28/6/16

«Θέλουμε πίσω την πατρίδα μας, θέλουμε πίσω τα σύνορα μας»

Εν μέσω αποδοκιμασιών από τους γερμανόφιλους και Γερμανούς ευρωβουλευτές ο ηγέτης του Κόμματος της Βρετανικής Ανεξαρτησίας (UKIP) ,Νάιτζελ Φάρατζ , και νικητής ουσιαστικά του δημοψηφίσματος για το Brexit , απευθύνθηκε σε εκείνους που κυβερνούν την Ευρώπη και τους είπε : «Πριν 17 χρόνια που ήρθα εδώ γελάγατε. Τώρα σας κόπηκε το γέλιο»!, και πρόσθεσε: «Αμφισβητείστε εσείς, αμφισβητείται το νόμισμά σας!», και συνέχισε: «Κοιτάξτε στην Μεσόγειο. Η πολιτική σας επιβλήθηκε για να επικρατήσει η φτώχεια στην Ελλάδα». «Με απάτες και ψέματα επιβάλλατε την πολιτική ένωση στους λαούς της Ευρώπης. Και όταν οι πολίτες στην Ολλανδία και στην Γαλλια καταψήφισαν το 2005 αυτή την πολιτική ένωση, όταν απέρριψαν το Σύνταγμα σας εσείς τους αγνοήσατε και τι κάνατε; Φέρατε από την πίσω πόρτα την ΕΕ με την συνθήκη της Λισαβόνας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σας είναι ότι δεν είπατε ποτέ την αλήθεια ούτε στους Βρετανούς ούτε σε κανέναν».
Ο Φάρατζ προέβλεψε ότι «το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα είναι η τελευταία χώρα που θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση», και αναφερόμενος στο Brexit είπε: «Ήταν σεισμικό το αποτέλεσμα. Δεν ήταν μόνο για την Βρετανία αλλά και για όλο τον κόσμο. Ο απλός άνθρωπος απέρριψε τις πολυεθνικές και τις συγχωνεύσεις τραπεζών τις μεγάλες πολιτικές και είπε αυτός ο απλός άνθρωπος: «θέλουμε πίσω την πατρίδα μας θέλουμε πίσω τα δικά μας σύνορα». Και με τον τρόπο αυτό πλέον δώσαμε αχτίδα ελπίδας στους δημοκράτες και σε όλη την υπόλοιπη ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πράσινος θρίαμβος του επτάστερου στο Βερολίνο είναι πάνω από κάθε περιγραφή. ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!!

  Δυο πράγματα. 1. Ο Δημήτρης μαζί με τον μικρό Παύλο και την Ομάδα πρέπει να πάνε το "έβδομο" στον τάφο του Μεγάλου Παύλου. 2. Οι...