24/6/16

Τα κλειδιά της Νίκης

Τα «κουρέλια» τραγουδάνε ακόμα....

Οι «γέροι» και οι «εργατικοί» νίκησαν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση .
Οι αποβλακωμένοι , ο κιμάς της σέλφι , με την καρτοκινητή Ελευθερία, και το Facebook ψήφισε «Ευρώπη».
Το 75% των ψηφοφόρων από 18 μέχρι 24 ψήφισαν υπέρ της παραμονής.
Τα «κουρέλια», οι «μελλοθάνατοι» οι άνω των 65, ψήφισαν 62% Ουστ εξαποδώ. Ο «δικομματισμός» τα έριξε για την ΗΤΤΑ στους του Εργατικούς και στον ανεπαρκή εβραιόφρωνα τροτσκιστή Τζέρεμι Κόρμπιν.
Η γεωγραφική ανάλυση , έδειξε ισχυρή «ευρωσκεπιστική ψήφο» στις φτωχογειτονιές και τις «εργατομάνες» του Ηνωμένου Βασιλείου, που κάποτε ήσαν τα προπύργια του παλιού Εργατικού Κόμματος, πριν αυτό περάσει στην εποχή Μπλέρ, (Σημίτη), και αρχίσει να χάνει έδαφος προς το Ukip του Φάρατζ. Δηλαδή, το «παλιό Ερατικό Κόμμα», σαν το «παλιό Πασοκ», στράφηκε στον ευρωσκεπτικισμό, και σάρωσε τους κεντροαριστερούς εβραιόφρωνες ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ της Ανοιχτής Κοινωνίας και της Παγκόσμιας Διακυβλερνησης.(Αβάπτιστο Φώφη κλπ)

Το ίδιο γίνεται βλέπουμε να γίνεται και στις ΗΠΑ. Ο Τραμπ υποστηρίζεται από τους “blue collar” που ήταν κάποτε η καρδιά των «Δημοκρατικών».

Εδώ, οι «δεξιοί», με τον σεχταρισμό τους ,θα μείνουν μακράν της παλιοψηφίας, στο 10% και θα αγναντεύουν τους άλλους να καλπάζουν.
Και όταν θα καταλάβουν τι γίνεται στην Ιταλία και τη Γαλλία, και το πως έφθασε στο 50% το Κόμμα της Ελευθερίας στην Αυστρία θα χτυπήσουν ένα χάιλ μάιν Φύρερ, (δηλ. Αρχηγέ μου!), και θα καταθέσουν Στεφάνι στον "στρατηγό" μακρυΡουφΓιάννη. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΟΣΤΗΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΜ Ε" ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ