7/7/17

Άλλο Ισονομία άλλο Ισοπολιτεία και άλλο Εβραιοκρατία

Στην Πρίστινα επαναλαμβάνεται η δίκη των αλβανών ανθρωπιστών που ηθελαν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο και αφαιρούσαν έναντι αμοιβής τα νεφρά από φτωχούς ανθρώπους και τα πουλούσαν σε νεφροπαθείς.
Οι μεταμοσχεύσεις γινόντουσαν στην Τουρκία και το Ισραήλ και οι παραλήπτες, κυρίως Ισραηλινοί, κατέβαλαν περισσότερα από 70.000 ευρώ για τα νεφρά.
Αυτό κατέθεσε ο εισαγγελέας της EULEX που ερεύνησε την υπόθεση το 2008. Έως τώρα, το ..."Κράτος Δικαίου",  δεν μπόρεσε να βρει ούτε να τιμωρήσει τους γιατρούς και τις κλινικές που έκαναν τις παράνομες μεταμοσχεύσεις και κανείς πελάτης δεν τιμωρήθηκε ως ηθικός αυτουργός των εγκληματικών εναργειών.
Ο αγοραστής του κλεμμένου έχει ευθύνη εφόσον γνώριζε την κλοπή.
Ο αγοραστή του παράνομου νεφρού όμως εφόσον είναι παιδί του «μοναδικού θεού» δεν έχει καμιά ευθύνη διότι πήρε το νεφρό του Γκογίμ.

Γκέγκε; Που λένε και οι Σκιπιτάρεοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ έφτασε το ρεκόρ των 33,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων 4 2023 Οκτώβριο, 15:19 639 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ ΕΘΝΙΚΌ ΧΡΈΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΏ

  Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 275 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα, ανέφερε το RIA Novosti στις 4 Οκτωβρίου, επικαλούμενο στοιχεία...