22/6/16

Τα παιδιά της δεξιάς (αμερικανικής) «πιάτσας»

Αμερικανάκι και.... εθνικόφρων δεν γίνεται!


Ορισμένοι «αμετανόητοι» που βόσκουν μαζί με τους ΕΚΟΥΜΟΥ στην Βασιλίσσης Σοφίας, διεκδικούν και την πρωτοκαθεδρία στους εθνικούς αγώνες.
Λοιπόν, τα τσιράκια και οι ρουφιάνοι των Αμερικανών στην Ελλάδα, δεν είναι ούτε «εθνικόφρονες» ούτε «δεξιοί». Ρουφιάνοι και πρακτόρια ήσαν και είναι.
Και αυτό ισχύει για κάθε Greek-American ,σαν τον Γκας και τον Πήτερ Κορομηλάς τον Τομ Καραμπεσίνης, τους ιστορικούς «ερευνητάς», τους "μαχητές τους χρέους" και τους " Αγκιά Θοφιά" του Ντιμοκράτικ πάρτι.
Αμερικανάκι και εθνικόφρων δεν γίνεται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πάλι για την χούντα μιλάς υποθέτω, στην Χούντα Παπαδοπούλου (άλλο ο Ιωαννίδης) όντως την CIA την είχανε από κοντά, το λέει ο Πλεύρης στο βιβλίο "Γεγονότα", όποτε πιάνανε έναν "αριστερό επαναστάτη" ερχότανε κάποιος από την CIA και ζητούσε να τον αφήσουν "διότι είναι δικός τους" και "τον έχουν για να παρακολουθούνε τους αριστερούς" και συνήθως τους αφήνανε, αυτό λέγεται διπλωματία και αυτά ήταν κάποια από τα αρχεία που λέγεται ότι είχε ο Παναγούλης. Δηλαδή ξέρανε και τους πράκτορες και τους υποπράκτορες και ο ένας παρακολουθούσε τον άλλον. Τώρα αν μεμονωμένα άτομα μέσα στην 21η Απριλίου ήταν όντως πράκτορες αυτό είναι άλλο θέμα και πιθανόν να ήταν εν γνώσει τών επαναστατών. Μην ξεχνάς ότι ο Παπαδόπουλος είχε δώσει μια ψεύτικη αρχική ημερομηνία για το πραξικόπημα για να βρει από πού θα διαρρεύσει και ποιοι τον ρουφιάνευαν. Οποτε βρίσκεις κάποιο στοιχείο περνάς σε έναν απόλυτο ισοπεδωτισμό, πολλές φορές γίνονται και ατυχήματα, άλλοι λυγίζουν στην συνέχεια, άλλοι αλλάζουν ιδέες και το πράγμα εκτρέπεται χωρίς να σημαίνει ότι ήταν από την αρχή έτσι.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...