13/8/17

Το μαύρο καλοκαίρι του 2004

Ήταν ο εθνικός στόχος του νέου-πατριωτισμού, της μανδάμ (Ορτάνς;), του Αβρούρι, και του Κλεφτο-Πατσόκ. Οι Ολυμπιακοί αγώνες στην Αθήνα. Και μας κατέστρεψαν. 40 δις η ζημιά. Και έφαγαν-έφαγαν-έφαγαν, οι «πατριώτες» εργολάβοι και οι Εθνικοί προμηθευτές. Σε βάρος του προϋπολογισμού και των φορολογούμενων, που τώρα πληρώνουν τη νύφη.(Και το λογαριασμό). 13 χρόνια μετά, ξέχασαν όλοι τον «εθνικό στόχο», και τις… γιορτές της έναρξης.

Πάντως, σήμερα είναι η επέτειος της απόπειρας του Αλέκου Παναγούλη.
Τα γεγονότα της 13ης Αυγούστου θα τα βρείτε εδώ
http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2017/08/13.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίνε οι Ολυμπιακοί αγώνες. Ο έλληνας καραβλαχος φταίει που νόμιζε πως με την ψευτομαγκια μπορει να γινει ευρωπαίος. Βρε ουστ τσαπ τσαπ τσαπ!

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα έμαθες τι έγινε στη φοιτητούπολη του Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια; Εκεί η δημοτική αρχή αποφάσισε να αποκαθηλώσει το άγαλμα ενός στρατηγού των Νοτίων που έστεκε εκεί επί 150 χρόνια!

Οι φανατικοί πατριώτες έκαναν πορεία διαμαρτυρίας που είχε εγκριθεί από την Αστυνομία, κρατώντας τη σημαία των Νοτίων, όταν τους επιτέθηκαν Σόρο-διαδηλωτές και έστειλαν μερικούς στο νοσοκομείο.

Ένα αυτοκίνητο έπεσε στο πλήθος και μια γυναίκα σκοτώθηκε. Και την ίδια ώρα, το ελικόπτερο της Αστυνομίας που παρακολουθούσε τις συγκρούσεις κατέπεσε και οι 2 χειριστές σκοτώθηκαν.

Μυρίζει προβοκάτσια από μακριά... Νομίζω ότι κάποιοι προσπαθούν να ξανα-δημιουργήσουν συνθήκες εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ακομη το παραμυθι με τον δηθεν αγωνιστη Παναγουλη;

Ανώνυμος είπε...

Δήθεν αγωνιστής; Άμα εσύ είχες υποστεί τα βασανιστήρια που υπέστη ο Παναγούλης, θα είχες κελαηδήσει σαν καναρινάκι...