14/6/16

Η (Μητέρα) Στοά του Λονδίνου είναι ο απόλυτος εχθρός μας


Διαβάζω κάποιους που λένε, «Οι τότε... «στοές», δεν είχαν την έννοια που έχουν σήμερα, γιατί με την έννοια αυτή, και ο Κολοκοτρώνης σε στοά ήταν Άντε πια, γιατί τα έχουμε ακυρώσει όλα... λόγω των οβριών». Καταρχήν θυμίζω την πρόσφατη ανάρτηση μου, , http://deltio11.blogspot.gr/2016/06/blog-post_11.html.
Άλλωστε το ζήτημα αυτό το έχω εξηγήσει διεξοδικά στο βιβλίο μου "H επανάσταση των Φιλογενών".

Επι της εσφαλμένης και κακοπροαίρετης άποψης ότι «Οι τότε... «στοές», δεν είχαν την έννοια που έχουν σήμερα»,διαφωνώ πλήρως.

Η Μητέρα της Εβραιουργιάς η Σατανιστική Στοά του Λονδίνου ήταν ίδια και απαράλλακτη. Άλλοι, όπως κάποιοι Γερμανοί, μπορεί να πίστευαν διαφορετικά πράγματα αλλά αυτά δεν είναι της ώρας. Και δεν είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει στο πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...