28/6/16

Ο Φασίστας Οβριός Τσιπρά και οι σύμμαχοι του

Αυτοί είναι η φασιστική «Προοδευτική Συμμαχία» του υπάλληλου του Ρότσιλντ Τσιπρά

Ο δεσμοφύλακας του Άουσβιτς Σούλτς : «Οι Βρετανοί έχουν παραβιάσει τους κανόνες. Δεν είναι στη φιλοσοφία της Ένωσης ότι ο όχλος μπορεί να καθορίζει το μέλλον τη της.»

Schulz: "The British have violated the rules. It is not the #EU philosophy that the crowd can decide its fate". https://twitter.com/gzibordi/status/747242697119891457 …

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Κίνα και η νέα της Τράπεζα, η Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) (Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών), ξεκαθαρίζουν την θέση τους.
Ο καπιταλισμόςκαι ο κομμουνισμός συγχωνεύονται κάτω απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων του χρηματοπιστωτικού συστήματος των Rothschilds

Τίτλος πρωτοτύπου: "China und seine neue AIIB Bank zeigen die Flagge: Kapitalismus und Kommunismus verschmelzen unter Rothschild Banking in Neue Weltordnung"

Μετάφραση: Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

Οι Rothschilds έχουν μεγάλα συμφέροντα στην Κίνα.

Ο κομμουνισμός είναι το παιδί των Rothschilds και του Ιησουίτη συγγραφέα τους Adam Weishaupt.

Έτσι o Nathan Rothschild πλήρωσε στον ξάδελφό του Καρλ Μαρξ 2 χοντρά τσεκ για τη σύνταξη του Κομμουνιστικού Μανιφέστου.

Ο τραπεζίτης της Wall Street των Rothschilds, Jacob Schiff, χρηματοδότησε την επανάσταση των μπολσεβίκων και το 85% των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήσαν κατα τον Πούτιν Εβραίοι.

Επιπλέον, ο Λένιν είχε έναν εκ μητρός παππού Εβραίο.

Ο Στάλιν συζούσε με μια Εβραία – και διόρισε τον Εβραίο Γιαγκόντα ως επικεφαλής της μυστικής αστυνομίας του, της Τσέκα.

Ο Γιαγκόντα ήταν ένας μαζικός δολοφόνος που κατηγορείται για το θάνατο 10 εκατομμυρίων ανθρώπων, το μισό από αυτό που αποδίδεται στον ομογενή του Adolf (Rothschild) Χίτλερ, ο οποίος ήταν σοσιαλιστής αλλά και ένας συγκεκαλυμμένος εθνικιστιής.

Περισσότερα:
http://seferou.blogspot.gr/2016/06/China-katw-apo-tin-omprela-tis-Neas-Taksis-Pragmatwn.html#more

Ανώνυμος είπε...

ναγιασει το στομα του τζημερου!
εδω ξεφτιλιζει παλι την εαμοβουλγαρικη μισελληνικη ρεπουσια αρισετρα και τον κιλλα!
δειτε και τα σχολια του κοσμου ειδικα των πανηλιθιων δεξιουλιδων αστουλιδων....

http://www.ksipnistere.com/2016/06/blog-post_2474.html

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε αθεατε Τρί Ιουν 28, 02:12:00 μ.μ εθεαθης να συμπαθεις τον Τζιμερον σημερον,αυριον ομως ισως να μην σε βλεπει ουτε αυτος...

έρες 1965. Η ΑΠΟΣΤΑCIA. Μητσοτάκη ΚΑΘΑΡΜΑ . Ο πράκτωρ ΕΦΙΑΛΤΗΣ που "είχε χρέος να μην αφήσει τον τόπο ακυβέρνητο" Δήλωνε: «Δεν θα αφήσουμε την εξουσία έρμαιο των πεζοδρομίων»

    Ορκίστηκαν υπουργοί 11 καθάρματα του Μητσοτάκη .  Ο Ψευδο-πρωθυπουργός Γαργάλατας,  ορκίστηκε και υπουργός Παιδείας μιμούμενος τον Γεώργ...