1/8/17

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ. Η ΤΕΤΡΑΦΑΡΜΑΚΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ
Τα 4 βιβλία του Σπύρου Χατζάρα μόνο με 50 Ευρώ.
 
«Η Επανάσταση των Φιλογενών»+ «Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ» + « Το Εβραϊκό Ζήτημα»+ «ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» , μόνο με 60 Ευρώ, μαζί με τα έξοδα αποστολής  με τα ΕΛΤΑ.

-«Η Επανάσταση των Φιλογενών». Πως ο Πατριώτης Καποδίστριας οργάνωσε την Παλιγγενεσία του 1821 και πως οι μασόνοι και οι Εβραίοι στην υπηρεσία της Αγγλίας και των Ρότσιλντ ξεπούλησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. 
-«ΕΑΜ -ΕΛΑΣ- ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ». Πως η SoE και η χρυσές λίρες δημιούργησαν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, γιατί η Αγγλία δολοφόνησε  τον Μεταξά και κατέστρεψε την Ελλάδα.
- «Η Κόκκινη Συμφωνία και οι Περιούσιοι ΑΘΕΑΤΟΙ». Ποιοι και γιατί προκάλεσαν τον Παγκόσμιο Πόλεμο και ποιοι είναι η παγκόσμια Διακυβέρνηση.
-« Το Εβραϊκό Ζήτημα», το βιβλίο του Γκέμπελς για το Ολοκαύτωμα του Γερμανικού λαού  στα χέρια των όπου γης και πατρίς.  


Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ


Αυτές τις μέρες των θλιβερών επετείων, γινόμαστε πάντα θεατές, ενός θεάτρου σκιών από τα κυπριακά κανάλια, όπου ο κάθε κολλημένος, πολιτικός, καλείται μόνο και μόνο επειδή είναι πολιτικός, να μας πει την γνώμη του, τις εμπειρίες του και τα βιώματά του από τότε.

Και αντί να ακούσουμε την αλήθεια με πραγματικά γεγονότα, ζούμε μια εικονική πραγματικότητα πολιτικής χροιάς, που την έχουν πιστέψει και κείνοι, ακούγοντας όλα αυτά τα χρόνια την ίδια κασσέτα από τους προηγούμενους πολιτικούς!

Κατά κοινή ομολογία οι περισσότεροι Δημοσιογράφοι-Πολιτικοί είναι ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ.΄

Και στην προσπάθειά τους να μην το εμφανίσουν προς τα έξω, προς το κοινό που τους παρακολουθεί, αρέσκονται «να γλύφουν» τον κάθε πικραμένο πολιτικάντη που νομίζει ότι με τις εμμονικές παρόλες του μας κάνει μαθήματα σύγχρονης Ιστορίας! Παράδειγμα:


- Εμφανίστηκε κάποιος Συλλικιώτης – έτσι ήταν το όνομα του – και με έκπληξη έμαθα από αυτόν, ότι οι μόνοι που αντιστάθηκαν στον Τούρκο ήταν οι αριστεροί "Κύπριοι", γιατί οι Εοκαβητατζήδες ήταν λέει στο Τρόοδος και κάνανε πλιάτσικο!

Για τον εν λόγω μαρξίστα που επέμενε ότι όλα αυτά γίνονταν μπροστά του, δεν του έγινε γνωστή ποτέ η φράση:΄

«εσείς τους φέρατε, εσείς να τους πολεμήσετε» που έλεγαν κάποιοι, σίγουρα όχι Ενωτικοί, οι οποίοι πετούσαν τα μαρτίνια τους και έφευγαν στα μετόπισθεν, αφήνοντας τα τάγματα τους με 30 ή 40 άνδρες.ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΛΑΧΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ

- Εμφανίστηκε ο γνωστός Παντογνώστης και επίτιμος επιθεωρητής «Κλουζώ» σε Κυπριακή έκδοση, κ.Κουλίας και δήλωνε για τους χουντικούς, τους εοκαβητατζήδες, τους έτσι, τους αλλιώς, που έφεραν τους Τούρκους στο νησί, "ξεχνώντας" με άκομψο τρόπο να αναφερθεί στην ιερή αγελάδα του και την ομιλία της στο Σ.Α. του Ο.Η.Ε. την 19/7/74.

Σαν αυτή η ομιλία να μην έγινε ποτέ κι αν έγινε την αγνοούμε σαν να μην έπαιξε κανένα ρόλο.
- Ακούσαμε τον Μαρξίστα κ.Σιζόπουλο να μιλάει για το Πραξικόπημα, που έφερε τους Τούρκους, οι οποίοι κατάλαβαν το 37% του νησιού!

Άλματα στον χρόνο και τα γεγονότα. Καμιά μνεία στα εδαφικά οφέλη των Τούρκων στον Αττίλα Ι, στην εκεχειρία (που πλέον δεν είχαμε στρατιωτικους "χουντικούς") ή στον Αττίλα ΙΙ. Απλό γύρισμα μιας σελίδας και τα ξεπερνάμε με μια φράση όλα


Κλείνω αυτή την μικρή παρέμβαση μου ζητώντας από τα κανάλια να πράξουν το πραγματικό έργο τους!
Το αυτονόητο έργο τους!
Την ενημέρωση!
Με αντικειμενικότητα και με σεβασμό στην Ιστορική Αλήθεια.
Κι όχι με αυτό το χάλι

ΕΘΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...και ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ