25/6/16

Ο μουσουλμάνος δήμαρχος

Επειδή έχασαν, έβαλαν μπροστά τον «Ενωτικό» μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν που γουστάρει ΕΕ και ανεκτικότητα, και του ζήτησαν να «κηρύξει το Λονδίνο ανεξάρτητο από το Ηνωμένο Βασίλειο και να θέσει υποψηφιότητα προκειμένου να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Βρέθηκαν και 40000 από το Facebook που έκαναν Like. «Το Λονδίνο είναι μια διεθνής πόλη και εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στην καρδιά της Ευρώπης», έλεγε το κείμενο που τους άρεσε.
Ο Σαντίκ Καν με δελτίο τύπου ζήτησε το Λονδίνο να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις για την έξοδο από την ΕΕ.

Η πανικόβλητη Αθέατη Χούντα χρησιμοποιεί πια κάθε όπλο που μπορεί να χρησιμοποιήσει, και ένα Κράτος που δεν το ελέγχει θέλει να το διαλύσει. Και υπάρχει το ημιανεξάρτητο και αφορολόγητο Σιτυ αλλά τα χαζοχαρούμενα που έκαναν Like δεν το ξέρουν .Ούτε ο μακάκας του ΑΠΕ που το έκανε και σε εμάς είδηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το τριτο-κοσμικό "εγγλεζάκι"
χασμουριόταν με ανοιχτό το στόμα του
στον Καθεδρικό τού Αγ. Παύλου κατά την λειτουργία
για τα 90 χρόνια της Ελισσάβετ.

Δεν ήξερε το πιθηκοειδές ούτε να τοποθετήσει το χέρι του
μπροστά από το στόμα του ώστε να κρύψει το χασμουρητό του.

Τέτοια ΖΩΑ θα επικρατήσουν στην εβραϊώπη των τζιχαντιστών...

MHTSOS O MIKROS (AKIS) είπε...

Ela Ela Mu CONDA' .... Kiara https://www.youtube.com/watch?v=0e-aOheCFbY


ELA ELA NA PERNOUME SYRA

Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ έφτασε το ρεκόρ των 33,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων 4 2023 Οκτώβριο, 15:19 639 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ ΕΘΝΙΚΌ ΧΡΈΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΏ

  Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 275 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα, ανέφερε το RIA Novosti στις 4 Οκτωβρίου, επικαλούμενο στοιχεία...