21/6/16

Δεν παλεύεται το Θηρίο

O Οίκος του Ουίνδσορ και η Εβραιοκρατούμενη Στοά του Λονδίνου μπαίνουν επικεφαλής του αγώνα κατά του Ράιχ των Βρυξελλών και έτσι οι Ρότσιλντ θα ελέγχουν και τους μεν και τους δε.

Η Ελισάβετ ψήφισε έξοδο. Την "αποκάλυψη" έκανε στην Telegraph ο βιογράφος της βασίλισσας, Ρόμπερτ Λέισι που είπε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από καλεσμένους της σε δείπνο να της πουν τρεις καλούς λόγους για τους οποίους η Μ. Βρετανία θα έπρεπε να παραμείνει στην Ευρώπη!
Το Μπάκιγχαμ δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε αλλά «βασιλικές πηγές», επεσήμαναν ότι η φράση που αποδόθηκε στη βασίλισσα είναι ερώτηση και όχι δήλωση. Πριν ένα μήνα η «Sun» ειχες αναγγείλει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμεί την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ και από τότε «γύρισε το ποτάμι». Μου φαίνεται ότι η Ιφιγένεια εν Αγγλίδι έχει ακόμα δρόμο για να πέσει η αυλαία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2 κατομμύρια νέοι ψηφοφόροι προσθέθηκαν στις εκλογικές λίστες από το Δεκέμβριο στο ΗΝ Βασίλειο.Οι περισσότεροι στην Αγγλία...

Ανώνυμος είπε...

εχει ακομα δουλεια οντως,θα πρεπει να φαγωθουν ισως καμποσοι ακομα,δεν ξερω αν πρεπει να βαλουμε στο παιχνιδι και την γιακούζα...

Ανώνυμος είπε...

Οι πουστάρες του U.K.
θα ψηφίσουν *παραμονή*
στην εβραϊοκρατική Ένωση (ε.Ε.).