11/7/17

Τι είπε ο θείος Πενς σε Ζάεφ και Τσιπρά;



Το γραφείο Τύπου του Αντιπροέδρου (μας) ενημέρωσε ,
το αμρικανικό πόπολο ότι ο Νο2 Πλανητάρχης,
σήκωσε το τηλέφωνο και έδωσε οδηγίες στα ανίψια του Σόρος Τσιρπά και τον Ζαεβίκι.
Εμείς πότε θα μάθουμε την εκδοχή ΣΥΡΙΖΑ για τη συνομιλία;

Επισήμως ο Αμερικανός αντιπρόεδρος προσκάλεσε τον Τσιπρά να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον στο εγγύς μέλλον.
Γραπτή δήλωση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, για τη συνομιλία αναφέρει ότι ο Αμερικανός αντιπρόεδρος «εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι η Διάσκεψη για την Κύπρο έκλεισε χωρίς συμφωνία διευθέτησης»,
και «υπογράμμισε τη συνεχιζόμενη υποστήριξη των ΗΠΑ σε μια συνολική διευθέτηση για την επανένωση του νησιού ως διζωνικής και δικοινοτικής ομοσπονδίας».
«Στο επίκεντρο των συνομιλιών των δύο ανδρών βρέθηκαν οι τελευταίες περιφερειακές εξελίξεις καθώς και οι διμερείς σχέσεις. Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ συνεχάρη τον Τσίπρα για την πρόοδο της Ελλάδας προς την ανάκαμψη από την οικονομική κρίση».
«Οι τελευταίες περιφερειακές εξελίξεις» αφορούν στα Σκόπια, το ίδιο και η πρόσκληση.
Στα Σκόπια ανακοινώθηκε ότι ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς σε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ υποστήριξε το έργο της μεταρρυθμιστικής κυβέρνησης και χαιρέτησε τις διαδικασίες που ξεκίνησε η νέα κυβέρνηση της πΓΔΜ για την ελευθερία, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη, « και για τα βήματα στον τομέα των σχέσεων καλής γειτονίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...