9/7/17

Απογοητεύτηκε ο Σερίφης για το ναυάγιο Γκουτιέρες -Αναστασιάδη στις Άλπεις

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ανακοίνωσαν ότι τους προκάλεσε απογοήτευση το γεγονός ότι η Διάσκεψη για την Κύπρο που πραγματοποιήθηκε στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας έκλεισε χωρίς συμφωνία.

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χέδερ Νοέρτ σε γραπτή της ανακοίνωση για τις συνομιλίες για το Κυπριακό ανέφερε :
«Οι ΗΠΑ έχουν απογοητευτεί από το γεγονός ότι η Διάσκεψη για την Κύπρο που πραγματοποιήθηκε στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας έκλεισε χωρίς συμφωνία. Ευχαριστούμε όλα τα μέρη που κατέβαλαν προσπάθεια σ’ αυτή τη διαδικασία και την αντιπροσωπεία των Ηνωμένων Εθνών. Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν προσπάθειες για επανένωση της νήσου σε μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, η οποία θα ωφελήσει όλους τους Κύπριους».

Το διζωνικό δικοινοτικό κράτος του Ντέιτον στην Βοσνία και Ερζεγοβίνη είναι μη λειτουργικό. Διζωνικό δικοινοτικό κράτος θέλουν οι Αλβανοί στα Σκόπια, αλλά δεν το θέλουν στο Κόσσοβο και το Μετόχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο επικεφαλής της ρωσικής FSB ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα Crocus

  Η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών (GUR) του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο "ΣίτυΧωλ του Κρόκους...