ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

27/6/16

Οι προοδευτική συμμαχία των Ρότσιλντ νίκησε στην Ισπανία

Εχασαν τα γκάλοπ και τα έξιτπολ
΄Ο Τσιπρά, (με την κοτσίδα),τρίτος

Το σύστημα δεξιοί Ρότσιλντ -αριστεροί Ρότσιλντ κρατάει «γερά» στην Ισπανία για αυτό οι δυστυχισμένοι άκουσαν τον Σόρος και έκαναν αποχή. Ωστόσο το 70% πήγε στην Κάλπη.
Με καταμετρημένο το 78,35% ο Ραχόι που τον είχαν για πεθαμένο πήρε 32,31% και 136 έδρες και αναστήθηκε. Το (δεξιό) Λαϊκό Κόμμα δεν πιάνει αυτοδυναμία. Το (κεντροαριστερό) Σοσιαλιστικό κόμμα , (PSOE) με 23,27% και 89 έδρες, έρχεται δεύτερο , και ο Τσιπρά (Podemos) τρίτος και καταϊδρωμένος με 21,29% και 71 έδρες. Οι Ποτάμι-Δράση, (Ciudadanos), με 12,51% βγάζουν 29 έδρες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κανενας ενθουσιασμος,τιποτα δεν θα αλλαξει στην Ισπανια,ειναι μπερδεμενοι οι Ισπανοι και ασταθεις,μην ξεχνατε και την σταση τους κατα τον Β'παγκοσμιο πολεμο.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω τι γίνεται στην Ισπανία, σίγουρα όχι το κακό που γίνεται στο Γραικυλιστάν, αλλά οι Ισπανοί πρέπει να κοιμούνται όρθιοι. Εμφανίστηκε στην Αυστρία εθνικιστικό κόμμα που δεν έχει προβλήματα και οι Ισπανοί ακόμα ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία(Ισπανίας).

Ανώνυμος είπε...

η εΘΝΙΚΗ κΕΝΟΤΗΤΑ με την Τζινα τηs Ισπανιαs τι πηρε;

Αμφιάραος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν και πιο καραγκιόζηδες ψηφοφόροι από εμάς. Επιτέλους δεν είμαστε τελευταίοι σε όλα.....

Ανώνυμος είπε...

Μη περιμένετε από τους Ισπανούς να αντισταθούν στη γερμανική κατοχή.Μόνο όσες χώρες έχουν προυπηρεσία θα σηκώσουν κεφάλι.Γαλλία,Βρετανία,Ελλάδα.Ισπανίες και Ιταλίες θα γλύφουν τα πόδια της μαμάς μέρκελ.Αμείλικτη η ιστορία και το DNA.Όπως τότε έτσι και τώρα προτεκτοράτο θα είναι λόγω των εγγενών αδυναμιών της.Βάσκοι,Καταλανοί κλπ...

Η 6η Ημέρα των Δεκεμβριανών του 1944

  Το πρωί της 8ης Δεκεμβρίου 1944, ο ΕΛΑΣ επεχείρησε νέα προσέγγιση προς τη Σχολή Χωροφυλακής στην Μεσογείων , αλλ' αποκρούστηκε αμέσως...