25/6/16

Οι Εβραίοι και η «Χαγκανά» βεβήλωσαν το μνημείο του Λυσικράτη

Οι Εβραίοι Σόρος μας έστειλαν μήνυμα. «Τα ελληνικά σας μνημεία είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών» και το έγραψαν πάνω στο μνημείο του Λυσικράτη.
Η antifa είναι μετωπική εβραική Οργάνωση. Σαν τη Χαγκανά. Το μήνυμα δεν μας το έστειλαν οι «αριστεροί» αλλά οι ανθέλληνες Εβραίοι, που έχουν πρόβλημα με την ελληνική ταυτότητα, με την ελληνική ιστορία, με τα «σύνορα» και την πατρίδα.
Το anti-fa είναι ότι και η Μπναι Μπριθ, ότι και η «Χαγκανά». Ο αιμοσταγής Τρότσκυ στη σύγχρονη εποχή .

Οι anti-fa και οι Σόρος είναι πρακτόρια του Παγκόσμιου Εβραϊσμού . Προσπαθούν να καταστρέψουν οτιδήποτε συνδέεται με το παρελθόν των Ελλήνων , ενώ ταυτόχρονα ζητούν τζαμιά και για διατήρηση της θρησκευτικής και πολιτισμικής ταυτότητας εισβολέων .Στρέφονται με λύσσα και μίσος προς κάθε τι ελληνικό , ενώ υποστηρίζουν τα ανοιχτά σύνορα, την ανοιχτή Κοινωνία, τη διάλυση του Εθνους, και την ανεκτικότητα, και τον πολυπολιτισμό.
Αγωνίζονται δηλαδή για τις «εβραϊκές αξίες».

Επομένως το λογαριασμό για τη ζημιά πρέπει να τον στείλουμε στον Σόρος, την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή και το ΚΙΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου εχουν αξιες ας το αποδειξουν και στο Ισραηλ τοτε εμπρακτως,να παρουν και εκει λαθρομαυρους να τους ανεχονται και να τους χεζουν καθε μερα,ετσι ειναι δεν μπορει να μας διδασκουν χωρις να δεινουν το παραδειγμα πρωτοι.!!

Ανώνυμος είπε...

*ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΥΣΙΚΡΑΤΗ*

Πολλές φορές οι antifa ή γενικότερα τα άτομα με άρρωστο μυαλό μπολσεβίκου αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν είναι ανθέλληνες και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με την ελληνική ταυτότητα παρά μόνο με τις «σημαίες» γενικά, τα «σύνορα» γενικά, τον «πατριωτισμό» γενικά, και λοιπά. Είναι κάτι στιγμές όμως, όπως αυτή για παράδειγμα, που δεν καταφέρνουν να είναι εγκρατείς και ξεχύνονται από μέσα τους τα τεράστια συμπλέγματα και οι ψυχικές διαταραχές από τις οποίες υποφέρουν.

Άτομα του αναρχικού χώρου, όπως υποδεικνύει η υπογραφή λοιπόν, βεβήλωσαν το Μνημείο του Λυσικράτη στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα μνημείο του 335 π.Χ. που χρησίμευε στην τελετή απονομής επάθλων στους χορηγούς της αρχαίας Αθήνας, δηλαδή στους πολίτες που έκαναν χρηματικές δωρεές για κοινωφελείς σκοπούς (δημόσια έργα, γιορτές, εκδηλώσεις κλπ.) στην αρχαία πολιτεία.

Υπάρχει μάλιστα και σύνθημα στην «υπογραφή» των δραστών, με άμεση πολιτική ερμηνεία: «Τα ελληνικά σας μνημεία είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών». Προσπερνώντας την απύθμενη βλακεία που ενέχει η ταύτιση του να σέβεσαι και να συντηρείς τον πολιτισμικό σου πλούτο με την όποια κακή μεταχείριση μεταναστών, θα σταθούμε μόνο στο πόσο επιβεβαιωνόμαστε όταν λέμε πως αυτές οι οργανώσεις λειτουργούν καθαρά «πρακτορίστικα». Προσπαθούν να ξεριζώσουν, αμαυρώσουν, καταστρέψουν οτιδήποτε θυμίζει στους Έλληνες ποιοί είναι, ενώ ταυτόχρονα φωνάζουν σαν ξελιγωμένοι για τζαμιά και για διατήρηση της θρησκευτικής και πολιτισμικής ταυτότητας εισβολέων από Ασία και Αφρική. Με λίγα λόγια, στρέφονται με λύσσα και μίσος προς την παραμικρή πηγή μνήμης και υπερηφάνιας του Ελληνισμού, ενώ ταυτόχρονα αφιερώνουν όλη τους τη ζωή στο να ενισχύσουν όλες αυτές τις φωνές που κατακερματίζουν την Ελλάδα κοινωνικά και εθνικά, από όπου κι αν προέρχονται.

Και βέβαια οι μεγάλες, αντικειμενικές δημοσιογραφικές σελίδες έγραψαν για το γεγονός παρέχοντας κάλυψη προς τον πολιτικό χώρο που έπραξε τη βεβήλωση, γεγονός που δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει καθώς είναι γνωστή η συμπάθεια μερικών εξευτελισμένων προς τα… «παιδιά». Παρατήρησαμε, μάλιστα ότι σε κάτι τέτοιες εμετικές ενέργειες, δεν φταίει ολόκληρος ο πολιτικός χώρος για το τι έκαναν «μερικοί ανεγκέφαλοι»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που αναρχικοί βεβήλωσαν μνημείο, καθώς και τον Απρίλιο του 2015 είχαν «σοκάρει» ευαίσθητους συμπολίτες μας που τους περνούσαν για παιδιά των λουλουδιών, με το βάψιμο του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη.

*ΠΗΓΕΣ*

(1) https://ethnikismos.net/2016/06/24/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%ce%b5%ce%b2%ce%b7%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bb%cf%85/

(2) http://antepithesi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2389:anarxikoi-vevilosan-to-mnimeio-tou-lysikrati&Itemid=288

Έτσι για να εξηγούμαστε, Χατζάρα...
Συνέχισε να χτυπάς τη Χρυσή Αυγή.

Ένας αηδιασμένος *πρώην* αναγνώστης και ακροατής σου!