7/7/17

Το βρώμικο 2017 της ΕΣΗΕΑ

ΕΣΗΕΑ Και ΕΔΟΕΑΠ στα χέρια της ίδιας ...παρέας!

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (ΚΕΔ)
\
Τα είχαν συμφωνήσει πριν απο τις εκλογές στην ΕΣΗΕΑ. Έτσι, Μ Αντωνιάδου και Στ. Καπάκος πιάσανε τις δυο πρώτες καρέκλες στην ΕΣΗΕΑ.
Εκείνη κολλητή του Σαμαρά, που κρεμάστηκε μόνη της και έγινε πριν δυο εβδομάδες πρόεδρος με 5 ψήφους.
Εκείνος με Παπά στην Κυβέρνηση και ψάλτη τον Φίλη για να γίνει της διαπλοκής στην "αγορά" ενώ στην Αυγή και το Κόκκινο να γίνει του κόμματος.
Σήμερα όμως, εκείνος την ψήφισε ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης του Σύριζα, κατά δήλωση του, στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για να πάρουν 6 ψήφους και οι δύο.
Θα γινόταν, λέει, ταμίας και ο μικρός από τον Ant1 αλλά κάποιος τον έκοψε. Ήρθε -επιτέλους- η ώρα για το δάνειο 5 εκατομμυρίων ευρώ από τα αποθεματικά της ΕΣΗΕΑ που ζήτησε παραμονές εκλογών το προεδρείο του ΕΔΟΕΑΠ, για να εξοφλήσει φάρμακα παροχές και συντάξεις.
Επειδή το δάνειο από τον ΕΦΚΑ δεν φτάνει ούτε για 3 μήνες.
  Στην ΕΣΗΕΑ, είναι φανερό ότι επιτέλους τα βρήκαν Τσίπρας Μητσοτάκης, παρόλο που τσακώνονται στη Βουλή για την Εξεταστική...
Εκτός κι αν το deal στην EΣΗΕΑ δείχνει τίτλους τέλους για τον Καμένο.
Το θέμα πάντως δεν είναι ότι κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
Η είδηση είναι ότι απλώς άργησε.... Προηγήθηκε βέβαια η ίδια συνταγή στον ΕΔΟΕΑΠ…
Με στάση πληρωμών που εν μέρει συνεχίζεται…….

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

ΥΓ. Και το θύμα της διαπλοκής, από τον νέα συμφωνία της Γλυφάδας,
ο (χαζός)….πελάτης, που ψήφισε την κοπέλα με το Ζαχαροπλαστείο, για να ...σωθεί, διώχνοντας συνταξιούχους και άνεργους. Αλλά δεν θα φάει ντολμαδάκια.
Σπ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μίλησα ζωντανά στην ΕΡΤ 24. Μαζί μου ηταν τρείς ευρωφιλελέρες και το πουλέν της χοντρονοικοκυράς που βρήκε 20000 για το παράβολο

  Όλοι οι Προδοτόπουλοι και οι Εφιαλτάκηδες δηλώνουν πιά  Μπατριώτρες.  Εμείς ,το Κίνημα 21 είμαστε Φίλοι του Γένους. Των Ελλήνων.  Είμαστε ...