29/7/17

Διάλογος

Για τα κόκαλα των Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν το 1940 στην Αλβανία, γιατί δεν γράφεις τίποτα κ. Χατζάρα;

Καταρχήν, ασχολείται η …. «Αχαρνών», οπότε εγώ περισσεύω.
Επί της ουσίας έχω γράψει πολλές φορές ότι οι ανίκανοι και τενεκέδες πραξικοπηματίες, έστειλαν στο θάνατο τα καλύτερα ελληνόπουλα ….έτσι χωρίς πρόγραμμα.
Οι Επιχειρήσεις του Παπάγου μετά την «σταθεροποίηση» του μετώπου δεν έχουν εισέτι αξιολογηθεί.
Περισσότερα στο βιβλίο μου, ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.

Θυμίζω την ανάρτηση μου «Οι αργυρώνητοι και ανάλγητοι των Αθηνών» Στις 20 Οκτωβρίου 2016. http://deltio11.blogspot.gr/2016/10/blog-post_41.html

«Οι προμηθευτές του Κούλη και της διαπλοκής, μυρίστηκαν φαίνεται «ψητό» και ανησυχούν για την «εθνική εκκρεμότητα» των 7976 «άταφων πεσόντων» στη Βόρεια Ήπειρο, των οποίων τα οστά βρίσκονται στα πεδία των μαχών και σε ομαδικούς τάφους.Γιούρια στον ταβλά με τα κουλούρια θα έλεγα. Επί 76 χρόνια, «οι εν Αθήναις ανάλγητοι και αργυρώνητοι» και «...οι βλεδυροί συμμορίται που εν γνώσει του αναποφεύκτου της εθνικής συμφοράς, παρέσυραν την πτωχήν Ελλάδα με το μέρος των πλουτοκρατών και του Διεθνούς Εβραιομασσωνισμού...», φοράνε παράσημο το αίμα των Ελλήνων. Οι αργυρώνητοι και ανάλγητοι των Αθηνών, που την κοπάνησαν με τα πλοία και πήγαν μαζί με τα χρυσαφικά τους στην Αίγυπτο. Ανησυχούν.
Οι αργυρώνητοι και ανάλγητοι των Αθηνών. Αυτό που μας οφείλει ο Ελληνικός Στρατός είναι να μας πει έστω και 76 χρόνια μετά, σε ποιες μάχες και μετά από διαταγές τίνων, έπεσαν μαχόμενοι οι 7976 και με ποιό αντικειμενικό σκοπό. Ποιοι ανίκανοι γαλονάδες θυσίασαν 7976 ελληνόπουλα. (Πέραν των κρυοπαγημάτων). Γιατί ο Κατσημήτρος , ο Βραχνός και ο Τσολάκογλου, για την ανακοπή της ιταλικής επίθεσης , την απελευθέρωση του ελληνικού εδάφους και την απελευθέρωση της Κορυτσάς , έχασαν λιγότερους από 500. Και μετά χάθηκαν 7976. Που, πότε και γιατί;. Βέβαια η εξήγηση βρίσκεται κρυμμένη στην έκθεση Καθηνιώτη που επιτέλους 70 χρόνια μετά οι Έλληνες έχουν κάθε δικαίωμα να την πληροφορηθούν. Αλλά, οι αργυρώνητοι και ανάλγητοι του Κούλη δεν ζητούν από τον Πάνο Χικ, την έκθεση Καθηνιώτη. Κονδύλια ψάχνουν» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: