27/8/17

Και άλλος ΑΝΑΞΙΟΣ ψευτοπατριώτης

Τι κακό και αυτό που μας βρήκε με τους «Πατριώτες».
Δεν πάνε πολλές ημέρες που τρείς αμερικανόπαιδες, ο αγνώστου μητρός Κούλης, ο γύφτος γαμπρός του Αβρούρι, και ο διεφθαρμένος Συνταγματολόγος, δήλωσαν ομού, ότι για να σώσουν την Πατρίδα από τη φρικτή και ανίκανη Κοινοπραξία των αμερικανοπάιδων, ALEXIS&PANOS απεφάσισαν την συγκρότηση κοινού μετώπου, με κύριο συστατικό τον «πατριωτισμό».
Μετά την νέα Πατριωτική Κοινοπραξία, ο Τζερώνυμο , ο Συριζώνυμος, μας είπε να σταματήσουν να μας απασχολούν οι σχέσεις Εκκλησίας - Κράτους και να επικεντρωθούμε στις σχέσεις Εκκλησίας – Έθνους.
Βεβαία, η Ελλαδική εκκλησία του Συριζώνυμου είναι η Εκκλησία του Ελληνικού Κράτους, και μόνο.
Η πνευματική καθοδήγηση τους Έθνους ήταν και είναι δουλιά του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Και αφού τα έκαναν όπως τα έκαναν οι διεφθαρμένοι που ξεφτίλισαν το Ράσο, θέλουν να αναλάβουν το Γένος των Γρεκών. Η καλύτερα το Γένος των Ραγιάδων. Ο Πατριώτης Τζερώνυμο συνέστησε και στην Κοινοπραξία των τριών Πατριωτών, να συνεργαστεί με το αβάπτιστο πνευματικό του παιδί τον ALEXIS επισημαίνοντας ότι «ο καθένας πρέπει να διορθώσει τον εαυτό του και να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις για το καλό αυτού του τόπου».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΜ με αγγλοαμερικάνικες σημαίες

http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2017/08/MIXALOPOULOS-EAM3.jpg

Ανώνυμος είπε...

Ο Σιριζώνυμος όμως έχει την έγκριση του Πατριαρχείου Μόσχας. Άρα είναι νομιμόφρων και έχει υποχρέωση να επιδιώκει τους σκοπούς του. Η κληρονομιά της Θωμά Παλαιολογίνας είναι ακόμη ισχυρή. Δεν αποκηρύχθηκε ποτέ.
Οπότε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άγιος ο Θεός... .

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1940.37η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Η Απελευθέρωση της Πρεμετής και του Δέλβινου. και η κατάληψη του Υψώματος 1532 στο Πόγραδετς

Κατά την 37η ημέρα του Πολέμου, ο  διοικητής του Ιταλικού εκστρατευτικού Σώματος στην Σκιπερία στρατηγός Σοντού, πρότεινε στον Μουσολίνι «δι...