28/8/17

Τα ψευδογεγονότα στην Υπηρεσία της ψευδο-Ιστορίας

Το Κόλπο των μυστικών υπηρεσιών με το δήθεν Όλμο
στην αγορά του Σαράγιεβο

Τα έχω γράψει πριν δυό χρόνια εδώ http://deltio11.blogspot.gr/2015/09/blog-post_693.html.
Το Κόλπο στήθηκε στις 28 Αυγούστου 1995. Στις 11 το πρωί έγινε μια έκρηξη στην αγορά «Μερκάλε» του Σεράγεβο, που σκότωσε 43 μουσουλμάνους καταναλωτές. Οι Αμερικανοί μαζί με τους αρχιρουφιάνους της «επικοινωνίας», τις ξανθιές των καναλιών και τα «ρουφιανάκια» της πολιτικής κατηγόρησαν αμέσως τους Σέρβους , και δύο μέρες αργότερα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βομβάρδισαν θέσεις του Στρατού της Δημοκρατίας της Σερβίας.
Αυτή ήταν η δεύτερη απόπειρα.
Η πρώτη είχε γίνει στις 5 Φεβρουαρίου 1994 με 68 καταναλωτές νεκρούς. Πράκτορες και προβοκάτορες στην υπηρεσία της ανθρωπότητας.

Το 2015, βγήκε επιτέλους η αλήθεια για τις δολοφονίες των καταναλωτών στην υπαίθρια αγορά «Μερκάλε» του Σεράγιεβο .
21 χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε η απάτη των μουσουλμάνων και των αμερικανικών υπηρεσιών και των συνένοχων δημοσιογράφων.
Δεν έπεσε Όλμος. Ήταν βόμβα.
Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι σκότωσαν τον κόσμο για επικοινωνιακούς λόγους.
Στη δικη του Ράτκο Μλάντιτς, στη Χάγη, η εμπειρογνώμονας Ζόριτσα Σούμποτιτς, κατέθεσε , ότι οι θάνατοι στην αγορά «Μερκάλε» του Σαράγιεβο δεν προκλήθηκαν από όλμο , αλλά από εκρηκτικά που βρισκόντουσαν στο σταθερό έδαφος.
Η εμπειρογνώμονας είπε στο δικαστήριο της Χάγης ότι το βλήμα σύμφωνα με την τροχιά και τη γωνία πρόσπτωσης που αναφέρονται στις εκθέσεις της αστυνομίας του Σεράγεβο και της UNPROFOR δεν θα μπορούσε να πέσει στην αγορά Μερκάλε χωρίς να προσκρούσει στην οροφή. Επίσης είπε ότι ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών δεν είναι ανάλογος της εκρηκτικής ποσότητας που έχει ένας όλμος 120 χιλιοστών. Η εμπειρογνώμονας αποκάλεσε την έρευνα για τη σφαγή στην «Markale» «αντιεπαγγελματική και πολλαπλά εσφαλμένη», ενώ είπε ότι ήταν «πρακτικά αδύνατο» για τον σταθεροποιητή (την ουρά του πυραύλου) να παραμείνει θαμμένος στην άσφαλτο, μετά από την έκρηξη, όπως ισχυρίστηκαν οι ερευνητές, και τόνισε ότι η ουρά του όλμου που βρίσκεται στο δικαστήριο , δεν έχει «γρατσουνιές» που θα έδειχναν ότι είχε χτυπήσει το έδαφος.
«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην Μερκάλε έγινε μια στατική έκρηξη, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε από μακριά και ότι η τρύπα σκάφτηκε ,
ο σταθεροποιητής τοποθετήθηκε στο εσωτερικό, και στη συνέχεια καλύφθηκε με χώμα», είπε.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Οι «καλοί άνθρωποι» που έβαλαν τη Βόμβα στο Σεράγεβο, έριξαν και τα χημικά στη Συρία.
Όπως προέβλεπε το σενάριο, οι ευαίσθητοι όλου του κόσμου αμέσως καταδίκασαν τότε τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, την οποία όμως έκαναν οι άνθρωποι των ΗΠΑ στην Συρία, και τα οποία προμηθεύτηκαν μέσω Τουρκίας.
Η «Μερκάλε» του Σεράγιεβο και νατοϊκή ωρολογιακή βόμβα που έπαιζε το ρόλο της «σερβικής βόμβας» επέστρεψαν.
Μαζί και ο Γίγας αρχιρουφιάνος Συνταγματολόγος που μίλησε τότε για «Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με την ρίψη χημικών από το καθεστώς Άσσαντ» όπως τον ενημέρωσαν από τα «Κεντρικά», χωρίς να υπάρχει καμία απόδειξη
Μόνο οι πνευματικά καθυστερημένοι, οι αδελφές-νυφίτσες, και οι πίθηκοι, δεν έχουν καταλάβει ότι οι σαλαφιστές-βαχαμπιστές της Αλ Κάϊντα που χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν οι φαμίλιες της Σαουντικής Αραβίας και του Κατάρ είναι οι ΗΠΑ και οι Αγγλία, δηλαδή η παγκόσμια τραπεζιτική Χούντα, με άλλο προσωπείο.
Μέχρι και ένας δημοσιογράφος του συστήματος ο Ρόμπερτ Φισκ, έγραψε στην «Independent» ότι, «η Αμερική βρίσκεται στο πλευρό της Αλ Κάιντα», και ότι το «επίτευγμα για τον Ομπάμα, τον Κάμερον, τον Ολάντ» είναι ότι «θα πολεμήσουν μαζί με αυτούς που σκότωσαν χιλιάδες ανθρώπους την 11η Σεπτεμβρίου».

Κάποιοι δυστυχώς έχουν μείνει στον Κόλπο του Τογκίνου. Όταν δεν έγινε τίποτα, αλλά αποφασίστηκαν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί το Ανόι. και τότε δεν είχαν Ιντερνέτ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ :

https://www.youtube.com/watch?v=t5lpDNQss9A

Υπάρχουν τα πάντα μέσα. Τα παιδιά με τους σπασμούς, οι "γιατροί" που "προσπαθούν", οι σπαρακτικοί λόγοι μπροστά στην κάμερα, τα χείλη μπροστά στον θάνατο που τρεμοπαίζουν, δώστου κι άλλοι επιθανάτιοι σπασμοί,όλα στημένα, όλα έτοιμα.
Όποιος δάσκαλος το ανεβάσει από Σεπτέμβρη μαζί με τον απογορευμένο κ με προεδρικό διάταγμα Εθνικό Ύμνο αντί των εθνικοφασιστικών σχολικών εορτών κερδίζει Μισθολογικό Κλιμάκιο κ υπογεγραμμένο από τον Πολάκη : Το Νησί Ναζίνο ήταν τουριστικό θέρετρο.