6/7/17

Το Λάγκλευ απέλυσε τον Μπογδάνο

Oι παλιοί σύντροφοι του Alexis και ο (οικολογικός) ΑΓΩΓΟΣ Στις 28 Αυγούστου 2008 κυρώθηκε με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η συμφωνία για την κατασκευή του ελλην-ορωσικού αγωγού φυσικού αερίου South Stream.
Η ΚΚΕ Α.Ε δήλωσε τότε παρών  επειδή δεν μετέχει καμία δική της εταιρεία στην κατασκευή, ενώ καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέκος Αλαβάνος, δήλωσε ότι το κόμμα του καταψηφίζει γιατί θα ήθελε η συμφωνία να είναι πιο προσεκτική σε ζητήματα «περιβαλλοντικής πολιτικής». Για λόγους «περιβάλλοντος» , ο «Συνασπισμός», βρέθηκε στην ίδια γραμμή με την αμερικανική πρεσβεία, το ΝΑΤΟ, (που μας έλεγε ότι λόγω «Καυκάσου» , η κύρωση θα ήταν αντίθετη με τις αποφάσεις της συμμαχίας), και την Ουάσιγκτον.
Για λόγους περιβάλλοντος . συμπαρατάχθηκαν με το οικολογικό ΝΑΤΟ.

Κατά την εθνική μας Εορτή (4 Ιουλίου).ο ύπατος μας, Τζέφρι Πάιατ, (Geoffrey Pyatt), βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και χαιρέτισε την πρόοδο που σημειώνεται στην Ελλάδα αλλά και τα "σαφή μηνύματα" από τον πρωθυπουργό και την υπόλοιπη κυβέρνηση. Ερωτηθείς από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χαρακτήρισε, , ενθαρρυντικά «τα σαφή μηνύματα που έρχονται από τον (Έλληνα) πρωθυπουργό και την υπόλοιπη κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τη σημασία των επενδύσεων και ιδιαίτερα επενδύσεων από τις ΗΠΑ. «Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βόρεια Ελλάδα, ο Αμερικανός πρέσβης είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο έργο κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ, που τον χαρακτήρισε εντυπωσιακό. Πρώτα απ' όλα είναι το μέγεθος του project, η δαπάνη, η τεχνολογία, η προσήλωση στην τοπική απασχόληση», εξήγησε. «Αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι που είδα ότι ο TAP γίνεται πραγματικότητα .Είναι ένας σημαντικός κρίκος που θα βοηθήσει στη στήριξη της ενεργειακής διαφοροποίησης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη. Με τις σωστές πολιτικές στην Ελλάδα θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη και θα αξιοποιηθεί η στρατηγική γεωγραφία της Ελλάδας για την προώθηση των ευρωπαϊκών ενεργειακών στόχων, που είναι επίσης και αμερικανικοί ενεργειακοί στόχοι».

Το οικολογικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ λύθηκε.
Καταλάβατε τώρα γιατί απολύθηκε  από τον Αλεξ Λάγκλευ, ο (χαζός) Μπογδάνος; 
Όταν μιλάνε για τους " παλιούς συντρόφους του Άξελ",  πρέπει να κάνουν πρώτα γαργάρες.

Τα πρόβατα βέβαια, είναι μέρος του οικο- συστήματος διότι αναπνέουν περισσότερο μολυσμένο αέρα κοπανιστό από το Κιότο.
Και τα Οικολογικά Πρόβατα του κ.Αλαφούζου ψηφίζουν ΤΑP.
Αλλά, το τέλος του αμνού είναι πάντα η σφαγή και η σούβλα. Ελπίζω να το κατάλαβε ο καρατομηθείς διοπτροφόρος.

ΥΓ. Μπεεεεε!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζουν ότι επειδή είναι αντιχρυσαυγίτες είναι και με τον ισχυρό. Εύχομαι και γρήγορα να βρεθεί φυλακή και να φωνάζει ότι ήταν σκευωρία, θα του φέρνει τσιγάρα ο λαγός.