΣΕΕ, που ανησυχεί «μεταρρύθμιση» θα φθάσει και στον παράδεισο των εργατοπατέρων, ότι το 11% θεωρεί πως η Κοινοπραξία , έχει την ικανότητα να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Σε αυτούς περιλαμβάνεται το 35% όσων ψήφισαν τους ΕΚΟΥΜΟΥ στις τελευταίες εκλογές.
Αναμφίβολα πρόκειται για αριστερά λαμόγια και αλληλέγγυους που ζουν καλά με αφορολόγητα έσοδα από τις ΜΚΟ. Ταυτόχρονα, ένα 17% πιστεύει ότι το πιο σημαντικό για την οικονομία είναι η βιωσιμότητα του χρέους πουπέτυχε ο Εουκλείδης στο Ουρογκρουπ.
Η έρευνα της Alco ρίχνει φως στο επόμενο θύμα που είναι σύμφωνα με τους φιλελέ οι δημόσιοι υπάλληλοι αφού μόνο το 6%. Τους θεωρεί χαμένους. Προσοχή. Όχι τα λαμόγια του Δημόσιου Τομέα, ΔΗΜΟΙ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΡΤ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ κλπ, και τα ειδικά μισθολόγια, (δικαστικοί-στρατιωτικοί) αλλά, οι δημόσιοι υπάλληλοι στις Νομαρχίες και τα Υπουργεία.
Σύμφωνα με την έγκυρη Alco το 70% των χαζών περιμένει το τέλος της λιτότητας, που θα το φέρουν ο Πελαργός και ο Κούλης αλλά τα λαμόγια της Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), που υπόσχονται «αναπτυξιακό φθινόπωρο» ,ελπίζουν ότι «η συνολική ύφεση για το 2016 θα περιοριστεί στο 0,3% του ΑΕΠ».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη δημοσκόπηση έχουν απαντήσει φανταστικοί άνθρωποι.Οι ίδιοι που ψηφίζουν και στις εκλογές από το 1990 και μετά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Εουκλείδης και τα άλλα παιδιά παλεύουν καθημερινά και μοχθούν για την βιωσιμότητα του χρέους... Για την βιωσιμότητα των Ελλήνων θα παλέψει κανείς επιτέλους;