15/8/17

Το ξετσίπωτο Κομμούνι

Είπαμε! Η Κόκκινη  Φυλή είναι ψεύτες και  άτιμοι.
Ο Αβάπτιστος και Άθεος Alexis, ευχήθηκε  «για την σημερινή μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας», «Hronia Polla» και ταυτόχρονα ως επικεφαλής του Κόκκινου Κράτους εξέφρασε Ευγνωμοσύνη , «σε όσους δίνουν τη μάχη με τις φλόγες».
Δηλαδή στον «πυροσβέστη λαό», και τα κόκκινα καθίκια που "ξεκουράζονται"  και  χαίρονται τους αγαπημένους τους ανθρώπους.
Όπως έλεγε  και ο Μυριβήλης, ο Κόκκινος πιθηκάνθρωπος πιστεύει πως
«το έγκλημα, η ψευτιά, η λεηλασία, η εκπόρνευση, η κλεψιά, ο βιασμός, δεν είναι κακουργήματα αλλά πράξεις πολιτικές», που επιτρέπονται και επιβάλλονται για έναν πιστό του κόμματος.
Τίποτα δεν είναι αληθινό και όλα είναι δυνατά για τους Κόκκινους πιθηκάνθρωπους. Μέχρι και να εύχονται Χρόνια Πολλά στους Ορθοδόξους.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι μπολσεβικοι τη δουλεια τους κανουν
εξαπατουν τον οχλο ειναι αδιστακτοι μακιαβελικοι υποκριτες
οι πανηλιθιοι αστουληδες χριστιανοδεξιουληδες και μεσαιοχωρουληδες τι κανουν γιατι δεν αντιδρουν οι ρεζιλες??????
βλεπουν αριστερο απο χιλιομετρα και τα κανουν πανω τους τα κατεξεφτελισμενα αγραμματα καραμαλοτουβλα οι κατεξεφτελισμενοι βελοπουλοι και λιακοπουλοι...

εκτος νομου και ιδυωνυμο ο εαμοβουλγαρικος μπολσεβικισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έ όχι και κομμούνι ο Τσίπρας... Τα κομμούνια ήταν ανέκαθεν κατά της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ και μετέπειτα ΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

Εστειλαν ομως τους βολευτες τους στις Βρυξελλες και τον ευρωμισθο τους τον παντελονιαζουν καθε μηνα.Οσο για την...αντιθεση τους στην ΕΕ,εχουν σκισει τα καλσον τους,ειδικα μεσα στο ευρωκυνοβουλιο!!!
Τα πιστευεις αυτα που γραφεις ή τα λες ετσι για να γελαμε;

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, και το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή είναι αντιευρωπαϊκά κόμματα, παρόλα αυτά διατηρούν ευρωβουλευτές και αυτό δεν είναι κακό, γιατί κάτι προσπαθούν να κάνουν μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Και απότι ξέρω οι ευρωβουλευτές αυτών των 2 κομμάτων δίνουν ένα μέρος του μισθού τους στο κόμμα τους, άρα δεν τον παντελονιάζουν ολόκληρο τον μισθό... Το βέβαιο είναι ότι είναι πιό δραστήριοι από τους ευρωπαϊστές ευρωβουλευτές των άλλων κομμάτων, που είναι απλά αμοιβόμενοι τουρίστες...

Ανώνυμος είπε...

@Τετ Αυγ 16, 05:50:00 π.μ.

Τα θέλεις και τα λές;
Ότι και ένα λένε τα σταλινικά απολιθώματα είναι ανευ σημασίας!
Είναι υποστηρικτές των πλέον απαίσιων αιμοβόρων τεράτων που πέρασαν ποτε από τον πλανήτη γη! Γνωρίζεις τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει; Μετάνοιωσαν ποτέ; Πλήρωσαν για αυτά τους τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;
Όχι! Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
Μάλλον όχι διαφορετικά θα έγραφες για κομμουνισμό μόνο και μόνο για να τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ!!!

"Η Μαύρη Βϊβλος του Κομμουνισμού"
...
Διαβάστε πολύ καλά αυτό το βιβλίο και καταλάβετε γιατί το ΚΚΕ αποτελεί έναν μεγάλο εσωτερικό εχθρό για σας και τη χώρα σας, πώς λειτουργεί συνεχώς συνωμοτικά και υπονομευτικά, υπονομεύοντας την με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να προκαλέσει εκείνη την χαοτική κατάσταση που θα μπορέσει εκμεταλλευτεί για να επιβάλλει κάποια στιγμή τη δικτατορία και τυραννία του και τις μαζικές δολοφονίες όλων όσων του αντιστέκονται.
...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=122&aid=483466

Ξέρεις ποία είναι σήμερα η θέση τους σε περίπτωση που μας επιτεθέί ξένος στρατός;
Ξέρεις ποία είναι η θέση τους για το πλαστικό χρήμα;
Ξέρεις ποία είναι η άποψη τους για τους για τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας;
Ξέρεις ποία είναι η άποψη τους για την απόδοση ιθαγένειας;
Ξέρεις ποία είναι η θέση τους για την ατομική μας ιδιοκτησία, τα ελευθερα επαγγέλματα;
Και που είσαι ότι καλό και να σου πούν η σου γράψουν ΑΜΕΣΩΣ αντέστρεψε το
ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!

Οι βιαστές που κρύβονται στα φουστάνια της Δημοκρατίας!
...
Τι θα κάνει το ΚΚΕ αν η Ελλάδα δεχθεί επίθεση;
- Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ οργάνωσης της εργατικής - λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΕΓΧΩΡΙΑΣ και ξένης.

Υπάρχει κανένας που δεν το κατάλαβε; Τα παιδιά μας θα σκοτώνονται για να υπερασπίσουν τη χώρα, ενώ το ΚΚΕ θα οργανώνει ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ αντάρτικο (παλιά μου τέχνη…) για να χτυπήσει την εγχώρια αστική τάξη! Εδώ, ο ισόβιος κομματικός υπάλληλος Κουτσούμπας, ξεπερνάει, εν έτει 2013 και τον δήμιο (και των συντρόφων του) Ζαχαριάδη, ο οποίος στον εθνικό αγώνα του ’40 στήριξε τον Μεταξά!
...
http://marketnews.gr/article/5191/oi-bistes-poy-krybontai-sta-foustania-ths-dhmokratias

Ακόμα δεν κατάλαβες πως η κομμουνιτική νομενκλατούρα που κυβερνά την χώρα μας από το 74 και μετά ΣΚΟΠΙΜΑ αφήνει το ΚΚΕ στο 5% και κάτι, απλά και μόνο ,
αφενός για να σπρώχνει ολο και περισσότερο προς την διεθνιστική ανθελληνική αντίχριστη παγκοσμιοποίηση και αφετέρου να φαίνεται πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙ Ο ..."ΔΕΞΙΟΣ" εθνάρχης Καραμανλής και συντηρεί ο άλλος ..."δεξιός" κούλης!!!
Η Ν.Δ. Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...


Ο Κουτσούμπας και τα αυτονόητα…
...
Και η απάντηση αυτή περιγράφεται σε μια μικρή παράγραφο από την εισήγησή του στο 20ο Συνέδριο του ΚΚΕ: «Στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος, το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία. Επίσης θα χτυπηθεί κι ένα μεγάλο μέρος αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, δανειοληπτών. Το μεγάλο κεφάλαιο είναι αυτό που θα βγεί και σε αυτή την περίπτωση κερδισμένο».

Η περιγραφή που κάνει ο Κουτσούμπας – ανεξάρτητα από τον βαθμό συμφωνίας ή διαφωνίας με το ΚΚΕ – για τις επιπτώσεις που θα είχε η επιστροφή στη δραχμή, δεν έχει κάποιο ιδεολογικό ή πολιτικό πρόσημο. Είναι μια λογική προσέγγιση την οποία κάνει οποιοσδήποτε άνθρωπος βλέπει την πραγματικότητα και με ελάχιστες οικονομικές γνώσεις ερμηνεύει μια τέτοια εξέλιξη. Αυτό που περιγράφει ο Κουτσούμπας δεν έχει κανένα ίχνος κινδυνολογίας, έχει ισχυρές δόσεις κοινής λογικής. Οι υποτιμήσεις του νομίσματος, οι ανατιμήσεις των εισαγομένων (λόγω απουσίας εθνικής παραγωγής) κ.ο.κ. αποτελούν μια αντικειμενική πραγματικότητα. Απ όποια ιδεολογική προσέγγιση και αν το δεις.
...
http://www.liberal.gr/arthro/127745/apopsi/g-pantelakis/o-koutsoumpas-kai-ta-autonoitai.html

Βλέπεις χαρούλες οι Liberal οι τροτσικιστές κομμουνιστές;
Η μήπως δεν ξέρεις πως οι Liber , ΟΙ υπέρμαχοι της διεθνιστικής ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΗΣ παγκοσμιοποίησης , είναι τροτσικιστές κομμουνιστές;

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται και άλλες αποδείξεις ο Έλληνας για να καταλάβει εάν η Ευρώπη είναι διεθνιστική κομμουνιστική και όπως σε όλα τα αριστερά καθεστώτα συνέβη οι απώλειες των ορθίων διπόδων – κατά την μαρξιστική αντίχριστη θεωρία τους - δεν παίζουν κανέναν ρόλο μπροστά στον “ανιδιοτελή σκοπό του , εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά” ;

Σώπα που νάνε θα σημάνουν οι καμπάνες,
ψηφίζουμε αντιμνημονιακούς αριστερούς που δεν κυβέρνησαν να μας βγάλουν από την Ευρώπη του ΕΥΡΩ , του κεφαλαίου των τραπεζιτών και των μονοπωλίων!


Γλέζος υπέρ ΚΚΕ και ευρώ

https://www.youtube.com/watch?v=zGdCOTrpbhY

Δημοσιεύτηκε στις 3 Σεπ 2015
Μεταδόθηκε στις 3/9/2015

Ο Θεός ας αναπαύσει όλες τις ψυχές που “πνίγονται” στις Ευρωπαϊκές χώρες και στα διεθνή ύδατα από τους ιμπεριαλιστές αριστερούς που θέλουν να καθυποτάξουν ΟΛΑ τα έθνη στην ΙΔΙΑ για όλα τα έθνη ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ιδεολογία , τους αρπάζοντας τους και τις δημόσιες και ατομικές ιδιοκτησίες τους , εξαφανίζοντας τα συν τω χρόνω από τον Ευρωπαϊκό χάρτη!